150whp almış.
150hp değil.
150whp almış.
150hp değil.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
10 kere iyi geceler dedin bir gidemedin bumerang two neyse konuyu saptırmayalım senin sölediklerinin hatalı olduğunu göstermek için yazıyorum denemediyse ne diye 7 8 boy geçti yok p
Ston var yok şu var bu var sonra bu yapılanlarla kimi kandırıyosunuz vs vs ağzından cıkanı cabuk unutursan unuttukların gelir sana carpar benim kelime dağarcığım iki kelime ile bitmez açık konuşayım sen susana kadar yazarım nasılsa söylediklerini unutuyorsun daha yazıcaksan söle atasözlerine başvuracağım örnek olur sana
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Ben aracın yeni sahibi kullandığında olan farkı söyledim, yalan olduğunu söylüyorsanız elimde 3 video var. Okan denen arkadaş kendi atarlandı ''gel bir de beni geç'' diyerek, her para harcanan araba geçilmeyecek diye bir kaide yok, geçmeyi biliyorsa geçilmeyi de bilecek. Ben bizzat geldim maşallah dedim ellerini sıktım teşekkür ettim, SS sahibi yada arkadaşlarından da bunu beklerdim. Atarlı giderli konuşan SS F7R tayfasıydı sonradan isterseniz tekrar basalım dediğimizde kimin ne dediğini orada olan herkes gördü duydu. Benim arabam sökük iken 2 hafta önce 106 ile bastık, bu hafta arabasına yeni şeyler yaptı ölçü almak için söktük. Tekrar söylüyorum boş konuşmaya gerek yok, madem arabanıza güveniyorsunuz, herkes elinden geleni ardına koysun videolar çekilsin, sonuç için tekrar konu açılır. İyi geceler.
reel power, M power, feel it!
Onur kesilmeyen video var arkadan istermisin ekliyeyimmi 20 saiyelik belli f7r bastığıda yetişemediğide.
Bence sen mantıklı bir arkadaşsın ben yine söylüyorum olanı yazıyorum olay kılıcımı cektim hepinize gider değil öle olsa PPR nin kılıcını sallayan araba cok var o biz değiliz.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Ekle belki kacirdigimiz yerler vardir dostum, bir kac kisi kilic kalkan cekicek ki roll olucak sohbet muhabbet olucak : )
kesme biçme yok kapandıgı yerde bitti kaldıkı aklı selim olan bir insan bunun üzerine daha bir şey yazmaz
ha sonra gelir gecer deneriz bükemedigimiz bilegi öperiz kadınlar hamamını kullanmıyoruzki erkekler hamamında bizim işimiz
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Valla onur masraf itb ztb anlamıyorum zaten olanı söylüyorum 150 tekerdi araba bırak itb yi manifoldumuz bile plastik manifold cumartesi gtiim bir şeyler daha yapıldı afr 13.8 di aşırı fakirleşti şimdi benzin açılacak afaki şekilde güç geleceği belli ki zaten geldide bariz hissettik bu yapılan piston itb vs ne kadar olduğunuda biliyorum ilk yapıcaktık ben acık sözlü adamım ğaram çıkmadı yapamadım standartlardan biraz daha olsun istedim böle oldu
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Dostum aracina masallah,allah kaza bela vermesin... Tabi ki
İmkanlar cercevesinde oluyor hersey. Farkettiysen basmaya basladiginizda SS basmiyor orda, hic bi itbli beyinli 106 bile daha bastigi gibi o kadar acamaz, mantik cercevesinde konusuyoruz madem bunu da anlaman lazimdi... Senden ricam da gormeni istedigim icin itb li beyinli veya ss in denedigi 106 lardan biriyle dene, ne demek istedigimi anlicaksin...
Dostum aracina masallah,allah kaza bela vermesin... Tabi ki
İmkanlar cercevesinde oluyor hersey. Farkettiysen basmaya basladiginizda SS basmiyor orda, hic bi itbli beyinli 106 bile daha bastigi gibi o kadar acamaz, mantik cercevesinde konusuyoruz madem bunu da anlaman lazimdi... Senden ricam da gormeni istedigim icin itb li beyinli veya ss in denedigi 106 lardan biriyle dene, ne demek istedigimi anlicaksin...
Aynen ilk oturuyo bırakıyor biz gaza oturduktan sonra bir daha oturuyor ben sunu söylüyorum f7r ı okanda kullandı benim arabamın atarı o akşam 4 e kadardı sonrası afr vs patırdadı gitmedi zaten ilk m3 f7r ı gecti okan denediğinde ise daha sonra m3 geçti bizimde m3 le videomuz zaten 4 e kadar bir videoda m3 içinden var orda f7r bizdende önce basıyor onuda koyarız o bizle 2. Basışı yani sende beni anlamışsındır ben olanı yazıyorum tüm samimiyetimle
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Anladim arkadasim problem yok,deneyen araclara tekrardan masallah diyelim de konuyu kapatalim artik iyi geceler.
Bu ikinci denememiz, F7R burada bizden önce basıyor. 106 vites kaçırınca bırakıyor.
GAZ M3 vs SS F7R - Rolling 2
reel power, M power, feel it!
Siz neyin pesindesiniz hala ? 106 ile bmw basarken ss sizle basmadi sadece izledi dedikce yaninizda sizi izlerken olan videolari yukleyip suruyosunuz amac nedir madem koycaksiniz ibiza bmw ss 3 lu basilanlari koyun nasilsa kamera hep acik 3 4 kere denendi 3 lu sekilde![]()
Baya iyi avukatlığını yapıyorsunuz da Anlamadığım ne zaman geçildiğinizi kabul edeceksiniz? Kimsenin tarafında değilim ancak bu f7r ın daha bir kere geçildiğini kabul ettiği görülmedi. Biraz egonuzu evde Bırakın öyle gelin ,tebrik etmeyi öğrenin![]()
kimsenin tarafında değiliz ama 106 ile bmw denerken f7r basmadığını söyledikçe neden inadına basmadığı sizi arkadan yada yanınızdan izlediği videoları koyup denemiş gibi birde video başlığına ss f7r yazıyorsunuz o da ayrı bir konu
ben özellikle şu 3 lü basma olayına takıldım bmw arkadan gelip geçtiğini iddia ediyorsa koysun bizde ibiza ile ss f7r ı nasıl arkadan gelip geçtiğini görelim neden uzatılıyor bukadar anlamadım yoksa video yada bmw ci o şekilde dedim ama önüme kamyon çıkmış o ara küfür etmişim kamerada çıkmış gibi bir hikaye uyduruyorsa koymasın muhabette kapansın gitsin boş muhabet dönüyor şuanda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)