Maşallahh deneyen tüm araçlara hepsi emek ile yürütülüyor
Liften inip marşa basılan araba ile kimse kıstas almasın bence ygz'nin gideri dahada fazla k20/24 karşılastırılması 2. Rövanştan snra yapın derim
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
white rs jr denemesinden bişey anlaşılmıyor hiç, o video konmasada olurmuş çağrı abi.
inşallah halledersin 1-2günede jr ile bi deneme yaparsınız.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Dun gelen arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık düzgun yorumların ıcın sagolasın ilk DS ile denedım sanzuman orda gitti zaten kırana kadar dnedım vıtes atamadımbahane degil ama vıtes atamsmsnın ne kadar gerı düştüğünü herkes bilir herhaldebaskka vıdeolar yok mu Zubeyır solumda bassaydı cok net. Vıdeolar ızlerdık zubeyırı cok severim lütfen dengesiz dengesiz yorumlar yapmayın burdan herkes yanlış anlanıyor ayarla oynamayıp sadece sanzumanla farkın ne kadar olduğunu rabbım nasıp ederse goruceksınız. Boyle olmasına ragmen Benım kadrana gore 200 gibi zaten çıkıyorum Benım için sansızlık oldu bunada sukur sezonu açtık bundan sonrA bolca vıdeolar ızlerız ınsallah
PowerTune
Arabayi okadar cok geri dusururki vites gecsin sikinti olmasin diye yavas atmak aynisi benim basimda vardi baski assaya dustu kavrama assada olunca vites gecsin diye yavas atiyodum ciddi geri dusur bunu duayenlerin bilmesi lazim
Masallah bu arada deneyen araclara cok keyifli denemeler olmus
.
Dün gece çok güzel geçti deneyen arkadaşlarımızın araçlarına maşallah yakından izlemek ayrı bir zevkti.
maşallah deneyen araçlara. bu kadro zevkli videolar izletir umarım ilerleyen günlerde.
bende çok büyük merakla YGZ nin bitmesini bekliyordum. dün gece ki şanssızlık hallolunca zamanla çok daha hızlı hale gelecektir zatenAllah kaza bela vermesin düşünmek bile heyecan veriyo insana.
jr ye denicek söz zaten yok k20 de takip ettiğimiz ciddi hızlı bir araçnazar değmesin
Maasallah tum araclara gelemedim ama bi daha ki sefere..
araç içi çekim yokmu hiç araba içlerinden ?
Zaten vites geçişleri yaşanan sorunlar apaçık ortaya çıkar o videolarda
mutlaka çekilmiştir bu şekilde bişi anlaşılmıyor kim kimi nerde ayırmış nerde geri düşmüş
yada içerde yaşanan sorun olmuşmu hepsi o videolarda vardır zaten
Maşallah deneyen amaçlara. .emeklere. ..
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Maşallah araçların ikisine de ayrıca yasin abi ygz yi de görmeyeli baya olmustu bol bol görürüz artık inşallah tekrardan Maşallah
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)