Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
1) Benim denediğim Aziz abi var FVM Cupra, 15 kg daha agırken ve benim kullandığım halde, o aracı 1 boy yarım boy onunde oluyorum 200'den sonra.
O araçta Stage2 ve Meth'ine yakıtıne her sey var ve kendisini kanıtlamış bir araç. Siz meth bile olmayan araç ile nasıl önünde yurudunuz Aziz abinin bana bunu açıklayın ?!!!!!!
Hybridde değilsiniz madem ? Stage anlayışınız bozuk, ben VAG'dan anlamam. Kıstas alırım.
2) Arkadaşım, ben yeri saati söyledim. Sen kimsin de bana sunu soyledin mi bunu soyledin mi diye sorabilirsin ?
Beni aradılar aracında ne var diyene anlattım. Gücü ne dediler 270 dedim max. Mami abiyle denedin mi ne oluyor dediler? manyakmısınız OEM Turboyum ben, mami abi bana uzay boşluğu yapar dedim. Kimsede sokucen mi demedi. Bende zaten 15 kg söktüm!!!
Neyin tatavasını yapıyorsunuz ?
Ben 70 kg OEM Haline göre sokukturdedim. Benim aracımın günlük kullanımını herkes bilir. 2 sparco arkada koltuksuz geziyorum. GP kafaları işte, kendimi avutuyorum..
aile spec araçlı olanlar bilmez..
3) Missfire ı olan adam çıkıp gazlamaz, araba arıza yakar safe e alır.. Şöfor değişikliği oldu, Aren direksiyona geçti. Denediler Sonra missfire ! Neden acaba ? !
Yemeyin bizi artık, bırakın kol bozugu vs. Missfire olan araba, neden benle denemek için yırtındı da, Arenle denerken mız mızlandı ? ? ? ? ? ?
Ne o, ben BB yapamıyorum, Aren daha iyi kullanıyor.
Kerem cacık şöfor, bi video yakalarsam doğru acıdan alın size video diyecektiler ne farkeder... Sonra CUPRA MISSFIRE yapa yapa geçti MINI'yi...
Senelerdir bu forumdayım neler gördüm. Arabam patırdadı dönüş yolunda, gazlaymadım...
DS3 ile BATMAN denemesinin konumuzla ne alakası var bilmiyorum. Ama benim arabam ne BATMAN, NE DS3..
Geldim denedim. Aracımın gücünü söyledim.
Denemeseydiniz .