yol hakkındada. açıklık getireyim ışıktan kalkıyorsun direk yan yana 60a gelindiği gibi basılıyor mantiken 7e gecemez yani çünkü yol oladar kısaki denedin denedin ilk seferde yoksa yol bitiyor ikinci deneme yapamıyoruz ilk kavşaktan geri dönüp öyle denenir ben varsayımları yazdım ama 7e geçebilme imkanı yok yani ama senin dediğin denemede kesinlikle olabilir ona lafım yok
Powered By Suki CRM Performance
madem öyle bir 106 yok daha önce böyle bir deneme yapmamışsınız neye göre yorum yapıyorsunuz ya? valla ben anlamıyorum ya yok vtecle denenmiş 7. vitesten 2 ye düşmüş zaman kaybı olmuş 200de yakalamış. vtec hangi vtec nasıl giden bir vtec bu vtecin bu speclerde 106 ile denemesi varmı? falan filan saçma sapan kıstaslar alarak yorum yapmayın.
Heeee bu arada yazmadan edemeyeceğim zor tuttum kendimi ama yazıcam..
106 poloya tutunamaz,polonun benzinine yazık,polo geçer gider, 106 ya şans vermeyenler vs vs vs.....
Diye yazanlar ne oldu???????????????? gözleriniz mi doldu![]()
Konuda hirs a gerek yok forum ortaminda herkes istedigini yazar herkesin farkli marka fanatikligi vardir tipki senin 106 fanatikligin gibi
Arac sahibi numarasini yazsin orta noktada deniyip bakalim ozaman nasil bir sonuc cikacak hicbir iddiam yok araclar kacta basildi kimin devrindeydi o bile belli degil
kısa yazılım olsadı bırde tam carsı pazar karısırdı, stage 2 tsı lar devreye gırerdı, sonrada allmotor 106lar konu 15 sayfa:P
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)