konuyu farklı yerlere cekip baslıktaki saygı ortamını bozmayın abi. derdi olan sasmaza gitsin yuzyuze cozsun herkez sasmazda nerde belli.
onur bence kapat konuyu muhabbetin suyu cıkmasın gene.
konuyu farklı yerlere cekip baslıktaki saygı ortamını bozmayın abi. derdi olan sasmaza gitsin yuzyuze cozsun herkez sasmazda nerde belli.
onur bence kapat konuyu muhabbetin suyu cıkmasın gene.
Kendince yazmış işte, aylar önce arkadaşımdaki turbo civic ile supercharger vti'ı denemek için bir yerde buluştuk, orda bulunanlardan biri bende de stock vtec var, S2000'le denermisin dedi (Cehaletin bu kadarı). Arkadaşım bile değil, tanımam etmem. Gerek yok dedim, şimdi biri o alakasız lafı yazmış3. kişi olarak, sordurdum o çıktı. Ben, mertcan yada eskiden beri vti'ı olanlar sizden çok daha önce kullandık bu arabayı, bize anlatmanıza yada bişeyler ispatlamanıza gerek yok, sizden öncekilere saygınız olsun.
Doğru diyosun mertcanilginç olan, sayemizde arabayı görüp sonradan alan adamların laf etmesi.
Dışarıdan yapılan böyle yorumları kafaya takmaya hiç gerek yok arkadaşlar... O gece orada olan herkes çok düzgün, efendi adamlardı. Denemeden önce de, sonra da çok güzel muhabbet ettik. Bence gecenin en güzel kısmı da buydu![]()
2.el fiyatı komedi hiç konuşmaya yormayın kendinizi
3.kişi olayı oluyor gerçekten geçen bi arkadaşla denedik benim araç geçti diğer arkadaş tebrik etti ama sonra benim arkadaşım nasıl eline verdi Başar diye muhabbet yapmış bende rahatsız oldum şahsen ama oluyor arkadaşlar boşverin
biz 2.el fiyatına değil mühendisliğe bakan adamlarız ortak noktamızda anlaşmamızın sebebide bu boşverin![]()
kisisel sorunlarinizi yuzyuze cozmeniz dileklerimle...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)