type-r 1250 kg değilmi benim z4 de 1310 kg şuan atmosferik max 275 hp falan değilmi 350 hp de benim araba 3.2 litre birde 275 hp aktarma sorunu yaşıcak falan ? dediğim gibi atmosferik kim isterse denerim ....
bakım kullanım yanlışlığından dolayı yoksa çok m3 gördüm 70 bine 100 binde tıkır tıkır giden piyasada gezen bakımsız hor kullanılmış m3 ler bişey göstermez....
en güzeli teknik verilerle zamanlarla konuşmak yoksa araba var araba var ...
bmk nın denediği 120 bin km deydi 286 lıktı e36 ama gayet güzel yürüyordu 20 bindeki m3 lerle 286 lık
Kadir abi tebrik ederim masallahı var arabanın goruselim ozledim bi ara![]()
ama diger arkadasları ben anlayamadım ya m3 dediginiz araba bukadar basit bi araba degildir anlam veremiyorum yazdıklarınıza ! ben m3 te kullandım boyle basit bi araba degildir hatta soyle soyliyim bizim arkadasın evo 6 tm si 1.3 basan ve butun ewoları gecen ciddi yuruyen bi evoydu biz smg m3 leri hani oyle 4 boydan fazla gecemiyordukki bu arac komple egzozlu 1.6 basan evo 9 u 4-5 boy geciyordu siz dusunun hani m3 basit bi araba degildir.
ben hatırlıyorum sene 2004 lerde type r lar daha yeniyken standart 106 larla biz komik bi sekilde geciyorduk benimde biraz yuklu ozamana gore bir 106 ım vardı 100 shot nos basanda bu evoyu kullanan arkadasımında 106 sı vardı o nosla bana 3-4 boy atıyordu m3 le denedigimizde 100 shot nosla zar zor geciyordukki demekki benim 106 yıda m3 3-4 boy gecicek demektir.
hani o 106 ımıda type r ın kolay kolay gecebilicegine inanmıyorum nekadar yuklu olursa olsun atmsferik !!!
tabi kimse yanlıs anlamasın ben type r ları kotulemiyorum ama hani gercekler ortada m3 cok ciddi bi aractır bence hani sizin denedginiz m3 lerde sorun var kadir abi sana demiyorum diger type r cı arkadaslara soyluyorum sakın yanlıs anlama seviyorum seni biliyosun![]()
Type-R 1150kg S2000 1250kg
ya taypar bemeve fasafis.
dun gecenın en hızlısı gene bendım
benım denemenın vıdeosu yok olsa cok canlı vıdeo olurdu![]()
Teocum cigerim bende özledim,Serhatıda senide..dediklerine katılıyorum zaten burda ben bütün m3leri geçerim iddiasında değilim haddimizi biliriz
Reşit,sağolasın ince ince gidiyo işte ..Aem Cai ile biraz daha iyi olduğu aşikar ..Hp cinsinde 3-4 boy olarakta belki bir boy iyidir
başar , senin dizelin ibonun rs ile gidişini biliyorum yinede bakalım dersen senide kırmam. diğer araban ilede deneriz prb. yok ama ben geçenki gibi Turbo106 ile denemem dersen bizim arkadaşıda üzersinOnlada bibakarız noolcak
![]()
teknık verılerle konusmak dogrudur bazen ama...karsılastırma yapılan typerla fabrıka cıkısı deıl...bıde sofor konusu cok onemlı araba ne kdr guclu olursa olsun sofor yurutemedıkten sonra sıfırdır...
smg2 sanzımanlı e46 m3lerın yere 245 250 hp verdıgını duydum...bı m3 kullanıcısı olarak dogruluk payı varmıdır soyleyebılır mısın?bu kdr fazla mı aktarım kaybı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)