User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
336 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3 ile daha önce denemiştik sonra birkaç değişiklik yaptık ogünde aradaki farkı görmek tekrar denedik olay bu..
    M3 ile basıyosun 106 ile basmıyosun olayı değil yani.

Yana yakına 106 aramıyorum kardeşim benim spclerime denk 106 arıyorum öncedende yazdım aracımın emmesi orjinal,headers orjinal,beyin yok,throttle body yok,motor içi standart varsa bu speclerde 106 deneyelim görelim.

Benim aracımdan daha sökük pistonlu,throttle bodyli,beyinli vs li araçlarında benimle denemek istemesinin amacını anlamadım?kendilerini benim speclerimde bir araça denk görüyorlarsa demkki düşündükleri kadar hızlı değiller.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogancan sizin 106 mi bu yaa =)
    Simdi ayiktim olayi.len olm o geceki 106 dan bahsesiyosan ne beyin var nede itb bi bagaji fiber ama en azindan bi bagaji war yani =))))
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 le basmaya yelteniyosun 106 gelince specleri bahane ediyosun adamlara bosuna benzin yaktiriyosun
    Sen keyfimin kahyasimisin ister denerim ister denemem benzinine aciyan gelip basmaz o arabalara binmez sen kimsinde hesap soruyosun bana
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre.Krgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen keyfimin kahyasimisin ister denerim ister denemem benzinine aciyan gelip basmaz o arabalara binmez sen kimsinde hesap soruyosun bana
    Ne thorttle nede beyin vardı ,nede headers
    Tuned by ARP Garage

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demekki sıkıntı okan da değil arabadaymış. lanetli SS ) her konusu karışık.
    Katılıyorum konu yıne karısmıs hızlılar hızını alamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse hayal kurup atip tutmasin onu bunu soylemisin bu konu cok uzadi ss ile m3 ibiza donuna kadar soksunler basicaz dj 106 lada mavi 106 vsvs hangisi istiyosa deneriz sknti yok bu kadar az setupla ppr aracini gecmek icin ugrasanlar hepsiyle basariz sktimiz yok en yakin zamanda denicezz pistonlu oylu buylu araclarla stock motor dj 106 ya bu kadar bilenilmez herkes rahat olsun sknti yapmayin bu kadar hizliysaniz ppr nin gene standart halde birsuru arabasi var getirir bol bol dener videolari cekeriz bahane uretmeden herkes izler
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse hayal kurup atip tutmasin onu bunu soylemisin bu konu cok uzadi ss ile m3 ibiza donuna kadar soksunler basicaz dj 106 lada mavi 106 vsvs hangisi istiyosa deneriz sknti yok bu kadar az setupla ppr aracini gecmek icin ugrasanlar hepsiyle basariz sktimiz yok en yakin zamanda denicezz pistonlu oylu buylu araclarla stock motor dj 106 ya bu kadar bilenilmez herkes rahat olsun sknti yapmayin bu kadar hizliysaniz ppr nin gene standart halde birsuru arabasi var getirir bol bol dener videolari cekeriz bahane uretmeden herkes izler
    PPR nın yaptığı stok olarak 150hp gelen arac sızdemı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne thorttle nede beyin vardı ,nede headers
    İkimiz içinde müsait bir zamanda deneriz dostum zaten denemek için yaptım arabayı sadece emrivakiyi sevmiyorum okadar mesela red 106 ilede deneyeceğim benim aracımdan çok daha dolu bir araç olmasına rağmen çünkü ben burda geçti geçildi muhabbetinde değilim sanki en hızlı 106 benim kimse beni geçemez dedimişim gibi lanse ediliyor yok öyle bişey.Ben kendi speclerimde iddalıyım ama benden dolu araçlarlada teklif geldiği için denerim.

O günde zaten tam anlamıyla deneyemezdik ortada kalırdı deneme filtre sistemini değiştirdik deneme şanzımız olmadı akşam otobana çıkıp bastığımızda afr 16 ları gördü 4.vitestede kesiklik yapınca araba bırakmak zorunda kaldım.O yüzden başka bir zaman deneriz inşallah hep beraber.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şu standart lafını komik komik kullanmayın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GünAY' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PPR nın yaptığı stok olarak 150hp gelen arac sızdemı?
    Aynen bizde stock diyorum evet ne piston var ne bise kapak ppr isli oem egzantirik isli cnc gaz kelebegi var baskada bise yok aractaa
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şu standart lafını komik komik kullanmayın.
    Komik komik kullanan yok zaten ne varsa soyluorz fakat inanan yok
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırdır bu ne amk milletin üzerine gidiyosunuz yapılan emeklere saygısızlık var diye yazıyorum kimsiniz kafanıza göre atar gider yapıyosunuz ölüyü diriyi s... sıra bu cocuklaramı geldi hangi arabayı geçtinizde ppr nin bu arabayı gözünüze kestiriyosunuz.Kimsenin emeğine saygısızlık yapmadım bu güne kadar yapmamda.

Biri yazmış yok yanma odası yok bimnemle oturduğun yerden ne sikimi biliyosunda yazıyosun.Bir şey yazan olursada açık yazıyorum yüz yüze hallederim nasıl anlıyosanız öle anlayın boş yapmayacağımı herkez bilir şurda herkez birbirini tanıyo.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

denizcan.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben begendim 106 yı masallah bu islemlerle bi 172 rs kadar yuruyor emege saygı
    Sinir stres bize gore degil aga

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bizde stock diyorum evet ne piston var ne bise kapak ppr isli oem egzantirik isli cnc gaz kelebegi var baskada bise yok aractaa
    Sen hala stock kavramini anlayabilmis degilsin dostum, problem yine sizden kaynaklaniyor.Yanlis anlamayin ama sen bugune kadar sadece filtre egzozlu 106 ile denedin herhalde. Kistas aldigin araclara bakiyorum da biraz senin pek kategorin gibi durmuyor..Yani sana XXX LARGE

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komik komik kullanan yok zaten ne varsa soyluorz fakat inanan yok
    Arabanda bir tek pistonlar ellenmemiş. Onun dışında ellenmeyen parça yok. Değiştirip başka parça takmadınız diye standart mı oluyor araba yada parçalar ? Böyle mantık mı var Allah aşkına. Motor altı balanslı demişsiniz. Demek krank söküldü hafifletildi balanslandı takıldı. Haliyle volanda hafiflenmiştir. E krankı sökmüşken motoru komple açmış olabilirsiniz. STANDART 307 pistonu takmış olabilirsiniz. Sonuçta oda başka bir arabadan standart. Yada deck height ile oynayıp yani blok yüzeyinden taşlama yapmış olabilirsiniz. He hiçbirisi olmasada kapakda yanma odası doldurma yapmadık diyorsunuz. Söylediğinize inanalım yalancı değilsiniz sonuçta. O vakit kapak ölümüne taşlı ve ince conta var. Geri kalan her parçada ellenmiş. Kimisi gider işin piston alır makina açar kimisi gider sizin gibi parçaları mıncıklar. Ama kalkıpta arabamız standart diye fakir edebiyatı yapmayın. Onunla denk değilim bununla denk değilimde demeyin. İki arada bir derede kalmış araba yapıyorsunuz. STANDART (!) 106 lar size göre yavaş ama yüklü 106lar size göre hızlı. E kimle deniyeceksiniz. M3 ler ile mi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizcan.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben begendim 106 yı masallah bu islemlerle bi 172 rs kadar yuruyor emege saygı
    Sağol dostum bende rs kadar yürüyeceğini düşünüyordum ama o gece f7r ön farlarını aynada görünce biraz daha hızlı olduğumu anladım.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

denizcan.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol dostum bende rs kadar yürüyeceğini düşünüyordum ama o gece f7r ön farlarını aynada görünce biraz daha hızlı olduğumu anladım.
    Yok ben dusunmedim bizzat izledim rs le guzel yuruyor tabi uzunda rs gider yinede buyuk basarı tebrikler
    Sinir stres bize gore degil aga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanda bir tek pistonlar ellenmemiş. Onun dışında ellenmeyen parça yok. Değiştirip başka parça takmadınız diye standart mı oluyor araba yada parçalar ? Böyle mantık mı var Allah aşkına. Motor altı balanslı demişsiniz. Demek krank söküldü hafifletildi balanslandı takıldı. Haliyle volanda hafiflenmiştir. E krankı sökmüşken motoru komple açmış olabilirsiniz. STANDART 307 pistonu takmış olabilirsiniz. Sonuçta oda başka bir arabadan standart. Yada deck height ile oynayıp yani blok yüzeyinden taşlama yapmış olabilirsiniz. He hiçbirisi olmasada kapakda yanma odası doldurma yapmadık diyorsunuz. Söylediğinize inanalım yalancı değilsiniz sonuçta. O vakit kapak ölümüne taşlı ve ince conta var. Geri kalan her parçada ellenmiş. Kimisi gider işin piston alır makina açar kimisi gider sizin gibi parçaları mıncıklar. Ama kalkıpta arabamız standart diye fakir edebiyatı yapmayın. Onunla denk değilim bununla denk değilimde demeyin. İki arada bir derede kalmış araba yapıyorsunuz. STANDART (!) 106 lar size göre yavaş ama yüklü 106lar size göre hızlı. E kimle deniyeceksiniz. M3 ler ile mi ?
    Araç sadece piston ve kapaktan oluşmuyor yazılanları okumadınız sanırım.Emme,Headrs,Beyin ortada kaputu açarız görmek siteyen görür ilizyon yapıp throtlle body li arbayı standart emmelymiş gibi göstercek halimiz yok.

Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 ile daha önce denemiştik sonra birkaç değişiklik yaptık ogünde aradaki farkı görmek tekrar denedik olay bu..
    M3 ile basıyosun 106 ile basmıyosun olayı değil yani.

Yana yakına 106 aramıyorum kardeşim benim spclerime denk 106 arıyorum öncedende yazdım aracımın emmesi orjinal,headers orjinal,beyin yok,throttle body yok,motor içi standart varsa bu speclerde 106 deneyelim görelim.

Benim aracımdan daha sökük pistonlu,throttle bodyli,beyinli vs li araçlarında benimle denemek istemesinin amacını anlamadım?kendilerini benim speclerimde bir araça denk görüyorlarsa demkki düşündükleri kadar hızlı değiller.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bugüne kadar ne yaptın burda bilir kişi gibi sağda solda yazıyosun sen ilk önce 1 sene önce siyah rol konusunda yazdığım sorunun cevabını ver ilk önce sana hodri meydan kabul edersin masaya 5 bin tl koy bende 5 bin tl koyayım motoru götüne kadar incele her yerini yazdıklarımdan bir fazlası cıksın alır parayı gidersin ben su anda net sistem olarak egzantirik üreticisiyim 208 beygir 1568 cc 106 da teker çıkarmışlığım var size selcukda söledi bizim olduğumuz dönemlerde yoksunuz olmadığımız dönemler ali kıran baş kesen
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)