User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
221 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: KARTOPU 106 Gti - EZ Polo Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    talha kanka araçların maşallahı war yürürleri güzel....

hüseyin kendisi 230 Hp dediği için o baz alınıp konusuluyor. sonucta araç sahibi ondan iyi kımse bilemez....

En güzeli geldiğinde dyno ya sokmak ve sonucu gormek

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen araclarin masallahi var allah kaza bela vermesin kartopunun hizli oldugunu deneyenlerinde kabul ettigine gore yanlis olan birseyde olmadigi kanitlandi ozaman
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pologti54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar beyaz stock polonun sahibi benim diğer siyah polo da bizim.
    araç tamamen stage 2 sayılmaz 230 beygir değil 200-210 hp arası bi değerde.yazılım dump valve kn hava filtresi var.aldığımız kişi 230 hp demişti ama sonra kendimiz araştırdık bu söylediğimiz değerlerde araç.
    söyle bir durum var araç epc lambasını yakıp kendini sıkıyor yani hakkıyla gitmesi gerektiği gibi gitmiyor.özellikle yarış yaparken ani basışlarda ortaya çıkıyor bu durum.
    araç tam hakkıyla gitse ed yine geçerdi ama fark dediğiniz gibi bu kadar olmazdı.

tabi bunlar bahane değil yarış yapıldı bitti ed geçti biz yarışlarda pilotaj hatası dışında hiç bir bahaneyi kabul etmediğimiz için kendimiz de bunları bahane etmedik.hem bizim açımızdan hem diğer araçlar açısından mekanik aksamla alakalı bahaneler geçerli olmaz.aracı oraya getiren tam hazırdır yarışır geçer veya geçilir yarıştan sonra araba sıktı,debriyaj kaçırdı korumaya aldı epc lambası yandı şu oldu bu oldu demek geçersiz bahanelerdir.

İlerde sıkıntılar halledilip tekrar denenip yine vidyo konulur sonuçta bu bahsi geçen araçların hepsi piyasada birbirini az çok tanıyan insanların araçları.
    gitsin bobinleri değiştirsin enjektörlere baktırsın. ayrıca araç tam stage2 sayılmaz demişsiniz ama araç hiç stage 2 ile alakasız .araç tam olarak stage 1. m210 hp gti ile stage 2 230+ arasında çok fark var 15 hp yanıltmasın
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

DRIVE34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercek bir stage2 polo veya cupra iyi bir 106'yla eksi-artı en fazla 2 boy segmentınde yürür... bu kadar fark acarak bi gidis olamaz....

Osmandemirci
    Misafir
    TL polo ile EZ polo denenirse bence herşey anlaşılır

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osmandemirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadarda yapmayın ya stage 2 cuprayı o speclerde 1 boy ha burda atıp tutmaya gerek yok senin dediğin speclerde bi 106 stock ibizayı zor geçer burdaki insanları saf yerîne koymayın herkes az çok biliyor bişeyler iyi akşamlar.
    Çok düz mantık konuşmuşsunuz bence siz hiç iyi giden bi 106-saxo falan görmemişsiniz.
    Ciğerli bi 106 tsi a acımaz. Tabi tsi dan tsi a fark var orası da ayrı.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine m3 var m3 var olayına dönmüş

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok düz mantık konuşmuşsunuz bence siz hiç iyi giden bi 106-saxo falan görmemişsiniz.
    peki bu ciğerli 106'lar kelaynak kuşu gibi sökülmese de, fabrikadan çıktığı haliyle (hadi stepne olmasın) gazlasa fark nasıl olurdu?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu ciğerli 106'lar kelaynak kuşu gibi sökülmese de, fabrikadan çıktığı haliyle (hadi stepne olmasın) gazlasa fark nasıl olurdu?
    İnanki ben bugüne kadar hiçbir denemede arabamdan trafik çantasını bile almadım
    Benim gözümde de araba sökmek çok komik ve gereksiz bi durum ama araba denerken kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor.
    Arabanın sökük olduğunu görüyorsun ve bunu bile bile deniyosun.
    Geçince hiçbir problem yok,hemen gecesinde videoyu koyuyosun.
    Ama geçildiğin zaman yok sen söküksün yok ben ağırım vs vs vs.(sözüm genel)
    İşine gelmiyorsa denemiceksin,ben mesela tanımadığım insanlarla ve sadece şaşesiyle yolda giden arabalarla denemiyorum.
    Böylece bu tür polemiklere de girmiyorum

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadarda yapmayın ya stage 2 cuprayı o speclerde 1 boy ha burda atıp tutmaya gerek yok senin dediğin speclerde bi 106 stock ibizayı zor geçer burdaki insanları saf yerîne koymayın herkes az çok biliyor bişeyler iyi akşamlar.
    Ne zamn polo ibiza videosu olsa mutlaka poloda bi sikinti cikiyor benim kalktigim revo stage 2 ici komple sokuktu siz yuruyen 106 gormemis olabilirsiniz orasi ayri bizim yaptigiz bisey yok kartopunun sahibinin ismini cismini bile bilmem adam kalkmis videosunu atmis tebrik ediyorum

BFZ 106 & DC CUPRA - YouTube
    gariban 106 gti....

Osmandemirci
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zamn polo ibiza videosu olsa mutlaka poloda bi sikinti cikiyor benim kalktigim revo stage 2 ici komple sokuktu siz yuruyen 106 gormemis olabilirsiniz orasi ayri bizim yaptigiz bisey yok kartopunun sahibinin ismini cismini bile bilmem adam kalkmis videosunu atmis tebrik ediyorum

BFZ 106 & DC CUPRA - YouTube
    bfz egzantirik yok sadece ayrıca ben 106 ibiza geçemez demedm senin dediğin specte bi 106 ibiza geçemez dedim biz 106yı kotulemiyoruz Ayrıca bu videoda ibiza sökük demişin ibizanın arka koltuk yok kaç kilo yapar bfz nin kapı döşemesine gelene kadar heryeri sökük biz ona bişey diyomuyuz geçtiysen geçtin

Osmandemirci
    Misafir

Wink

Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıllardır siteyi takip ederim üyeliğim yok ama bu konuya yazmak için açtım 106 da çok gördüm ama hiç egzantirikli bi 106nın polo geçtiğini görmedim biri geçsede koysa bizde görsek kardeşim

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bfz egzantirik yok sadece ayrıca ben 106 ibiza geçemez demedm senin dediğin specte bi 106 ibiza geçemez dedim biz 106yı kotulemiyoruz Ayrıca bu videoda ibiza sökük demişin ibizanın arka koltuk yok kaç kilo yapar bfz nin kapı döşemesine gelene kadar heryeri sökük biz ona bişey diyomuyuz geçtiysen geçtin
    Benim arabami benden dahami iyi biliceksin bu videoyaki speclerim pt52/eksoz/filitre/cihp/ici sokuk o kadar.. İbizaninda ic koltuklari tamamen sokuktu...
    gariban 106 gti....

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır siteyi takip ederim üyeliğim yok ama bu konuya yazmak için açtım 106 da çok gördüm ama hiç egzantirikli bi 106nın polo geçtiğini görmedim biri geçsede koysa bizde görsek kardeşim
    Stock ibiza polo konusunda hala ciddimisin anlamadım.Suan bize şaka yapıyo olmalısın ama asıl sakayı egzantrkli 106 yapar

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu alın bak bunu burdan alın - YouTube
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Osmandemirci
    Misafir
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock ibiza polo konusunda hala ciddimisin anlamadım.Suan bize şaka yapıyo olmalısın ama asıl sakayı egzantrkli 106 yapar
    bagaj kapağına kadar sökersen yapar senin dediğin gibide pejo motorlu salça tenesi oluyor o 106 değil

Osmandemirci
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabami benden dahami iyi biliceksin bu videoyaki speclerim pt52/eksoz/filitre/cihp/ici sokuk o kadar.. İbizaninda ic koltuklari tamamen sokuktu...
    senin arabanı senden iyi biliyorum falan demedim sadece plakasından dolayı tanıyorum ben senin araban onu geçmez demiyorum hala anlamamak istiyorsun ama ben bişey demiyorum artık iyi geceler

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam egzantrikli 106 ile geçtiği cupranın videosunu koymuş ben hala egzantrikli 106 görmedim diyo akşam yemeğini yemedin heralde sen dostum bişeyler olmuş sana töbe estafurullah