Okan ile şimdi telefonda görüştüm, videolarin doğru olduğunu teyit etti. Hafta sonu için sözleştik, tekrar basicaz. İbiza ile basarken benim izledigimi ama geriden gelip gectigimi ve gazi bıraktığını da kabul etti. M3 ile 106 basarken eski sahibinin basmadığını da söyledi. Artık konu uzamasın, hala yalan söylediğimi düşünen varsa okanı arayıp teyit edebilir.
reel power, M power, feel it!
tekrar denenecek diye sözleşildiyse bukadar muhabetin uzamasına gerek yok
ss in gaz bırakana kadar arkada olduklarını yada ibiza ss f7r denemesinde m3 basmadığını sadece izlediğini söylüyorsa yapacak bişi yok
ozaman en başından 3 lü deneme olmadı 106 m3 kendileri denediler f7r da ibiza ile denedi denseydi herşey normaldi zaten
araçlar denemeye göre hazırlanıp tekrar denenir sonuçlar hep birlikte izlenir uzatmanın mantığı yok
Sorun yok ben denerim bitirde aracını ama sen bana deneyelim dediğinde hem benim araç sanzuman sorunu vardı hemde sen fiberliydin bende bişi yoktu aracımi bitirdim ve deneyelim dedim olay buve suan aracım hazır ve İstanbul ve çevresindeki bütün atarli 106 lar ada demeyelim dedim kimse de hala ses yaz ilkbaharda deneyelim dedim sonbahara geldik hala kimsede ses yok alttarafi aracinda 52 egz.var
![]()
Sanziman problemim var diyorsun da hep deneme yapiyordun ondan bahsettim bn fiber konusuna gelince bnde sadece bagaj fiberdi o sendede vardi cikartmistin takabilirdin.ROL dede 52 vardi itb bile yoktu c2 emme vardi.Suan da seninle hicbir 106 nin basmama sebebi ayni benim dusundugum sekilde olmasi komple fiberli oldugun icin yani.2 kapinin fiber olmasi bir 106 icin buyuj avantaj
ROLL 106
CRM PPR DR.ECU
Masallaj araclara ozellikle 106 ve m3 e haftaya bidhaa denenir neoluyoo ustunuzu basinizi
Parcalamayin ama m3 hizli ve arizasi giderildimi basilir sokulur araclar bakarsiniz kimse kimseye laf atmasona gerek yok alirim hepinizi evden bak))) buarada f7r hayilir olsin yeni sahibine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)