Ben de çok memnun oldum sizinle tanıştığımıza Başar ve Mertcan. Çok keyif aldım dün gece...
Roll bahane, muhabbet şahane
Senin arabanın da maaşallahı var Başar, çok güzel yürüyor gerçekten. Hafifletmek de bayağı işe yaramış gibi, e46 m3'lerle alakası yok gidişinin. Tasarım olarak denilecek fazla bir şey yok zaten, çok çok güzel... Ayrıca sesi de çok hoşuma gitti...
Dediğin gibi benim headers'da yarık var, bir silindirde kaçak var, dışarı üflüyor (headers Cuma günü gelecek, önümüzdeki hafta takılacak) ve MAF sensörü yetmediği için peak 1.0 bar basabiliyorum, acilen Q45 MAF'ı bulup continuous 1.6-1.7 Bar'a çıkarmam lazım.
Dediğim gibi dün gece çok keyif aldım. Ne zaman isterseniz yine deneriz, denemesek bile buluşup muhabbet ederiz![]()
Aracın tasarımı derken dış olarakta mı değişiklik var Z4'te resmi varsa paylaşabilir misiniz çok merak ettim...
Bu arada maşallah , Z4 'ün sesi gerçekten çok güzel , kazasız belasız inşallah...
denemenin sonucundan çok yapılan bu güzel muhabbet için ikinizide kutlarım. çoğu denemede bu olmuyor malesef,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
valla teşekkür ederim gelen herkeze güzel bi buluşma oldu, güzel sonlandı gece muhabbetlerlebaşar arabanın sesi mütiş valla
![]()
dogrudur arkadaslar cepten cekim oldu aydınlıkta olmadıgı için araçlar belli değil....
boy kısmını ilk sayfada yazdım kımın ne kadar gectiğini...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)