herkez stock gelicek ama olmazki böle![]()
bende katılmak isterim sizlere.alpi devamılı goruyorum biturlu tanısmak nasip olmadı.sitede ankara icin bi toplansak iyi olur halen yuz yuze tanımamıs olanlar var.artık pek bulusmada olmuyor.tekrar canlandırsak ortalıgı fena olmaz.bende ufak tefek denemelerle jubilemi yapmak istiyorum.bizim kurt yaslandı cok yormadan emekliye ayırıyım diyorumbu haftaya herkez musaitse bulusalım herkezin kesin gelebilcegi bi gun
Fuck The System !!!
Serkan, o zamanlar tdo4 vardı, o boruların içinden nice boostlar geçti.
Şimdilerde Jun Kapak, gt30 , dog box , simtek ecu , precision intercooler gibi yeni oyuncaklar geldi.
O gün Erhan özellikle gıcıklığına gaza getirmeye çalıştığı için öyle davrandım (Her zamanki hali)
Araba şu anda hazırlanıyor, bitsin gönül rahatlığı ile isteyenle denerim. Kendi kendimi tatmin etmek için dünyanın parasını harcamadım bu arabaya...
hahahah tunay sen al suby biz bozulmaya razıyız![]()
Bizim ekibin karakterleri çok sağlamdır, bozulmayız biz, ama aramıza katılınca sen bozulabilirsin (iyi yönde) Pazar brunch yapacağız, gel katıl bize tanışırsın. Yer detayları alp1903'de var.
Serkancım o arkadaş ile ben konuşmuştum zaten, her zaman deneriz, sizdeki şans şu, ben ortalama 4 ayda bir setup değiştiriyorum, siz ona denk geliyorsunuz.
ps: O arkadaş dediğim Gencay'mı yoksa biri daha vardı o mu?
gurcell
yanlıs anladın sanırım ankaradakı ımpocuların bırcogunu tanırım onlarda benı tanır...arkadaslar takılmıs bana ben de devam ettırdım...bırbırımıze bırbırımızı anlatmamıza gerek yok bence...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)