motorda ne gibi degisiklikler yapildi acaba
saol kankaa
Hayir denemedim hic
Tesekkurler saolyaniltici var ariza isigi yok suanda. Egzos ve dp ta custom garage yapimi
Aynen katiliyorum.stockken sadece vw racing deneme kullanma sansim olmustu o bile inanilmaz fark ettirmististage 2 2013 ler ciddi can sıkacak bencede.olur valla denemek isterim tabi
)
Valla bildigim kadari ile cooler daha büyük,yazilim farkli daha fark var deniyor ama tam olarak bende bilmiyorum
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
2013 cupraların motoru CTHE mi? dün nette gezinirken bu videoya denk geldim. 2013 model cupra ve 2013 model polo drag yarışı.
Drag – Seat Ibiza Cupra vs VW Polo GTI (Part 1) | Otomobil Dünyam
Maşallah kanka FA Cupraya her zamanki gibi atesli![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Canım Kardeşim Maşallah "FA" yayazılımı çıksa hiç göremeyeceğiz herhalde seni
![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
bizde 2013 stock polo gti var. denemek istiyoruz.
maşallah araçlara. bnm poloda acayip gidiyorduama tahmin ettigimiz ve az çok çödüğümüz olay 2013lerin basıncı çok az daha fazla açık muhtemelen o yüzden böyle gidiyor ve motorun içinde revize var diye duymuştuk hepsi birleşince olay bu
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Saol kardesim
Her gun surekli olarak bakip kodlari karistiran bi insan olarak suanda hatirlamiyorum
Ahahahhyok be kankacim cikmadi iman gucuyle araba yurutmeye calisiyoruz
Saol kardesim benim
Orhan abi saolasin tesekkurler
Hocam saol tesekkurler
Abim benim cok saol tesekkur ederim
Anlayamadim ama
Saolun tesekkurler
Saolun tesekkurleraynen kesinlikle cok farklilar ama soyle bi durum var ya 2013 ler 180 hp degil yada 2012 ve oncesi degil
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Üstte bir link paylaşıldı gti ile cupra drag yaptırılıyor ona yorum attım izlersen eğer yorumum havada kalmamış olurmaşallah bu arada aracına ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)