Rolling sonrası taraflar gayet güzel bir şekilde el sıkışıp ayrılmışlar . Az laf cok iş falan reklam kokan hareketler bunlar. f7r motor ile m3 kovalayan bir aracın emeğine laf söylemekte pek hoş degil .
m3 geçen sefere göre benim gözümde gayet başarılı olmuş..
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
maşallah araçlara temiz güzel bi deneme oldu
Kırdıysam kusura bakma
1 hafta boyunca şöyle geçicem böyle geçicem, şu kadar boy olacak diyenler reklam yapmış olmuyor. Ben ''az laf, çok icraat'' diyince reklam oluyor öyle mi? Ben klavye delikanlısı değilim dikkat edin konuştuklarınıza, 1 hafta boyunca asarım keserim m3 de geçerim ibiza da geçerim bugatti de getirin diye reklam yapıp geçilince m3 geçti gayet doğal demek normal birşey sizin için değil mi? Yeterince terbiyesizliğe göz yumdum 1 haftadır, hala 200e kadar öndeyim diyen kahpeler varmış, diyorum ki eğer bunu söyleyen adam ise gelsin bana desin ki 160 da geçilince bırakmadım 200e kadar bastık. 1 hafta boyunca dedim ki bahane yok, basıcaz video koyulacak. Geldim geçtim videomu koydum. Bu saatten sonra bahane uyduran dönek var ise, telefon numarama ulaşıp beni arayabilir. Bu yazı klavye delikanlılarınadır.
reel power, M power, feel it!
güzel deneme olmuş m3 bariz hızlı
Crm performance
Maşallah Allah iki tarafada kaza bela vermesin.
F7R'da çok büyük emekler var buralara kadar gelmesi çok büyük başarı.
M3'ün doğasında olan delilik pilotajla birleşince çok farklı oluyor.
Herkezin bileğine koluna ayağına kesesine sağlık.
5ani5'e selamlar ellerine sağlık abi![]()
Turk rolling sayfası var bi tane ordada makara dönüyo m3 e yazılım var +350 yazmışlar hahahahah yoggg amuha
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Masallah deneyen araclara......
Yeni trend gecilecegini anlayinca gaz kes... oda guzelmis...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)