User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
244 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Roll Night

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim bahane şöyle olur senin araban gırtlak söküktü benim arabam çakılıydı Zübeyir
    yada benim arabada şu vardı senin arabada yokktu bende uzun vardı sende kısa vardı vsvsvs
    vites geçişleri şanzuman kırmam bahane olamaz ki
    PowerTune

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gece senin yanındakiler gibi benimde yanımdakiler arkadan video çektiler birazdan yükleyeceğim ama şu zamana kadar bizimde çektiğimiz o baktan saçma videoyu koyma gereği duymadım çünkü içimde herhangi bir hissi duygu yok... yani çekilen videoların hepsi *** tan adam gibi değil manasında derdşm 10 boy olsaydı şunu iyi bil ki ben arabama 100-200 dbn alır çevremdeki birçok arabalarla kıstas alır araba tamam budur dediğim anda atasehire çıkardım. yiğit yukarda hata etmişssin dedi benim hatam iyi niyetten kaynaklanıyor galiba

birde video koyulduundan beri videoyu çeken arkadaşlar dahi olmak üzere kameranın açısına göre mi artık bilmiyorum 1 çamurluk çıktım diyip duruyosun sonra 5 atınca sen cıkıyosun diyosun ama ben senin benim önüme geçtiğini hiç görmedim su zamana kadar da tek bir kelime etmedim, zerre kadar sorunda etmedim bizde bir kere 3 te bastık yanından çektim gittim dimi, birkere dile getirmedim su zaman kadar neden vites atamadın 4 e atamadın yada 5 e atamadın ben bahane olarak mı gördüm atamadığın vitesi yada tek kelime dahi etmedim

ayrıca biz senin kamera acından bastık gece boyu video aldın hatta durduğumuzda bana da atarsın yda benim tarafa gec sanada gönderrim dedim, içimde art niyet olmadan nerde çektiğin videolar yok. ben bunları buraya yazmaya bile utandım dostluğumuzdan. kamera ayağı takıldı yandı bitti çekemedin tek bir kelimemi ettim hayır tek bir bahane mi dedim hayır senin karsında kaşar bi kalp yok Zübeyir bunu bil.

ama bana kıstas alacağın araba değil dedilerde ben yok dedim jr zübeyirde sıkıntı olmaz son derece rahatım dedim.

sen kafanı yorma Zübeyir zaten bana defalarca söylendi bir daha denemez asla filan diye hiç sürpriz olmadı
    boktan video dediğim için kızdıysan bu kadar alınganlık yapacağını bilmiyordum kusura bakma bizimde elimizde boktan video var atmaya su zaman kadar gerek duymadığım.

zaten orda 3 girdi ama bu sefer 4 girmedi yanıma geldin 5 de gene çıktım bunu sende bende biliyoruz ama beni gene tatmin etmediği için çektiğimiz BOKTAN videomuzu koyma gereği duymamıştım.
    denesende denemesende sıkıntı yok davetime icap ettiğin için o gece gene de sağol.
    beni şakşakçılara kalbi kaşar olan insanlarla karıştırma hak yolu birdir.

Ben o Gece arabadan tek bir video bile çekebildiysem vede çekmedim diye yalan söylüyosam benden daha büyük ****** cocugu yok.Ama öyle değilse senin aklına video çekti koymuyo bilerek diye aklına sokan kimse alemin en ****** evladıda odur.daha ner konuşabileceğim birsöz varsa söyle öyle yazım.3 te denedik diysun çekip gittim diyosun.1 kere 3te bastık ondada vites kaçırdım.başkada deneme olmadı zaten.

Senle denemede dönüşte ben sağda basim dedin yokmu dedik.tmm dedik.köprü üzerindeyken girmiyo gitti hiç girmiyo in bak istiyosan dedin.bende tmm öyle ise doğrıdır dedim.ve çıktın gittin.

Bidaha deneme diyolarmış ya gaza getirmek için seni onu diyen *** kimse ona söyle korkum olsa o gecede oraya gelmezdim.

senin dediğin söküktü şanzumandı olayına hiiiçç girme altında k24 var işin içinden çıkamazsın.
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi tek bir basışımız var o da bu bu benim koyduğumunda senin koyduğununda neresi *** gibi değil söyle
    PowerTune

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak ettigim YGZ sökükmü iki araçtada yakıt varmı ? bu en son videoya görede zaten ygz önde gibi ?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniyen araçlara MAŞALLAH ikiside sevdiğim arkadaşım şunu belirtmek isterim gereksiz yorumlar gelmeden önce yasinin setup çok yeni illa eksikler olucak zamanla oturtulur ben benim k20ye en iyi gücü alana kadar 10 değişik filitre 3 tip header 3 tip egsoz çağı denedim 50 sefer dyno çıkıldı zamanla dahada hızlanır tebrik ederim ikinizide .
    not: yancılar için

adamları gereksiz yorum yapıp küstürmeyin bakın kimse sizin yüzünüzden denemeye çıkmıyor altın bu adamlar son kalan tunerlar kıymetini bilin
    Hatirlatmadir....
    Masallah 10 numara iki araba, sorunlar giderilir bidaha denenir. Neyin dalaşı bu
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

WarmongeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettigim YGZ sökükmü iki araçtada yakıt varmı ? bu en son videoya görede zaten ygz önde gibi ?
    Zaten Yasin demiş ya bikere 3e vurabildim çıktım ama bu sefer 4 tırladı oradada yanıma geldi 5 de gene çıktım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o Gece arabadan tek bir video bile çekebildiysem vede çekmedim diye yalan söylüyosam benden daha büyük ****** cocugu yok.Ama öyle değilse senin aklına video çekti koymuyo bilerek diye aklına sokan kimse alemin en ****** evladıda odur.daha ner konuşabileceğim birsöz varsa söyle öyle yazım.3 te denedik diysun çekip gittim diyosun.1 kere 3te bastık ondada vites kaçırdım.başkada deneme olmadı zaten.

Senle denemede dönüşte ben sağda basim dedin yokmu dedik.tmm dedik.köprü üzerindeyken girmiyo gitti hiç girmiyo in bak istiyosan dedin.bende tmm öyle ise doğrıdır dedim.ve çıktın gittin.

Bidaha deneme diyolarmış ya gaza getirmek için seni onu diyen *** kimse ona söyle korkum olsa o gecede oraya gelmezdim.

senin dediğin söküktü şanzumandı olayına hiiiçç girme altında k24 var işin içinden çıkamazsın.

benim sana itimatım olmasaydı benim ne işim vardı seninle ben sana zaten güveniyorum. bişiy demiyorum kaydedememişssin vs.
    ben söküklüğe değinmedim farazi konuştum bahane böyle olur diye; ben aracı ilk defa çıkarttım hergecen gün birşeyler katacağım illaki yürürüne bissürü eksiklerim var k20 de olsam k24 de olsam.
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sökük değilim. arka koltuğum yok birtek
    PowerTune

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuyu ilk açtığımda buna benzer bir video bekliyordum. spy çekimlerde olmasa

gerçeği göremeyecez. maşallah yasin.kalan sorunlarıda hallettikten sonra daha da iyi

olucak inşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman tekrardan maşallah
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    Kendi koyduğun video ile kendin çelişiyosun yasin. 120 de video çekp koydun diyosun bu vıdeo ile benimki aynı video. benim videoda kamyonun yanından geçerken 5 e atmış oluyoruz. senin videoda dikkat edersen seslerden zaten 4ü bitirdiğimizi sesinide duyarsın.

Gerçeğimi görmek istiyosunuz;yukarda yazdığı gibi.alın size gerçek tek tek bak fotolara sonrada sonrada videoyu izle.

Buda senin videondan görüntü yanından geçtiğimiz kamyon.
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sökük değilim. arka koltuğum yok birtek
    benim bildigim jr içi komple sökük kapı döşemelerinden arka bakalitler kadar fln neyse bidahaki denemede uzun uzun basarsınız eşit söküklükte ozaman meydana çıkar ayriyettende hacimli makina üstlerde rahatladı için üstlerde daha bi farklı gider neyse bütün araçlara maşşallah tekrar denenir eşitşartlarda sonuç ozaman çıakr meydana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çelişki yapmadım ki ben 120 140 gibi dedim 180 olduğunu yada 240 olduğu doğru olsun ıspatladığın ney kamera acısı mı önümde olduğun mu arkamda olduğun mu ?
    Bunun dışında üZerinde hesap yapacağın başka ne var ben sana zaten güveniyorum hak yolu 1 diyorum saygı da duyuyorum çalışmaların sonucunda ne elde ettik onu anlayalım
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildigim jr içi komple sökük kapı döşemelerinden arka bakalitler kadar fln neyse bidahaki denemede uzun uzun basarsınız eşit söküklükte ozaman meydana çıkar ayriyettende hacimli makina üstlerde rahatladı için üstlerde daha bi farklı gider neyse bütün araçlara maşşallah tekrar denenir eşitşartlarda sonuç ozaman çıakr meydana
    Jr nin söküklüğü budur.o gece bunun dışında sağ koltukta yoktu. ön taraf bakalitleri duruyor.aldığımdaki zamanki gibi hafif koltuk takılı değil.Bakalitide çok dert ediyosanız tartar söylerim size.

Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çelişki yapmadım ki ben 120 140 gibi dedim 180 olduğunu yada 240 olduğu doğru olsun ıspatladığın ney kamera acısı mı önümde olduğun mu arkamda olduğun mu ?
    Bunun dışında üZerinde hesap yapacağın başka ne var ben sana zaten güveniyorum hak yolu 1 diyorum saygı da duyuyorum çalışmaların sonucunda ne elde ettik onu anlayalım
    Valla ben olanı söyledim Kimse değilse Allah şahit.geriside zerre umrumda değil.keşke setup yapıp k24 denicek kadar yürekli adamlar görsek başka.

Sen iyi niyetliyim diyosan bende dıyosam bunu en ıyı Allah bilir ama bana orda burda özelde seni gaza getirip götverenlik yapan dünki yeni yetmelrın lafı ile konuşma.birşey varsa ara yüzüme soyle nıye böyle dedin dıye yanlış bir şey soyledıysekde ozurdılemısını bılırız. Sakın ama yasın Sakın o seni gaza getirmeye çalışan götverenlere uyma. siktirsin gitsin işlerine baksınlar. denk gelirde duyarsam anam avradım olsun.ç elımde ne varsa gotune sokarım onun.
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fotografların hacirinde bide sag koltukta söküktü degilmi zübeyir abi ? sakın yanlış anlama ama benim şahsi fikri düşüncem aynı eşit şarklarda ygz de sökse herşey çok farklı olur senin aracını zaten geçmesi normal birşey çünkü o k24

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fotografların hacirinde bide sag koltukta söküktü degilmi zübeyir abi ? sakın yanlış anlama ama benim şahsi fikri düşüncem aynı eşit şarklarda ygz de sökse herşey çok farklı olur senin aracını zaten geçmesi normal birşey çünkü o k24
    Biz sökmesin demedik kardeşim. zaten arka koltuk burada ağırlığı yapan. nereyi söküyosa söksün. geçersede geçsin. geçtiği videoyuda koyarız. ama böyle knka ayağına yancılık yapıpta millete gaz vermişyolarmı deli oluyorum. hiçbirşey ortada yokken böyle şeyler cıkıyo sonra.
    Scorpion TypeR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)