Makyajsız 180 ler 0.8 basınç basıyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa bilen birisi düzeltsin.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
İlk sayfalardada yazdim daha oncede hep soylemistik ya 2013 ler 180 den fazla yada bir oncekiler 180 den az![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
gidip sorsak, aynı canım 180 hp hiç fark yok dicekler![]()
Belly Detail
kardeşim maşallah cuprana yine şaşırtıyosun kazasız belasız gazlamalar![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Masallah araclara cupra cok basarili
Eger stock 1.1 basiyorsa 2013 ler, limit yazilimda ikiside ayni yurur bende. Ust sinir nedir
Ben vagcom ve tork'tan okudum basıncı. 1.1 bardan eminim yani.
stage 1 cupra ile denemiştim Kurtköyde, Ayhan abi bilir. Her basışta önde gidiyordum.
Serhan bu arada mal çiçek kardeşim. DP'yi taktığın iyi olmuş![]()
Kardeşim maşallah aracınagti da sadece stage 1 yazılım mi var ? Egzoz,filtre,dumpvalve vesaire yok mu ? Bide şu 2013 gti ve cuprasi olan arkadaslar fabrikasyon farklı özellikleriniz yuksek ihtimal yazılım çıkınca sizin icin artıya dönüşmeyecek
yazılımınız çıksın da heyecan katın şu ortama ya
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
iki aracada maşallah.cupra güzel yürümüş..
RACE WERKS
Kardeşim FA yine iş başında maşallah valla doğrusunu söylemek gerekirse hiç şaşırmadım her zamanki sonuç işte FA yine yapmış yapacağını![]()
hadi yine iyisi kanka
eyv saolun tesekkurler.Aynen oyle bir olayda var suan zaten 2013 ler yazilimli gibi basinclari acik pek bisi farketmicek deniyor.
Eyv abi saolasinsorma ya bende cok ozlemisim dp egzosu
Abi saol tesekkurleraynen sadece stg 1 yazilim var gerisi full stock.Valla bizde heyecanla beklemedeyiz hissediyorum az kaldi
Saolun tesekkurlerr
kardesim benim cok saol tesekkur ederimm
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)