hemen hemen söylediklerinde zaten 106 2de 4000dd falan oluyor bu zaten 106 için güzel bir devir yinede söylediklerini değerlendirmek lazım
hemen hemen söylediklerinde zaten 106 2de 4000dd falan oluyor bu zaten 106 için güzel bir devir yinede söylediklerini değerlendirmek lazım
Powered By Suki CRM Performance
ÇOK BİLGİLİ arkadaşım şimdi sen benim sorularım bi cevap ver bakalım.
hani siz arabadan çok anlıyosunuz ya,speclere bakıp şıp diye denemenin sonucunu soyluyosunuz ya, hemen çıktılar denediler sizin dediğiniz gibi çıktı ya sonuç.
bana bi söyle bu deneme ne zaman yapıldı ?????
Simdi kamera onunden 190 200 gecince gti almis ok.ama arac icinden cekim ve polo konusunda kendini gelistirmis sanzimanin nasil kullanilacagini ogrenmis birisiyle yapilmis deneme olaya renk katacaktir.burada birbirinize laf sokmalarla satasmalarla kimse bir yere varamaz.
Su isi agiz tadiyla dostluk cercevesi icinde halletme taraftariyim.
ankarada olsaydiniz duzgun bir havada denemek isterdim.
deneme ya carsamba akşamı yada persembe akşamı yapılmıs... kımseye haber vermeden denemişler kendı aralarında....
tuncay abiden polonun püf noktalarını aldık... bu akşam bı aksılık olmazsa tekrardan deneme olacak... araç içi çekimlerde olur... 106 devrı polo devre deneyip sizlerle paylaşırız.... konu 106 - polo konusu sagolsun arkadaslar rs sokuyorlar araya konu kaynıyor sonraaslında 106 almısda denmez kafa burun gıdıyorlar polo 106 nın kapısında
İki tarafıda tanımam etmem 106 yürümüş tebrik etmek kimsenin zoruna gitmesin maşallah !
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Demek öyle olmuş
o zaman sıradan başlayalım diğer konudan alıntılara.
diğer konu perşembe saat 12:49 da açılıyor
Perşembe 13:17
Perşembe 13:23
Perşembe 16:56
Perşembe 17:07
Cuma 01:17 DENEME HALEN OLMAMIS !!!!!!!!!!!
Cuma 14:03
Cuma 15:53 VE DENEME GERÇEKLEŞİR.
Çarşamba yada perşembe diyosun,diğer konu perşembe gunu açılmış.
hadı perşembe olsun adam cuma gunu daha denemedeık hafta sonu deneyecegız dıyor.
Cuma günü saat 15:53 de sana haber gelıyokı deneme olmuş. tamda sızın tahmın ettıgınız sonuç cıkmıs.
dıger konuya 15:53 de yazmışsın.
videoya bakıyoruz hava zifiri karanlık.
peki bakalım bakalım adapazarında hava saat kaçta kararıyor ???
16:47 ?????
![]()
ne şimdi bu bi anlam veremedım????
biz denemenın c.tesi akşamı olacagını zannediyorduk.. arkadaşlar kımseye haber vermeden denemişler......
madem bu kadar kafan calısıo sonucunda boyle olması gerektıgını ıyı bılmen gerekır...
yaptıgın calısma sonu persembe günü denedıklerını goruyoruz ..
zaten polo nun sahibi arkadaşta siteye uyeliğinin onaylanmasını beklior.. uyeliği kabul oldugunda persembe akşamı denedıklerını kendısındende öğrenirsin...
kendisiylede şimdi konustum.. deneme yapıldıgında aracın ustunde kışlık lastıkler 1.5 lt fazla yag şahin orta susturucusu varmış.. lastıkler değişti fazla yağ alındı ve orj orta susturucu takıldı... akşama deneme yapılacak yandan hırs yapan arkadaşlarda gorurler...
Ankara da fıltre eksoz port polısh lı bır 106 gti varsa bizim 2013 Polo ile deneyelim bi merak ettim ne olacak![]()
maşallah araçlara .
daha önce ibizayla kalttıgımdada yine aynı laflar aynı polamilkler polada sıkıntı war denilmesi maşallah saglıklı bir 106 heleki 1600cc de denilecek tek laf tebrik etmektik....
http://www.techturkey.com/forum/vide...-dc-cupra.html
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)