ben bişeyi merak ediyorum
misal beşiktaş galatasaray maçı öncesi iki takımda birbirine hangi oyuncuların kondüsyonlarını ne durumda olduğunu, hangi 11 ile çıkacağını, 4-4-2 mi 4-3-3 mü uygulayacağını bildiriyormu?
geçildikten sonra ben ailemi gezdiriyorum bu araba ile demek olmaz. ya aileni gezdirdiğin araba ile denemeye gelmicen, yada bu bahaneyi söylemicen
geçildikten sonra bende methanol yok demicen, ya methanol kitini alıp takıcan takmıyosan methanolsüz araba ile denemeye gelmicen, yada bu bahaneyi söylemicen
Malesef bi ülkemizde bu deneme öncesi yok arabada ne sökük yok sen onu söktün ben sökmedim yok sende methanol ve su karışımı var bende sadece su, yok deneme öncesi sen sıçtın ekstra 1 kilo daha hafifledin gibi şeyler görüyorum.
Hiç mi yabancı forum okumuyorsunuz? Onu geçtim, hiç mi Youtube da araba video su izlemiyorsunuz?
Nerde görülmüş araç spec lerinin eşitlendiği?
Ya bikere arabadan sökülen 30kg yi geçin, bu arabanın yakıtı var, sürücünün kilosu var yani bu kadar mı at gözlüğü ile bakılır yaw. Diğer aracın şöförünü görmedim tanımam bilmem de, Kerem 100+ kg adam dğer arabanın söförü 80kg olsa zaten 20+ kg ordan geldi. Bi arabada yarım depodan fazla olsa benzin diğerinde az olsa 20kg ordan farkeder oldu sana 40-50kg fark toplamda. Hayır yani eğer Mini de söküklük olmasaydı ki çok bi söküklük görmedim, diğelim siz 70kg siniz, Kerem de 110kg, denemeye çıkıcaksınız, o zaman ''yook bi dakka sen ağırsın arkadaşım, ben bi çimento torbası atiim bagaja 40 lık öyle deneyelim'' mi diyecektiniz?
Araba patırdıyosa neden 20 kere deniyosunuz ki? 1 kere denersin, geçildim evet dersin kabul eder tebrik edersin, arabanı yapar geri gelirsin.
Bundan 10 sene önce turboladım S2000 i, yurtdışında denemeye çıkıyorum daha çocuğum, mekaniğim senelerin yarışçısı adam, bana ''ister geçil ister geç, sadece 1 kere deniceksin dedi'', neden? çünkü kimse karşındakinde ne olduğunu bilmez, 1 denersin adam arabanı görür, açar nosu geçer seni o yüzden neyin varsa ilk denemede koyarsın masaya oldu oldu olmadı konu kapandı. geçilsen bile daha fazla geçilmemek için denemeyeceksin (taki arkadaşınla denemiyorsan yada gerçekten sağlıklı bir deneme olmadığını düşünüyorsan)
Ahanda bide örnek veriyim, bigün buluşmadayız, adam geldi dedi deneyelim mi dedim olur, Full Bolt-On C6. Denemeye çıktık, Bastık ve basmamızla ufaktan öne çıktım adam sarmamış olmasına rağmen sardım dedi. İyi niyetli davrandım, bidaha denedik, aynı şekilde öne atladım ama adam 2 saniye sonra zart dedi uzadı. Geldik geri tebrik ettim adamı, öğrendim ki arabasında 100shot varmış, ilk denemede tüp açık değilmiş, geçilcek diye bıraktı sardım dedi nos bastı geçti.
İşin sonunda bişey değişmedi neden çünkü adam benden hızlıymış zaten. Aaaa sende nos var bende yok demedim. Herif noslu yada osuruklu yada başka bişeyli, benden hızlımıydı? evet hızlıydı. Götüm yeseydi motorumun dayanacağını bilsem bende takar nos basardım ama yemiyodu bu yüzden de geçildim.
https://www.youtube.com/watch?v=hRKhOu84Rqg