Abicim bu senin Z4M pistonları saniyede 24 metre yol alan makina demii!!!
Formula tech... mükemmell bişey sabit tork olayı bu araçda var demi!!! ?????
tunay sen gel beni bozne adamlar geldi gecti sen yanlarinda ingiliz kraliyet ailesi ayarinda kalirsin yavrum benim
olaya cinayet susu veripte vay denemedin vay soyle oldu boyle oldu demek manasiz, isteyen istedigi ile dener istemedigi ile denemez. ben arabami herkezle denemek zorunda miyim? oyle bir zorunluluk sadece drag yarislarinda var karsina gelen rakiple kalkman icab ediyor. isteyen istedigi arabayi hazirlar kapinin onune ceker var mi denemek isteyen der, isteyen biri olursa cikar denerler. olay bu![]()
z4 lü arkadaş s2000 ile niye denemişki z4 3.0 2 tane s2000 parası ediyor...
Everyday I ** Çapulling!!!
bundan sonra klasmanlar belırlenırken; sılındır hacmı,besleme tıpı,aktarma vs 'nın yanında;
- Sıfır ve 2. EL fıyatı dıe de bı secenek eklenmelı o zaman
s2000 stock sanırım.z4'e masallah bekledıgımden cok daha ıyı yurumus TEBRIKLER!..Vıdeolar ve sevıyelı devam eden muhabbet ıcın de tskler.![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Sende eziklik komplexi var heralde, zamanında denememiş olmam baya zoruna gitmiş anlaşılan. Fazla araba bilgin yok senin, o arabalar yakın sınıf ama sende vtec var, yani bende 5 sene önce 99 model olan araba. S2000 de 5 tane vtec ediyordemek ki bende doğru olanı yapmışım
bu kadar zoruna gitmemesi lazım.
ben ortada art niyet goremiyorum;
mesajin yanlis emre!
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yok dostum, eskiden kalma bir mevzu vardı o yüzden aklınca bişeyler yazmış, bende gerekeni yazdım, lafım ona.
lutfen birbirinize selam verebilcek kadar saygi kalsin arada...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Z4M'le denemeseydik biz de keşke o zaman, o araba da benimkinden 5 tane felan alıyor herhalde![]()
Ohooo, o zaman vakti gelir de motor ile denersek hiç denemeyelim değil mi? Bizim araçlar 6-7 tane racing motor alır
Çok yersiz bir mesaj olmuş, kişisel çatışmalar kişisel yaşanmalı, topluma mal edilmemeli...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)