User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
174 sonuçtan 172 ile 174 arası

Konu: AP 106 GTİ ve xx POLO GTİ Rolling

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay vay biz askerdeyiz ortalik yaniyor
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah deneyen araçlara..
    Unutan iyileşir...

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pologti54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üyeliğim nihayet onaylandı 1 ay oldu sanırım?
    Polo gti'nin sahibi benim.bu konuda ve diğer konuda gıyabımda çok fazla konuşuldu o dönem çok sinirlenmiştim iyiki üyeliğim onaylanmamıştı ağır konuşcaktım.
    şimdi gelelim asıl meseleye.burda bahsi geçen vidyo polonun sabah alınıp akşam hiç bir şeyine bakılmadan hiç bir değer ölçülmeden bodoslama yapılan yarışın vidyosudur.arkadaşa vidyoyu koyma dememe rağmen koydu neyse o konuyu biz aramızda hallettik.
    bahsi geçen yarışta poloda motorda 1 litreye yakın fazla yağ,kış lastiği vardı ayrıca orta susturucuda yan sanayi bir malzemeydi.
    en önemli sorun da polo vites S modundayken bastım.bu nedenle devir yarışın başında düşüyordu çünkü otomatik modda olduğu için araç kendi kendine biz daha yan yana gelmeye çalışırken vites atıyordu.bunlar bahane değil yaşadığımız gerçekler.
    bu sıkıntıları hallettikten sonra 2. vites 50 km hızda polo triptonicde kullanıldığında yani araç tam randımanda kullanıldığında Polo 4-5 boy arası bir fark koymuştur.
    daha sonra başka araçlarla yapılan yarışlarda bahsi geçen 106 ya 4-5 boy atan araca polo 2-3 boy atmıştır.
    bu speclerde bi 106 poloyu zaten geçemez bu konuda araç sahipleride hem fikir 106 nın çok fark yemeden yürüyebilmesi bile başarıdır ki bahsi geçen 106 Sakarya'nın en sağlam birkaç 106 gti'sinden biridir
    sanırım akıllardaki soruların hepsine cevap vermiş oldum.
    Talhacım sen beni 8valf mk4 u geç önce hatırlatırım )

Şaka bi yana araclarin ikisininde maşallah i var konuyu yeni gördüm baslarini okudum kafa burun gitmesine hayret ettim 106 nın evet 106 da yabana atilacak makine degil ama polo gti den bahsediyoruz 106 kadar olmasada hafif ,180hp, guclu oldugu kadar torklu lanet bi araba sorunlarini halledince benim kafamda cizdigim fark oluşmuş ki normal olanda bu.

Sen soft bi yazilimda attinmi ona ohh miss.

Sapancanin misafirperver kardesleri volkan ve gokhanada selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)