doğrudur ben yanlış hatırlıyo olabilirimde yorum yapmayın onun arabası ile ilgili saolsun geldi yürüdü ve gitti
doğrudur ben yanlış hatırlıyo olabilirimde yorum yapmayın onun arabası ile ilgili saolsun geldi yürüdü ve gitti
ya selim sana ne lafım olacak kabullenmeyenlere bu sözlerim.şu type r avcısı olayınıda sil oradan yoksa bende vts avcısı yazıcam kanıma dokunuyor.ben sendenden korkuyorum dostum alırsın beni yürümem seninle.şaka bi yana imkansız diye birşey yoktur niye senin araban typeri geçmesin saygılar canım benim...
aracta egerkı jackson racıng sc varsa normal sartlar altında 8psı ıle stock k20 makıne 300 hp verıyor. daha kucuk kasnak, sıkıstırma artısı (ınce conta) ve yazılım destegı ıle 360 hpler alınır nede olsa asırı besleme...
walla ertan o konuda haklı ibo ki bunu herkez bilir yani neyse. ertancım ayıpsın o sözüm asla sana olamaz biliosun benim geçtigim typer ıda biliosun ben stok typer avcisiyim seninle veya dolu typer la işim yok olamazda sen o lafı asla üzerine alınma yani seni ve arabanı herkez bilio kimse bişey diemez sen türkiyede en hızlı typer sın aksini idda edemez kimse U TYPER kraldır yani...
turkıyedekı en hızlı typer kavramı bıraz yanlıs bence. cunkı atmosferık olarak 309 hp typer var cemal abımızın aracı bunu esgecmeyelım![]()
walla selçuk gelip denemedigi için bilmedigim için ve bilmedigimiz için öle dedim illaki daha neler vardır ama demek istedigim bizim gruplardan bizim çevreden bu site veya başka bi siteneden bu işle ugraşan arkadaşlardan bahsediyorum şuan öle bi araba yok yani u typer olanların hepsiyle denemiştir ne zamandır ve hep galip gelmiştir o yüzden öle diosan çıksınlar denesinler onada oy verelim ok.
mrh arakadaş benim kendi yorumlarımdada belirttigim gibi 360hp alınamaz olamaz demedim m6 yürüyen typerler var yok degil benim bahsettigim benim ile aynı malzemeleri olan arkadaşlar 270hp bahsediliyor yorumum onlaradır kimse bu lafımı yanlış anlamasın ve yanlış yerlere çekmeye çalışılmasın ok.....
aynen ya şunu bi düşüpte söyleyemedimewt ertanın arabasının ayarlarındaki arabalardan bahsediyorum hay yaşa ertan.
selçugum önceki sayfalardaki mesajlarımı dikkatli okursan arabamda ne mlz oldugunu ve ispatıyla kaç hp oldugunu belirttim valla bende yalan yok.cml typerden bahsediyorsun hala tanımam bidaha söylüyorum güzel kardeşim benimle aynı mlz taşıyan typerlerden bahsediliyor ben herkezle yürürüm geçilirsen maaşallah derim çamur atmam haksızlıga gelemem.....
ben sadece yasın zamanından headers egzoz fıltre ve kpro oldugunu bılıyorum suan daha farklı bırsey varsa bılgım yok
en hızlı ,en yawas,yok gecılmez kavramları bence yanlıs...bg yasın u typerı sureklı gecıyodu dıe bılıyorum...gecılmıcek arac yoktur...360 hp alıcak typerda ne malzeme varmıs? 360 hp alan atmosferık ctr var ama 2.4 lt ıps k10 itb fln fılan....sadece yarıslarda kullanılıyor kuru karter fln fılanyanı ole bı spec yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)