User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
160 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: saxo EYS vs 106 FB

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur ben yanlış hatırlıyo olabilirimde yorum yapmayın onun arabası ile ilgili saolsun geldi yürüdü ve gitti

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ertancım bu lafın umarım bize degildir biz dostane konuşuyoruz sorun olmaz bizde biz sıkı dostlarız ben geçiym mustafa geçsin hiç önemli degil yani ha ben ha o keşke her deneyen geçen veya geçilen bizim gibi olsa dostane kabul edip tebrik etse ama millet çamura yatıo neyse bizide bilen bilio senlede deniycem ertan sıkı dur artık 106 lar tat vermio biliosun stok typer geçiom ama sana biraz daha ekmek yemem lazım bi yiyim arabamda yesin deniyelim geçemem illaki ama arabamı denemek istiyorum anladın sen onu saygılar dostum...
    ya selim sana ne lafım olacak kabullenmeyenlere bu sözlerim.şu type r avcısı olayınıda sil oradan yoksa bende vts avcısı yazıcam kanıma dokunuyor.ben sendenden korkuyorum dostum alırsın beni yürümem seninle.şaka bi yana imkansız diye birşey yoktur niye senin araban typeri geçmesin saygılar canım benim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typere yorum yapmayın beyler lütfen
    ntk ibrahimcim ben bugüne kadar kimsenin arabasını hakkında aşalayıcı bir yorum yapmadım.olmucak duaya amin denmez ben genel konuştum 260 hp 270hp dogrudur 360hp yalandır...öptüm seniii

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracta egerkı jackson racıng sc varsa normal sartlar altında 8psı ıle stock k20 makıne 300 hp verıyor. daha kucuk kasnak, sıkıstırma artısı (ınce conta) ve yazılım destegı ıle 360 hpler alınır nede olsa asırı besleme...

vcu15
    Misafir
    walla ertan o konuda haklı ibo ki bunu herkez bilir yani neyse. ertancım ayıpsın o sözüm asla sana olamaz biliosun benim geçtigim typer ıda biliosun ben stok typer avcisiyim seninle veya dolu typer la işim yok olamazda sen o lafı asla üzerine alınma yani seni ve arabanı herkez bilio kimse bişey diemez sen türkiyede en hızlı typer sın aksini idda edemez kimse U TYPER kraldır yani...

vcu15
    Misafir
    Alıntı aYkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine mi Typer'a dönüyor konu Her video sonunda Typer'ın adı geçiyor
    dostum konunun typer a dönmesi benim aracımın stok typer ı geçmesinden başladı ve şimdide ben dedimki artık 106 larla işim yok ben typer larla kalkıcam olay bu yani o yüzden yine typer a döndü ok..

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta egerkı jackson racıng sc varsa normal sartlar altında 8psı ıle stock k20 makıne 300 hp verıyor. daha kucuk kasnak, sıkıstırma artısı (ınce conta) ve yazılım destegı ıle 360 hpler alınır nede olsa asırı besleme...
    brooo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkıyedekı en hızlı typer kavramı bıraz yanlıs bence. cunkı atmosferık olarak 309 hp typer var cemal abımızın aracı bunu esgecmeyelım

vcu15
    Misafir
    turkıyedekı en hızlı typer kavramı bıraz yanlıs bence. cunkı atmosferık olarak 309 hp typer var cemal abımızın aracı bunu esgecmeyelım
    walla selçuk gelip denemedigi için bilmedigim için ve bilmedigimiz için öle dedim illaki daha neler vardır ama demek istedigim bizim gruplardan bizim çevreden bu site veya başka bi siteneden bu işle ugraşan arkadaşlardan bahsediyorum şuan öle bi araba yok yani u typer olanların hepsiyle denemiştir ne zamandır ve hep galip gelmiştir o yüzden öle diosan çıksınlar denesinler onada oy verelim ok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta egerkı jackson racıng sc varsa normal sartlar altında 8psı ıle stock k20 makıne 300 hp verıyor. Daha kucuk kasnak, sıkıstırma artısı (ınce conta) ve yazılım destegı ıle 360 hpler alınır nede olsa asırı besleme...
    mrh arakadaş benim kendi yorumlarımdada belirttigim gibi 360hp alınamaz olamaz demedim m6 yürüyen typerler var yok degil benim bahsettigim benim ile aynı malzemeleri olan arkadaşlar 270hp bahsediliyor yorumum onlaradır kimse bu lafımı yanlış anlamasın ve yanlış yerlere çekmeye çalışılmasın ok.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sendekı malzemeler nelerdır ertan kardesım ben kendı bılgım dahılınde sana hp nı soyleyebılırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla selçuk gelip denemedigi için bilmedigim için ve bilmedigimiz için öle dedim illaki daha neler vardır ama demek istedigim bizim gruplardan bizim çevreden bu site veya başka bi siteneden bu işle ugraşan arkadaşlardan bahsediyorum şuan öle bi araba yok yani u typer olanların hepsiyle denemiştir ne zamandır ve hep galip gelmiştir o yüzden öle diosan çıksınlar denesinler onada oy verelim ok.
    samımı olmak gerekırse CML typer ıle suana kadar yapılmıs olan hıc bı typer yuruyemez kardesım. CML 2400cc bı araba oyle soyleyım sana

vcu15
    Misafir
    samımı olmak gerekırse CML typer ıle suana kadar yapılmıs olan hıc bı typer yuruyemez kardesım. CML 2400cc bı araba oyle soyleyım sana
    sagol selçuk walla bilmiodum ögrenmiş oldum ama dedigim gibi heryere çıkıp gazlamamış videosu falanda yok ki yine ben öle biliorum duyulmadıgı için öle dedim yanlış anlaşılmasın dogrudur yani neyse bak işte hergeçen gün bi tecrübe bunuda ögrendik sagol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkıyedekı en hızlı typer kavramı bıraz yanlıs bence. Cunkı atmosferık olarak 309 hp typer var cemal abımızın aracı bunu esgecmeyelım
    dogrudur arakadaşım sana aynen katılıyorum.selimin dedigi benim ayarımdaki typerlerden bahsediyor okey...

vcu15
    Misafir
    aynen ya şunu bi düşüpte söyleyemedim ewt ertanın arabasının ayarlarındaki arabalardan bahsediyorum hay yaşa ertan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sendekı malzemeler nelerdır ertan kardesım ben kendı bılgım dahılınde sana hp nı soyleyebılırım
    selçugum önceki sayfalardaki mesajlarımı dikkatli okursan arabamda ne mlz oldugunu ve ispatıyla kaç hp oldugunu belirttim valla bende yalan yok.cml typerden bahsediyorsun hala tanımam bidaha söylüyorum güzel kardeşim benimle aynı mlz taşıyan typerlerden bahsediliyor ben herkezle yürürüm geçilirsen maaşallah derim çamur atmam haksızlıga gelemem.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece yasın zamanından headers egzoz fıltre ve kpro oldugunu bılıyorum suan daha farklı bırsey varsa bılgım yok

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en hızlı ,en yawas,yok gecılmez kavramları bence yanlıs...bg yasın u typerı sureklı gecıyodu dıe bılıyorum...gecılmıcek arac yoktur...360 hp alıcak typerda ne malzeme varmıs? 360 hp alan atmosferık ctr var ama 2.4 lt ıps k10 itb fln fılan....sadece yarıslarda kullanılıyor kuru karter fln fılan yanı ole bı spec yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)