User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
188 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: magic!s red 106 & ssf7r

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa yokki ole 106 lar gibi deil bu araba farkli arac yapmanin yapilmayani yapmanin zorluklarina en ufak ornek iste.. arastirmama gore mgane 1 1.6 8v lereen cikan sanziman kisa ama denenmis cok dayaniksiz hemen kiiriliio

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha cok enteresan 106 geçmiş hala ben sadece ng ye geçildim diyor video var ama neyse biz yannış görüyoruz heralde.geçen gün bizde böyle rolling yaptık tek video atmışlar araç sahibi değilde geri kalan herkes cok iyi süper maşallah falan yazmışbizim araba sarıyor adam video yu izlerken kaptırmiş kendini diyer araba için sarıyor gitmiyoo diyor millette alkışlıyorvideo var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.daha önce tartımamıza rağmen meganı yine tebrik ediyorum süper gidiyor,106 ya diycek zaten bişi yok mermi.iki aracada maşallah

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EFL_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarafsız yazan tüm arkadaşlara teşekkürler cümleten kazasız belasız inş

ikiniz o noktayı çok iyi yakalamış denemede bende farkettim zaten arkama düşüyor tam gitmeye başlıcam daha 5 e bile atmadım adam dıdıdıdı yaptı bıraktı redline ışığı yanmadan kesiciye girmeyeceğine göre bildiğin geride kaldığı için fark dahada açılmasın diye debriyaja basıp kesiciye girdim araba bitti ayağı yapıo diğer denemelerde redline ışığı 5. viteste boru gibi yanıyorhatta yandıktan sonra 2-3 saniye daha gidiyor ama hala kesici sesi gelmiyor nedense o denemede ışık bile yanmadan kesiciye giriyor 106 bide utanmadan kesiciye kadar bastım demezmi bu herşeyi çok bilen kişiler varya bunlarıda bilsinler işte bunu yapan bir insanın video konusunda işine geleni kalkıp koyması hiçte anormal değil zaten tahminde ettiğim bir olaydı

son olarak RED ve ROL plaka 106 ları videolardanda görüldüğü üzere alt devirde kalmadığım sürece GEÇTİM ve her zaman 5000 devirden sonra basarsam yine geçerim bu açık ve net geçemediğim ve beni kendi devrimde bile TR de net bir şekilde geçen tek 106 var oda stroker 1.8 NG 106 onunda yürüdüğü araçlar belli zaten ama yinede aracı hızlandırmaya devam edicem. Bu arada denediğim 106 lar en hızlı 106 lar araç markasına bakıp kimse aldanmasın isteyen typer s2000 varsa gelsin yürüyelim yada bu 106 larla yürüsün giderlerimiz daha açık ortaya çıkacaktır ..
    sen şimdi kendi devrinde gectinmi redi videoda senin devrinde basınca kafa burun falan gidiliyo anlamadım ki ben bide rol 106 nın devrinde basınca yanında bile duramıyosun senin devrindede hade 2 boy fark etsin hala beni ng geçti diyosun
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sirf bu muhabetler yuzunden sadece 106 denemelrinde onde oldugum denemeleri birlestirip koycam smdiden soyluyim sonra neden boyle bisi yaptin die kimse soylenmesin sebep bu arkadaslardir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa yokki ole 106 lar gibi deil bu araba farkli arac yapmanin yapilmayani yapmanin zorluklarina en ufak ornek iste.. arastirmama gore mgane 1 1.6 8v lereen cikan sanziman kisa ama denenmis cok dayaniksiz hemen kiiriliio
    karpuz gibi yarılır
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.48 deki olay harbi komedi yani ne gerek var..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    surekli sikayet geliyor, birbirinizin nickinden yazmayin, hepiniz atilacaksiniz forumdan sonunda
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.48 deki olay harbi komedi yani ne gerek var..
    Onu 106 sahibine sormak lazim gecildin iste ne bu debriyaj olaylari kesiciye sokma olaylari gecilince madalyasini alcaklar heralde

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4:48'e takıldım,shıft lıght yanmadan araç kesiciye giriyor
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu 106 sahibine sormak lazim gecildin iste ne bu debriyaj olaylari kesiciye sokma olaylari gecilince madalyasini alcaklar heralde
    videolar istendi arkadas gonderdi bu ladar kisinin diklatini ceken noktayada bir aciklik getirir dinlemeden kesin kanaate varmamak lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videolar istendi arkadas gonderdi bu ladar kisinin diklatini ceken noktayada bir aciklik getirir dinlemeden kesin kanaate varmamak lazim.
    Bekliyor bu kdr insan getirsin bakalim ne aciklik getirecek konuya girip girip cikio kendi actigi konuya yazamadi bi turlu

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan dedin ki 15 kere denedik nerde denedik 15 kere bide 4_ 5 kere deneme yaptık sen hala beni geçtiğini idda ediyorsun hayal dünyasında yaşama sen beni geçtiysen ben sana vilayet geçtim ben seni kendi devrimde ayirdim kaç boy sen neden beni kendi devrinde gecemedin ilk önce bunu kabullen gecemedin hem ii bak hep erken basiosun ve tünel yapiosun bunlar bariz belli çirkef lige gerek yok ben sana zaten karşı karşıya geldigimizde yapacağımı biliyorum merak etme bu yalan konuşmalarının ve sağda solda yazdığın o yazıların hesabını vereceksin bunu bil
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen istanbula mecbur geleceksin ve o zaman nedemek istedigimi çok ii anlican
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aciklama bekliyor bukadar insan gecildgin denemede neden debriyaja basip kesiciye girdim ayagina yatiosun bunu acikla zaten pek aciklancak bisi yokta hala cvp veremiosun senle denicek insana yazik herkes gordu yaptigini hadi sana eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbula geldiğinde görüşürüz
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun cevabını verince ne istiycen?yakıt analizimi..adam debriyaj yapmış evet seni geçtiği gerceğini değiştiricekmi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talih kardes sen bi sus artik ya.. adam benim sozde yakin arkadasim ayni garajda konusmusuz muhabet etmisiz adam bana bole oldugumuz halde bu sekilde cakallik pesinde kosuyosa baskasina nabar soyleememe gerek yok neyse aciklik getiremicene gore bu gece onun icin bi video yapacam ztn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talih kardes sen bi sus artik ya.. adam benim sozde yakin arkadasim ayni garajda konusmusuz muhabet etmisiz adam bana bole oldugumuz halde bu sekilde cakallik pesinde kosuyosa baskasina nabar soyleememe gerek yok neyse aciklik getiremicene gore bu gece onun icin bi video yapacam ztn
    bu site herkese açık küfür etmem bişi satmam yalan konuşmam..istediğim konuya yazarım.nerde susacağımı sana sormam.zaten gördüğümü yazıyorum hoşuna gitmiyorsa cevaplamassın olur biter.sitede tanınan biri yazınca R biz doğruyu yazınca sus.ben konuya yazarım gördüğümü sende karışamassın.hee bidaha yazmam zaten ikidir okuyorum konuları herkes yazmış zaten nasıl birisi olduğunu.nasıl biri olduğunu bana sorucan şimdi gerek yok konularını oku tanıyanlar yazmış ben bişi dememiyoum.hadi çarşın pazar olsun

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadigim shift light yanmadan kesiciye girdi diyosunuz, bu araba debriyaja basinca gaz verirken shift lightin yandigi devire gelmiyormu ? Esmi geciyor o kismi ? Araba bostaykende yakar shift lighti ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)