benim bildiğim bahane şöyle olur senin araban gırtlak söküktü benim arabam çakılıydı Zübeyir
yada benim arabada şu vardı senin arabada yokktu bende uzun vardı sende kısa vardı vsvsvs
vites geçişleri şanzuman kırmam bahane olamaz ki![]()
benim bildiğim bahane şöyle olur senin araban gırtlak söküktü benim arabam çakılıydı Zübeyir
yada benim arabada şu vardı senin arabada yokktu bende uzun vardı sende kısa vardı vsvsvs
vites geçişleri şanzuman kırmam bahane olamaz ki![]()
PowerTune
Ben o Gece arabadan tek bir video bile çekebildiysem vede çekmedim diye yalan söylüyosam benden daha büyük ****** cocugu yok.Ama öyle değilse senin aklına video çekti koymuyo bilerek diye aklına sokan kimse alemin en ****** evladıda odur.daha ner konuşabileceğim birsöz varsa söyle öyle yazım.3 te denedik diysun çekip gittim diyosun.1 kere 3te bastık ondada vites kaçırdım.başkada deneme olmadı zaten.
Senle denemede dönüşte ben sağda basim dedin yokmu dedik.tmm dedik.köprü üzerindeyken girmiyo gitti hiç girmiyo in bak istiyosan dedin.bende tmm öyle ise doğrıdır dedim.ve çıktın gittin.
Bidaha deneme diyolarmış ya gaza getirmek için seni onu diyen *** kimse ona söyle korkum olsa o gecede oraya gelmezdim.
senin dediğin söküktü şanzumandı olayına hiiiçç girme altında k24 var işin içinden çıkamazsın.
Scorpion TypeR
şimdi tek bir basışımız var o da bu bu benim koyduğumunda senin koyduğununda neresi *** gibi değilsöyle
PowerTune
benim sana itimatım olmasaydı benim ne işim vardı seninle ben sana zaten güveniyorum. bişiy demiyorum kaydedememişssin vs.
ben söküklüğe değinmedim farazi konuştum bahane böyle olur diye; ben aracı ilk defa çıkarttım hergecen gün birşeyler katacağım illaki yürürüne bissürü eksiklerim var k20 de olsam k24 de olsam.
PowerTune
ozaman tekrardan maşallah![]()
Dr.Ecu AntaLya
Kendi koyduğun video ile kendin çelişiyosun yasin. 120 de video çekp koydun diyosun bu vıdeo ile benimki aynı video. benim videoda kamyonun yanından geçerken 5 e atmış oluyoruz. senin videoda dikkat edersen seslerden zaten 4ü bitirdiğimizi sesinide duyarsın.
Gerçeğimi görmek istiyosunuz;yukarda yazdığı gibi.alın size gerçek tek tek bak fotolara sonrada sonrada videoyu izle.
Buda senin videondan görüntü yanından geçtiğimiz kamyon.
![]()
Scorpion TypeR
benim bildigim jr içi komple sökük kapı döşemelerinden arka bakalitler kadar fln neyse bidahaki denemede uzun uzun basarsınız eşit söküklükte ozaman meydana çıkar ayriyettende hacimli makina üstlerde rahatladı için üstlerde daha bi farklı gider neyse bütün araçlara maşşallah tekrar denenir eşitşartlarda sonuç ozaman çıakr meydana![]()
Ben çelişki yapmadım ki ben 120 140 gibi dedim 180 olduğunu yada 240 olduğu doğru olsun ıspatladığın ney kamera acısı mı önümde olduğun mu arkamda olduğun mu ?
Bunun dışında üZerinde hesap yapacağın başka ne var ben sana zaten güveniyorum hak yolu 1 diyorum saygı da duyuyorum çalışmaların sonucunda ne elde ettik onu anlayalım
PowerTune
Valla ben olanı söyledim Kimse değilse Allah şahit.geriside zerre umrumda değil.keşke setup yapıp k24 denicek kadar yürekli adamlar görsek başka.
Sen iyi niyetliyim diyosan bende dıyosam bunu en ıyı Allah bilir ama bana orda burda özelde seni gaza getirip götverenlik yapan dünki yeni yetmelrın lafı ile konuşma.birşey varsa ara yüzüme soyle nıye böyle dedin dıye yanlış bir şey soyledıysekde ozurdılemısını bılırız. Sakın ama yasın Sakın o seni gaza getirmeye çalışan götverenlere uyma. siktirsin gitsin işlerine baksınlar. denk gelirde duyarsam anam avradım olsun.ç elımde ne varsa gotune sokarım onun.
Scorpion TypeR
bu fotografların hacirinde bide sag koltukta söküktü degilmi zübeyir abi ? sakın yanlış anlama ama benim şahsi fikri düşüncem aynı eşit şarklarda ygz de sökse herşey çok farklı olur senin aracını zaten geçmesi normal birşey çünkü o k24
Biz sökmesin demedik kardeşim. zaten arka koltuk burada ağırlığı yapan. nereyi söküyosa söksün. geçersede geçsin. geçtiği videoyuda koyarız. ama böyle knka ayağına yancılık yapıpta millete gaz vermişyolarmı deli oluyorum. hiçbirşey ortada yokken böyle şeyler cıkıyo sonra.
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)