#arenimo dkg>dsg
Printable View
#arenimo dkg>dsg
Maşşallah kekuti aren mini çok güzel olmuş tebrik ederim..
1400 cc stock turboyla ve sokmeden ve methonolsuz kendi aracini aracini kendisi kullanarak nizami kalkis yapan 230 a kadar onde olan ud plaka Alp kardesimizi tebrik ederim
Ya ben sizi gercekten anlamiyorum belgesel tadinda video cekmisiz hersey ortada hala alp kardedimiz soyle boyle yaziyosunuz komik gercekten :D
Valla seninle 4 kere bastim sana direk actim alp arkadasina daha basar basmaz direk actim uzuna gidemedik bile nerde 270 lere kadar basanlar ucanlar bosverin artik adaletli basmak diyosunuz BB yapamiyosaniz benim sorunum degil
Videolardan anlaşıldığı gibi nizami olmayan deneme yok siz bb yapmayı bilmiyorsan arabada denemeyin..
Saygılar.
Ben artik birsey diyemiyorum, bu araba 106 deil 200de yaris bitsin. Her denememde kadrani kirarina bastim ve ben sizi bir kere bile onde gormedim. 230da frene basmak komik :D
Aren kullandi ve gercek fark goruldu. Bir kisi bile nizami olmadigini iddaa edemez. 1 saatlik video koyduk.
Kazasiz belasiz surusler Yusuf abi, benim size artik harcayacak benzinim yok.. Ben 3 minime, arabalar haric neredeyse 100.000 tl harcadim ve kendi emegime de arabama da laf soyletmeye niyetim yok. Kimse kusura bakmasin !
Gelin biz musait zamanda, baska biryerde raki icelim.. Bitirelim, birakalim artik araba muhabbetini.. Birakalimda artik uyeler karar versin ;)
Saygilar,
Kerem..
Dev'e masallah, Aren abi sana da ''B.B'' King'ten Thrill is Gone'u armagan ediyorum :D
Aren'e çok gerek yokmuş diyeyim ben de görünenler üzerine, maşallah Kerem, emeğinin karşılığını görmek güzel bişey :)
Aren'in de sürücülüğüne laf yok zaten diğer videolardan da biliyorduk, adam çatal kırarcasına vites atıyor her seferinde :D
Tebrikler cok güzel olmus denemeler.videosa cok guzel kurgulanmis.hersey net ortada. mini bariz hizli sahibinin hizli olmasıda. 2-3 saat breakboosrbreakboost calismasina bakar.
Şu denemelere bile bahane bulunuyor ya roll den sogutuyosunuz insani
yaşiniz 35 ama yazdiklaniza bakilirsa bu rolling olaylarina daha acemisiniz. "Geçilmek" diye bisey var bunu kabullenmek gerekir bazen
yazim yanlislari icin kusura bakmayin. yaşda 46 mis :)
Yalan olmasin; denemelerim oldu DEVi ilk bitirdigimizde.
Ilk kez yaptim oldu, aslantepede kendi kendime denedim, kayisim koptu :) kopacagi varmis dedim. Sanayiye cektim hemen degistirmeye, 1 m5 ve 1 corvette ile geyigine denemek istedik arkadaslar arasinda. Daha evvel LAM JCW ile videosu olan arac..
Orda bir kez daha denedim, eger 3 korna zamanini tutturabilseydim sapan gibi firlicaktim :D firladim ama erken bastigim icin deneme olmadi :) arkadaslar arasinda hala makarasini yapariz.. :)
Geri donduk atasehire, baktim bu seferde hem kayis sesi hem kasnak sesi.. Aynen sanayiye devam :)
Toplam masraf 2000 tl 2 saatlik gazlamak icin :) Ogrenicem kendimce calisiyorum ama isi ciddiye aldigim bir denemeydi ***** spec degistirmeden onceki son deneme. O yuzden de bu isin hakkaten profu olan can dostumun (DEVin diger sahibi derim) kullanmasinda sakinca gormedi(k)m..
Ama calisicam biraz para biriktirince :D
Masallah kankam soferr de iyiymis hani :) son islemlerden sonra ins cok cok daha iyi olur
Maasallah dev mini ye , kesene bereket kerem abi
Aren abi guzel çekmiş vitesleri, tebrikler aren bey :)
DEV e maşallah , bu kadar net geçilip de bir tebrik etmek saygı duymak bu kadar zor olmamalı.
Ayrıca cupra gti cılar zaten vites atmıyorsunuz bişey yapmıyorsunuz bari brakeboost öğrenin de sonra çamurla oynamalar olmasın..
Maşallah aren-Kerem
videoları izlemedim bile, mesajlardan sonuç belli oluyor zaten
amerikada yapılan illegal gece yarışlarında adamlar kaput dahi açmıyolar, kimse senin arabanda ne var diye sormuyor, çünkü yarışmaya geliyolar, ister sök, ister nos bas, vites kaçıran motorunda sorun olan bunu asla bahane etmiyor, birde ortaya para koyuyolar, diğerini geçen alıp parayı gidiyor, neden niçinine bakmıyolar bile, tek kıstas aynı anda yarışa başlamaları
bizdeki muhabbetlere bak, insan yazmaya utanır ya, şu vardı bu vardı, onda bu yoktu.
keremcim maşallah arabana, severek izliyorum
şimdide videoları izleyebilirim :)
Miniye masallah son sayfadan basladim okumaya sanki 1 boy gecmis gibi bi ortam var. video ile yorumlar cok orantisiz :)
Sonunda :)
Maşallah miniye beklediğimden çok çok iyi yürümüş.
Yalnız Kerem çok ciddi kullanmış, Aren'inde her viteste ışık fena vurmuş :D
Abi tesekkurler :)
Ya ciddi olmak zorundayim. DSG ile malesef baska sansim yok keza ona ragmen cok iyi deildi.. GP ile denememde daha iyi kullandim diye dusunuyorum.
Ben senede 2 3 kere cikan biriyim. Aramizdaki denemeleri saymassak tabi. Cok fazla da idman yapamiyorum yogunluktan, pas var hala :)
Kacirirsak sonuclari kotu olabilir ;)
Alalım 2 tane sıfır km otomatik megane dizel deneyelim kg leride eşitleyelim falan filan . Çok garip sende methanol var bende yok sen söküksün ben değilim , evlilik sözleşmesi gibi sözleşmemi yapılcak. Arabalar deneme öncesi sonuna kadar açılır geçildinmi mazeretin varsada susarsın kendini geliştirir birdaha denemek istersin.Bunu bende yapmışsam yanlıştır.
Bende bahane üretmişsem veya üretirsem yanlıştır çok saçma şeyler.
Aren Dsg den hızlı vites atıyor valla arabana da çok iyi gidiyor Kekuti maşallah
Musadenizle bende 2 sey yazicam.
Ben sadece aren abiyi tanirim sagolsun rx8 almayi dusunurken yorulmadan konustu her soruma sikilmadan cevap verirdi.Yusuf abiyide meshur yag markasindan tanirim.Bazen gulerimde kedisine ama burda forumda seveni fazla olmadigindan biraz mahzun kalmis biraz yanlislik var gibi.
Dogrudur yarisin bahanesi olmaz kaputun altina bile bakilmaz Amerikada, fast and furious falan yani.. fakat Turkiyede denemeler dostane.Ortada para pul yok yapilan modifiyeler ile kimin araci daha hangi sartlar altinda daha hizli olduguna bakilir.Nasil siz konunun basinda "yusuf abinin sozune guvenerek oem turbo ile geldigini kabul ediyorum" diyorsaniz sizde onu yarisa davet etmeden once bak abi aracim sokuk haberin olsun demeniz gerekirdi ki oda soksun veya yok kardes sokukse ben gelmiyorum desin.
Yani o size buyuk turbo takip gelseydi 3 direk fark atsaydi bu sefer siz ona, e abi senin turbo ne boyle ya boyle ismi olur diyecektiniz, dimi ?
Ufak tefek modifiyeler soylenmek zorunda degil benim kafamda.Fakat sokerek hafifletme modifiye degildir.Oem kaput yerine carbon kaput takmak modifiyedir.Siz carbon kaputla denemeye gelince yusuf abite koltuk sokme hakki dogmaz onunda karbon kaput almasi gerekir.
Cunku aracinizda her parca vardir takilidir.Var olan parcayi hafifletmis olmaniz yusuf abiyi ilgiledirmez.Karbon kaput almiyorsa oda onun sorunudur.Kaput sadece bir ornekti buarada meseleyi anlamaniz icin.
Bana gore bu durumda 2 cuprada mini yi gecmistir.Cunku videoda 70 kg lik fark ile daha fazla bir sonuc cikar.
3 aracada masallah diyerek bitiriyorum
Tebrik ederim arenim keremim emeginize sağlık
MaşAllah Cupralara
Olm mini kari arabasi degil mi? :D Benim takildiklarimin hepsinde mini vardi hayret bisey :D
Masallah yavrular araba mis olmus. Arenimin de ayagina saglik farkini konusturmus.
Kekuti bi tur ver de binelim keyfimiz yerine gelsin :D
Modifiyeden sorumlu devlet bakani aciklamayi yapti beyler dagilin.
bizlere modifiyeyi anlattiginiz icin cok tesekkur ederiz...
Ayrica o araclarin denemesini canli izledim. Sizin kadar olmasada modifiyeden anlarim, o jz plakali aracin turbosu oem degil hee egerki oem ise ayni specteki araclar biri digerine nasil 6 boy atiyormus yusuf bey aciklar.
Biz YARişmaya geldik ve YARiştik.
DEV king o gece herkesi YARdin tebrikler kardesimmm...
(Bir IK A.Ş Ltd. Şti orgysiydi)
http://i237.photobucket.com/albums/f...psue5eodf0.png
Aracımın orj hali busekildedir.
Benim gunluk kullanımım bu sekilde..
http://i237.photobucket.com/albums/f...psc9d7b992.jpg
Meth tankının kaplaması, sag koltugumu ve yerdeki 1.5 kgluk tahta mı battı size de hafifletme var diyorsunuz.
Ben günlukte bu sekilde kullanıyorum. Yani denemeye geldiğim hafifllik hadi olsun 15 daha...
Bu konunun sonunun nereye geleceğini çok iyi biliyorum.
O yuzden tartısmayacağım daha fazla sizinle...
Hızlı aile araçlarınızla rolling gecelerinde başarılar...
Spec soylemeden birşey demeden, merak uyandıran Yusuf Abidir. Tüm TR'de kime sorsam hybrid dedikleri iki arabaya sokup gittim.
100 kişiden 98i hybridli dediği için. Babamın oglu değil, kimseye de kendime saplattıracak değilim.
Ama açık konuşayım 15 kg daha hafifletmesekte olurmuş....
Tum deneme konularına, MINI sorgulama konularına ''270'e kadar denerim'' diye yazıp duran 'atar' yapan Yusuf abi, nedense şimdi aile aracı diye bahaneler üretiyor.....
Yapmayın beyler, kendinizi kandırmayın...
Milletide alet etmeyin sizi savunmaları için, çok komik gözüküyorsunuz :icon13:
BEN ARABAMI DENEMEYE GELDİM. EN IYI SOFORE VERDIM.
DEV MINI BIR CUPRAYA 1, ÖTEKİNE 2 DIREK GECMISTIR !
KENDI ARANIZDA 5 BOY FARK BENI ILGILENDIRMEZ.
BURASI BUNUN YERIDE DEGIL KONUSUDA ! NOKTA !
Kalın sağlıcakla
Araclari da sahiplerini de ayrica aren abiyi de tebrik ettim olmasi gerektigi gibi gitmis . Fakat soylemeden gecmek istemiyorum kimse yanlis da anlamasin yusuf abi saygisizlik olarak algilama ama zaten gecilmissin sen oraya araclari gormek icin ciktin degil mi ? Yani sofor muhabbeti bence gereksiz , takildigim diger nokta ise bu benim cocugum ve ailemle kullandigim arac ibaresi oldu . Abi karsindaki de f1 arabasi degil ki zaten bir de bunu kucumseyerek soylemen talihsiz olmus . Onun disinda taraflarin emegine saglik ne amacla olursa olsun ( gunluk , roll vs ) araclarda emek var kazasiz belasiz .
Turkiyedeki denemeler dosthane falan degil
En yakin arkadasinla bile denesen insanin dogasinda var yenme ic gudusu
Sadece karakterin kuvvetliyse yenilmeyi hazmeder karsi tarafi tebrik edersin, kendini gelistirmek icin bisiler yapasin tekrar gecmek icin denersin
Ama dosthane deneme en buyuk palavradir bence, yani ben kendime tam guvenemedim, ne *** olacagi belli degil denemesidir.
Baktin sana soylenenden farkli mi, denemiceksin o zaman, patirdiyor mu denemiceksin o zanman, yada deniyorsan tebrik etmeyi bileceksin, gecildim, eksiklerim sunlardi, duzeltip tekrar denemek istiorum diceksin
O yuzden palavralari gecin, kac kg kac boymus falan bu isler matematik degil, cikarsin meydana ya saplarsin yada sana saplarlar.
Aren videolari izledim, bu seferde sana masallah :)
Öyle bir anlatiliyor ki mini nin resimleri olmasa 106 konularindaki gibi tabureli falan sanacagiz.
Hani hothatch idi cupra ?
Aile araci mi oluyor az hizli olsun ama annem de markete gidip gelsin araci mi oluyor bir karar verin bence :)
Ve bir direk farkin 70 kg ile kapanacagina inanan insanla tartismak cok da anlamli olmayacaktir.
Dev e bir arac daha baglasaniz onu da cekecek kadar guzel cikiyor 270 e.
Aklinizda bulunsun bakin herkes diyor gecildin ama icinde mi kaldi ,
Eksiklerim bunlardi, ayaginiza saglik araciniza masallah dersiniz ve eksikleri toparlar gelirsiniz. Bu strateji sizi bir direk geride birakmaya devam edecektir.
Saygilarimla