User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
336 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o nasıl bir cümle Allah aşkına. Ne yapayım bu saatten sonra sidik yarıştıracam diye meslek mi değiştireyim. Beni sen otomotiv sektöründe felan mı sanıyorsun ? E güç aldım diyorsun 2 lafından birinde. Almadın mı dedik ? Burası TechTurkey araçları konuşuyoruz. Esnaflar odası değilki yapılan işleri yarıştıralım. Ki benim işim değil.
    Ya kardeşim bak adamı delirtmeyin amk yerinde mesaj yazıyosun şu olabilir bu olabilir diye gel acalım ince conta dahil cıkmayacak bu kadar iddalıyım açalım bakalım uzaktan konuşuyorsun kadınlar hamamı lan burası konuşan konuştuğuyla kalıyo

Hodri meydana kimse gelmiyo yeter yazmayalım daha yarın sanayideyim geleyim ben senin yanına
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha bitmeden yazi kendi aktif oldu ya alla alla??
    Devam; ben kaan sayesinde bir ilke imza attim 200hp ustu bir 106 yaptik 1,6 sende boyle bir sey yaparsan abi kaanla bi ortak noktaniz olur daha iyi anlasirsiniz belki

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan denen arkadaşı tebrik etmek lazım her seferinde milleti birbirine düşürmeyi başarıyor büyük bir yetenek gerçekten.Kendisini survivor da görmek isteriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya o nasıl bir cümle Allah aşkına. Ne yapayım bu saatten sonra sidik yarıştıracam diye meslek mi değiştireyim. Beni sen otomotiv sektöründe felan mı sanıyorsun ? E güç aldım diyorsun 2 lafından birinde. Almadın mı dedik ? Burası TechTurkey araçları konuşuyoruz. Esnaflar odası değilki yapılan işleri yarıştıralım. Ki benim işim değil.
    Baskan usta degilim diyosun ama o 206 mevzusunda gayet usta gibiydin hatirlarsan ucup kaciliyorsu her cumlede cok iyi hatirliyorum bi 206 yapildi baska yapan yok kendikendine yapilan bi gider konusuydu sadece 206 lara ordan cikmisti muhabebbet hatirladinmi?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu polemikler bitmez bu N/a isini sirf bu yuzden biraktim neyse su konuya sadece tek post aticam baskada yazmiycam
    Ben ROL 106 yaparken herkez biliyordu belkide bu setupu kurufasulye pilav hesabi yuksek sikistirma uzun kol fln filan klasik agizlarda geziyordu yapan kim hic kimse cunku kimsenin totosu yemiyordu kaan bana yapalim hizli oluruz dedi eyv dedim kararlastirdik listeyi ve dolayli yollardan yunanistanla cok yakin bi ortak arkadas bulduk parcalari tedarik ettik fikir alisverisleri ile simdi suna gelelim evet suayip abiye aynen dedigi gibi soyledim o yazdigindan etkilendigimi tebrik ettim hatta bundan kaana ve mami abiyede bahs etmistim iyi ingilizce ve iyi arastirma dedim sonucta bu bilgi hayata ve icraata hic gecmemis! Neyse hatta bana headrs ornegi bile gostermisti sagolsun o ara kaan sikintilarindan dolayi yoktu ve daha rodaja baslamamistim sonrasinda basladik montaj rodaj derken araba bitti hala tam istedigimiz gibi olmasada ozgun abi sihirli parmaklariyla 207.9 hp yi cikartti ve 106 gti ile alinan en yuksek hp yi aldik suayip abi sen bile 190 195 hp demistin hatirlarsan zaten yunanda bu kadar beklemiyordu aslinda bsy diyimmi onlar hirsiz eger bu gucu sitelerinde paylastilarsa bana attiklari mailde max 195 200hp arasi yaziyordu biz istedigimiz degisiklikleri soyledik 15 gun daha bekledik mirin kirin ettiler ama bak dedim sonunda hp bu yani onlarda sasirdi cunku onlarda boyle bi guc alamadilarki 1.6 dan neyse gunler aylari kovaladi bi yaz ayiydi ucan kacan bi 206 vardi facede konu oldu fln filan hatirlarsin ben size ne yaparsaniz yapin dedim hic fark etmez dedim gelin yeterki dedim hatta sen bi kredi kartina bakiyo senin setupun dedin fln e tamam hadi bekliyorum dedim 2 sene oldu sanirim neyse olur boyle seyler
    Evet çıkan 208 hp ye bende şaşırdım. Zaten inkar etmedim. Ben pompa benzini dışındaki hiçbir dyno değerini kabul etmiyorum. Peki o gücü aldınızda ne kadar sağlıklı oldu. Selçuk gerçekten seni severim sırf sana söz hakkı düşmesin harcadığın emek, zaman ve para hakkında yanlış düşünceler olmasın diye yazmak istemedim. Ama madem sen yazdım. Sen tanıdığım en atarlı giderli 3 insandan birisin. Sen ki Type-R'ın varken kalkıp taa Antalya'ya gittin rolling yapmaya. Alnın dik de geri döndün. Türkiye'de ralli takımları hariç kimsenin yapmadığı bir setup'ı ilk kez caddeye getirdin. 200 küsürde güç aldın. Peki senin kadar atarı gideri seven rolling aşığı bir adam neden sadece bir M5 videosu dışında video yayınlamadı diye insan merak ediyor. Ama bizi ilgilendirmez tabi. Araba senin ister çekersin ister çekmezsin. Ayrıca 2 sene olmadı tam 1 sene oldu. Aynen bende sana demiştim ki "Siparişini aldım Selçuk". 106 olucak. Swap olmayacak. Stroker olmayacak, NOS olmayacak, Hatta biz birde yakıtta olmayacak demiştim senin siparişine ek. Pişer pişmez de ilk sana söz vermiştim. E bütçe ve zaman meselesi. Sen nasıl 1 senede ancak toplardı isen bizde ancak toplardık ama denk gelemedik artık ROL kırdıktan sonra stok toplanmış. Vallahi billahi söylüyorum üzüldüm. Neyse artık şu doğum meselesi felan var. O hallolduğu anda yollarda sipariş.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim bak adamı delirtmeyin amk yerinde mesaj yazıyosun şu olabilir bu olabilir diye gel acalım ince conta dahil cıkmayacak bu kadar iddalıyım açalım bakalım uzaktan konuşuyorsun kadınlar hamamı lan burası konuşan konuştuğuyla kalıyo

Hodri meydana kimse gelmiyo yeter yazmayalım daha yarın sanayideyim geleyim ben senin yanına
    Tekrar yazıyorum. Hiç umrumda değil. Kapak çok taşlıdır koymamışsındır contayı. Napim şimdi milimetrik nokta atışı mı yapayım sana. Hakikaten komiksin. Ben sanayide çalışmıyorum ama ben senin yanına geleyim çay içmeye. Ben yazıcağımı yazdım. Sen yazacağını yazdın. Ne sen beni ikna edebilirsin ne ben seni. Boşuna nefes yorup duruyoruz.
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baskan usta degilim diyosun ama o 206 mevzusunda gayet usta gibiydin hatirlarsan ucup kaciliyorsu her cumlede cok iyi hatirliyorum bi 206 yapildi baska yapan yok kendikendine yapilan bi gider konusuydu sadece 206 lara ordan cikmisti muhabebbet hatirladinmi?
    Yanlış hatırlıyorsun. Evet 206'nın setupda benimde büyük payım var. Benim yazdığım yazılar silinen konularda çok iyi şekilde saklanıyor. Benim olayım atar gider değildi. Yalan yanlış konuşulması ve Ataşehir'de başka forumda başka yazanlardı. Hatta çok uzun bir yazı yazmıştım da forumdan birilerine telefon açılıp konu silinmişti. Orada ki muhattap da hiç sen olmadın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet çıkan 208 hp ye bende şaşırdım. Zaten inkar etmedim. Ben pompa benzini dışındaki hiçbir dyno değerini kabul etmiyorum. Peki o gücü aldınızda ne kadar sağlıklı oldu. Selçuk gerçekten seni severim sırf sana söz hakkı düşmesin harcadığın emek, zaman ve para hakkında yanlış düşünceler olmasın diye yazmak istemedim. Ama madem sen yazdım. Sen tanıdığım en atarlı giderli 3 insandan birisin. Sen ki Type-R'ın varken kalkıp taa Antalya'ya gittin rolling yapmaya. Alnın dik de geri döndün. Türkiye'de ralli takımları hariç kimsenin yapmadığı bir setup'ı ilk kez caddeye getirdin. 200 küsürde güç aldın. Peki senin kadar atarı gideri seven rolling aşığı bir adam neden sadece bir M5 videosu dışında video yayınlamadı diye insan merak ediyor. Ama bizi ilgilendirmez tabi. Araba senin ister çekersin ister çekmezsin. Ayrıca 2 sene olmadı tam 1 sene oldu. Aynen bende sana demiştim ki "Siparişini aldım Selçuk". 106 olucak. Swap olmayacak. Stroker olmayacak, NOS olmayacak, Hatta biz birde yakıtta olmayacak demiştim senin siparişine ek. Pişer pişmez de ilk sana söz vermiştim. E bütçe ve zaman meselesi. Sen nasıl 1 senede ancak toplardı isen bizde ancak toplardık ama denk gelemedik artık ROL kırdıktan sonra stok toplanmış. Vallahi billahi söylüyorum üzüldüm. Neyse artık şu doğum meselesi felan var. O hallolduğu anda yollarda sipariş.
    Hayirlisi olsun ins cok hizli olur valla insan oglu iste doyumsuz o gucu aldik ama hep daha gideri var dedik paso oynadik sagi solu ile bi pompa sikintisi yasadik dedigim gibi kaan odem yoktu yanlizdim valla saka degil kolay olmuyor o dynoda ilk 180 hp cikti kalpten gidiyordum bana gore m5 denemesinde bile araba saglikli degil yani tam degil
    Bana gore hic 207 hp ve sokuk halde bi gazlamisligim yok malesef
    M5 195 hp yim komple takili
    Df type r 195 hp yim kompel takili
    Sus s2k komple sokugum 200 hp ustuyum sanirim ama o gece 4 sonu afr 16 lara gidiyordu yine bi sorun vardi
    Tabigki bu kadar az olmamaliydi bana yakisani ama kismet ben daha tam anlamiyla keyfini almamis olsamda sattik gitti hayirlisi onumuzdeki maclara bakica

dr.mechanic
    Misafir
    Tekrar yazıyorum. Hiç umrumda değil. Kapak çok taşlıdır koymamışsındır contayı. Napim şimdi milimetrik nokta atışı mı yapayım sana. Hakikaten komiksin. Ben sanayide çalışmıyorum ama ben senin yanına geleyim çay içmeye. Ben yazıcağımı yazdım. Sen yazacağını yazdın. Ne sen beni ikna edebilirsin ne ben seni. Boşuna nefes yorup duruyoruz.
    yahu tartıştığınız şu dj 106 zaten o gece gören gördü bildiğin 150hp gti lar kadar gidiyor ahım şahım bişi gitmiyorki stock clio rs e kaput boyu çıkartabilen bitr 106 işte abartılcak bişi yok egzantrik derecesiyle oynamışlar kapakta işlem yapılmış yazılım vs vs gitmesi gerektiği gibi gidiyor pt52 li pistonlu bir 106 temiz 5-6 lık eder dj 106 yı hele ki itb li 106 ların temiz 10 atacağına adım gibi eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla senden 195 hp iken bile albüm şekline videolar beklerdik ama kısmet tabi bu işler. Hangi aracın sorun yapacağı kırılacağı belli olmuyor pek. En azından senin için güzel ticaret oldu. Turboya geçtin kalitesinden.
    Schumi.Projects

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu tartıştığınız şu dj 106 zaten o gece gören gördü bildiğin 150hp gti lar kadar gidiyor ahım şahım bişi gitmiyorki stock clio rs e kaput boyu çıkartabilen bitr 106 işte abartılcak bişi yok egzantrik derecesiyle oynamışlar kapakta işlem yapılmış yazılım vs vs gitmesi gerektiği gibi gidiyor pt52 li pistonlu bir 106 temiz 5-6 lık eder dj 106 yı hele ki itb li 106 ların temiz 10 atacağına adım gibi eminim.
    Yazdiklarin bu kadar basit ise bide deneyip sen almaya calissana ne kadar alabilceksin yapilan emegi kucumseme pt52 li pistonlu donlu pusuruklu gti kac cikariyor dynodada konusuyorsun afr bi nevi duzeldi sayilir bak bakalim kici kirik dj 106 dynoda ne vermis eyub duygun paylasti o 106 lar 5 6 lik ediyorsa eger iddia ediorsan rbz ibizada ss f7r i don lastigi yapicaktir bunuda unutma olurmu
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı Emre.Krgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiklarin bu kadar basit ise bide deneyip sen almaya calissana ne kadar alabilceksin yapilan emegi kucumseme pt52 li pistonlu donlu pusuruklu gti kac cikariyor dynodada konusuyorsun afr bi nevi duzeldi sayilir bak bakalim kici kirik dj 106 dynoda ne vermis eyub duygun paylasti o 106 lar 5 6 lik ediyorsa eger iddia ediorsan rbz ibizada ss f7r i don lastigi yapicaktir bunuda unutma olurmu
    deneyen denedi neyin ne olduğunu gördü uzatma daha fazla giderini o gece gördük stock rs e 1 boy bile açamayan bi 106 gitsin kumda oynasın iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla senden 195 hp iken bile albüm şekline videolar beklerdik ama kısmet tabi bu işler. Hangi aracın sorun yapacağı kırılacağı belli olmuyor pek. En azından senin için güzel ticaret oldu. Turboya geçtin kalitesinden.
    Bende yapicaktim ama o donem ortada kim vardiki hic kimse? Df en hizli type r di denedik mehmet sus s2k ile 9 bucuk lardaydi denedik m5 zaten bizdendi bi aksam sizin gri 206 geldi plaka hatirlamiyorum tc type r la denemeye bende gittim type r corvette c6 focus fln hepsi ile denedik konuda actim gelen olmadiki bir ng vardi onunlada kendi aramizda dendik zaten

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen denedi neyin ne olduğunu gördü uzatma daha fazla giderini o gece gördük stock rs e 1 boy bile açamayan bi 106 gitsin kumda oynasın iyi geceler
    Biz en azından f7r gibi kevgire dönmedik gelen geçti giden geçti eski sahibide ağlamaklı oldu zaten herkesin 3 lük 4 lük yaptığını görünce sanada iyi geceler.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

DRIVE34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SELÇUK kardeşim acıklamasını güzel yapmış helal olsun zaten 106 denınce (modifiye-arac sahıbı)akla ılk sıralarda MAMİ ve SELÇUK gelir dedıklerıde doğrudur kabuldür,PPR KAAN'ı anlatmaya gerek yok tr'de tektir yaptığı işler ve cıkan sonuclar özellıkle 2010-2014'te tek kelımeyle zirvededir , SCUMİ (Nickli) arkadasımın ismini bılmıyorum techten yazısmalarımız olmustur ,açtığı konuları ve yorumlarınıda takıp etmısımdır ve hep güzel bi sevıyededir üyelere karşı boş konuşmaz bı saygı cercevesınde cevap verır.... Burda ısmı gecen adamlar dısardan takıp ettıgımce düzgün ınsanlardır o yüzden konu değişik yönlere uzamazsa bi saygıyla izleyen yaptıkları işlere saygı duyan bir takıpçi olarak ve benım gibi düşünen arkadaslar adına söylemek istedı...bunlar nacızane kendi fikirlerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi boy mu cami acip benzinim yok kesiyo dedi eyv dedim bastim gittim
    Hizli ss inizide gorduk tekrardan gorucez bakalim bosuna laf kalabaligida yapmayalim 220 onde giden ss sokunde oyle gelin kumda oynatcaz ozaman
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi boy mu cami acip benzinim yok kesiyo dedi eyv dedim bastim gittim
    Hizli ss inizide gorduk tekrardan gorucez bakalim bosuna laf kalabaligida yapmayalim 220 onde giden ss sokunde oyle gelin kumda oynatcaz ozaman
    Emre dostum konuyla hic alakam yokken sirf cevap vermek adina beni kullanma lutfen.Ben kesiyo dedigimde cevap olarak aynen benimde kesiyo dedin ikimizde ortak biraktik.Su hararetli konuya bide bende dahil olmayayim.Masallah DJ'ye.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre dostum konuyla hic alakam yokken sirf cevap vermek adina beni kullanma lutfen.Ben kesiyo dedigimde cevap olarak aynen benimde kesiyo dedin ikimizde ortak biraktik.Su hararetli konuya bide bende dahil olmayayim.Masallah DJ'ye.
    Konuyu iyi oku bak en basindan beri rs le.boyle denedik boyle oldu diye agzimi acmismiyim dr mechanic rs i gecemeyrn cart curt dedi diye soyledim ki ben konunun vasindan beri 16 17 afr gazladigimi acik acik yazdim her basmamda 4 te kestigi icin biraktimm diye soyleye soyleye dilimde tuy bitti sen guzel bi arkadasa benziyorsun sana lafim yok benzinini koyarsin afrmizi duzeltiriz senlede basariz sknti yok sadece rs i 1 boy gecen *** 106 diyen arkadasa soyluyorum merak ediyorum kendisi kimde bu kadar atar gider yapiyo
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu iyi oku bak en basindan beri rs le.boyle denedik boyle oldu diye agzimi acmismiyim dr mechanic rs i gecemeyrn cart curt dedi diye soyledim ki ben konunun vasindan beri 16 17 afr gazladigimi acik acik yazdim her basmamda 4 te kestigi icin biraktimm diye soyleye soyleye dilimde tuy bitti sen guzel bi arkadasa benziyorsun sana lafim yok benzinini koyarsin afrmizi duzeltiriz senlede basariz sknti yok sadece rs i 1 boy gecen *** 106 diyen arkadasa soyluyorum merak ediyorum kendisi kimde bu kadar atar gider yapiyo
    Ben guzel bi arkadasim aynen.Arac seninmi dogancanin mi?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz tek kelime ile sökük bi 106 ile 106 nin devrinde denedik ve ondan once denemelerimiz bitmis benzinimiz bitmek uzere denk geldik.istanbulluda degiliz 200 km yoldan geliyoruz biz 106 dan haberimiz dahi yok bi 106 bizim icin geldigini soyluyor kirmayip deniyoruz 106 yi 3-4 oldu tebrik ediyoruz.
    Sen kalkmis yok benzinim az dediniz yari yerde biraktiniz soyle olurdu boyle olurdu diyorusun.
    Hos mu ?
    Hee bu arada 3 un sonuna kadar anca yarim boy gecebildigin takili filtre egzozlu rs az ilerde alir basini gider.
    Bizde bu tarz mi konusalim yani ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)