biz bozada satmıyoruz şıracıyada ihtiyacımız yok memlekette varsa stock typer hodri meydan alın kameraları gelinklawye delikanlılığı yapmıyorum beni çok kişi ataşehirde ağaç etti daha dün gc8 etti şu meşhur subaru impreza dedikleri araç güldüükkkk
![]()
passat sıkıntı nedır?
senın araç stock mu?
nıye ctr ıle denemk istiyorsun?
eger stock ıse sonuna kadar da denerız sıkıntı yok![]()
cheers gelin sefa gelin hoş gelin başımızın üstünde yeriniz var kprolu birsürü typer mevcut tanıdık ist de olmazsa onlarla denersiniz saygılar....
geldiğinizde eğer stock iseniz deneriz stock passatla stock typer ı denemek gibi bişi saçma olmaz mı 200hp 1145 kg yanlış hatırlamıyorsam 150hp 1350kg 8200rpm stock limitoru saymıorum bile benim lim 6800 yaniiiiii...
Ben inatla aracın setupını "çok bişi yok arabamda ufak tefek şeyler" diyerek geçiştirip inatla açıklamamanızı anlayamadımBence ufak tefek şeyler yok da "av"'a çıkmışsınız gibi geldi bana, yoksa "ufak tefek" şeyler de olsa aracı modlayıp "stock" rakipler arıyorsunuz kendinize o garip bence
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ufak tefek derken boyutsal olarak dusunulurse "chip" olabilir![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
konu atmosferik olarak gidilcek yolsa s52 ninde baya bi yolu varama işte geçiyo beyinli k20 yapcak bişey yok
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
sanırım kpro spec k20---- 1200kg lık beyinli headerslı komple egzostlu caili bi m3 le denemek istemez![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
typer sıkıntısı ne anlamadımtamam passat 50-260 basalım kabul mu? 2. vıtes 50 ıle gıderken yaklasık 3500 dewır gıbı olurum sende 2000 dewırde olursun
vtı denemsınde de aynısını yaptın stock dedın...chıp fıltre fln fısman cıktı...1 kere gectın gectıgın vıdeoyu koydun
bı kurnaz sensın heralde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)