Dogru duzgun yazin bana cevap ve cevaplar hakki dogurmayin yarin kismetse videolar koyulacak daha net yazariz benden bir cevap isteyenler istedigini whats dan sorsun herkese acigim tkr numarami veriyorum 05376855070
Printable View
Dogru duzgun yazin bana cevap ve cevaplar hakki dogurmayin yarin kismetse videolar koyulacak daha net yazariz benden bir cevap isteyenler istedigini whats dan sorsun herkese acigim tkr numarami veriyorum 05376855070
Abi koy bir de arabayi disardan izliyim attigimiz alevleri izleyelim
:) ben boşa yazıyorum vallaha :) neyse biz içi dışı takılı Ds3 le denemek isteriz biz 2 siz tek kişi basın sıokıntı yok NE zaman ? :) patırmadığı zaman haber edin cuprayla golf le vs vs vs denemek isteriz
kerem aracına maşallah kardeşim ayrıca çok ciddi kullanıyorsun çok güldüm kızma :)
aren sanada maşallah yine formundasın yalayıp yutmuşsun bu makinayı artık
yanlız ben başka birkaç şeye değinmek istiyorum
okadar konu açılıyor 1-2 video anca ekleniyor görünen tek şey 3310 çekimi iki stop lambası ve booorrnnnn sesi
adamlar kısa film tadında çekim yapmış yayınlamış herşey ortada neden bukadar sorun haline geliyor ki
araçlara ve çekime maşallah devamını bekliyoruz
Rolling yapmamış halin bu ise, yapmış halini görmek istemem ben .. Çok tatlı bir vites atışı tekrar tekrar izledim :D
Bence sen m.köy de , n.taşında falan yanla Arenimo sesin işin bu rolling değil , bilmiyorsun nede olsa :)
Cooper a maaşallah, pilotaj 10 numara olmuş. Geçilmeyecek araba yoktur, önemli olan geçilince geçeni tebrik edebilmektir.
Tabi arabayı yaparsın koyarsın garaja, kimse seni geçemez :)
çok keyifli bir rolling olmuş bence,,tabiki rolle alışkın birisiyle ve işin içinede brake boost olayını sokarak fark olmuşturulması normal bir sonuç,,,video çekim açılarıyla ayrıca zevk verdi ,,,herkesin aracına maaşallah ;)
Arenımo hep senın yuzunden ne zaman mini kullansan cıksan olay oluyo :)
Aren Pilotaj farkını konuşturmuş.
Deneyen araçlara Maşallah.
Nedir abi bu shkodra muhabbetleri ya
Ibiza cuprayi bunlara satarken fazla abartiolar
Benzini karsilicaginiza methanol kiti alin biz doldururuz
Kac yasinda adamlarsiniz bos muhabbete gerek yok
Üşenmedim başından sonuna kadar okudum ve iddia ediyorum siz ne yaparsanız yapın o adamlar 1 tık fazlasını yaparlar çok zor değil bende deli gibi miniyi yürüteceğim diye uğraştım gırtlağına kadar yükledim ama her şey istediğimiz gibi olmadı istanbul'da yapıldı yüklendi geldi antalya'ya çıktık rolle antalya'dan serdar (dbs 16) polo gtı ile araya tır sokacak kadar mesafe soktu ki araçlar aynı firmanın yazılımıydı sonrasında ben demedim yok benim arabam yakıtsızdı yok kesme yaptı vs geçti mi geçti...Lütfen saçma sapan şeylerden kalp kırılmasın hele ki yancılar hiç ortalığı bulandırmasın
Uzun lafın kısası bu adamlara dikkat edin her türlü geçerler... sadece istesinler nokta...
Kazasız belasız cezasız günler herkese
Haaa şunu da belirteyim bu adamların hepsi hali vakti yerinde insanlar benzine falan ihtiyaçları yok!kepenk açtırıp bir gece de motor toplayan ustaları var ...bilmem anlatabildim mi
Kerem tebrikler öncelikle, aynı gecenin denemeleri iki ayrı konu olarak açılmıştı ama diğer konu güncel listeden düşmüş, buraya yazayım dedim, atarlı konu:)
denemeler için yorumum bariz sizin aracınız hızlı geçmiş gitmiş mini, bahaneler üretilmesi missfire dı hafiflikti vs.sebeplerin öne sürülmesi konuyu basite indirgemiş yakışmamış, karşı taraf için o dakkadan sonra tek itiraz hakkı erken basıldı kornalara uyulmadı olabilirmiş ama pek ordanda ilerlenmediğine göre ben burda art niyet ararım.
tebrik edilip tekrar daha iyi hazırlanılıp teklif götürmek varken neden hemen ertesi günü hırsla hadi çıkalım tekrar yarışalım bu sefer farklı olucak vs.yaklaşımınıda hiç anlamam.
deneyen araçlara tekrar tebrikler, keyfini alın olayın..
bizim ivan da (mağlup gp) umarım dersini almıştır, rollingin tadını almıştırda daha iyi hazırlanır çıkar tekrar, adam eğlenceli bi tip kafası rahat modeli, roll camiasına yakışır aslında:))
Kısa ve net sorucam cooper s değil gp olsaydı kiloya bu kadar takılınılacak mıydı. Farzedin ki bu araç sunrooflu gp değişen ne olcaktı herkese iyi geceler... Deneyen her araca emeklerinden dolayı tebrik ederim
adamlar 15kg ın hesabını yapmış yaw. kerem kullanamamış o belli. Aren araya yol döşemiş hala yetmemiş.Bu seferde methanol problem olmuş. Yaw adamın arabası 266 i methanolsüz veripte yarışa + methanolle gelmiyor ki. Dyno run da da methanol var üzerinde. Kaç hp kardeşim araban 265 hp bitti. İsterse içerisinde isot biber olsun nos olsun o araba 265hp. Sonuçta bu. arabandada sorun varsa o zaman denemeyeceksin aile arabanı. Kırılır falan anneni belediye otobüsüne bindirmek zorunda kalırsın onu da mı düşünmüyorsun.
Penguenlerde cok yalniz onu da utumayin. Mesaj atmis ben araba gecerim diye. Gectigi deneme yok gelen vurmus kirbaci hala gecerim dio. Nesquick istersen turbolu 1.6 thp ds3 var. Mami de. Denemek yer mi?
Koltuk değil de Kerem bu gece için 1 haftada 23 KG verdi. Sibel Can diyeti sanırım formülü.
2. ya da 3. sayfada sıkıldım okuyamadım :D
Aren sen manyaksın ya , bileğine sağlık kral.
DEV'e ayrı maşallah, sanki DEV hızlanmıyor da cupralar yavaşlıyo gibi gitmiş :D:D
Deneyen araçlara maşallah videolar gerçekten çok kaliteli olmuş ellerinize saglık
Son günlerde forma yorum yazmak gerçekten zorlaştı çocukta yazıyo colukta karşısındaki kişiye hiçbir saygı göstermeden ilginç yorumlar yapılıyor bence bişeyler yazarken 2 kere düşünmek lazım sonu kötü yerlere gidebilir
Tekrardan maşallahh araçlara
Araçlara maaşallah da ben çekime ve videoya bayıldım.. Adam akıllı neyin ne olduğunu çok net görebildiğim ender videolardan.. Hazırlayanlardan allah razı olsun :)
Bu arada Mini bariz daha hızlı öyle 15-20 hatta 50 kg la kapanacak şekilde değil bence..
aren ne yaptın yavv masallah bro
hadiii abiler HADİİ atarı birakın DS3 kuzu kuzu yatıo yokmu deneme ?
yusuf bey annenizi karıştıran ben değil sizsiniz. Annenize karşı da söylenmiş bir laf değildir o.Anneler kutsaldır siz belki o yapıda olabilirsiniz ama ben kimsenin annesine laf etmem.
Aklını alma lafına gelince de buradaki çoluk çocuğa benzemem öyle kimsede aklımı alamaz. Aklımı almaya çalışacağına çıkıp arabanı nasıl daha hızlı yaparsın onu düşün senin için daha hayırlı olur.
Ufak tefek tartismalarda olsa konuyu bastan sona okumak zevkliydi taki kelalperin yorumuna kadar, Allah askina benim bile zoruma gitti ayiptir,
Arenimo - Kekuti tebrik ederim, umarim yeni setupunuz hayirlisiyla biter ve istenilen guclere ulasirsiniz,
Gecilen tarafida ayrica tebrik ederim.
bak burda şöyle bir durum var, birileri yaşına güvenip kendinden yaşça küçükleri hor görerek yorum yazarsa, forumun sivri dilli, iyi niyetli, kocaman yaşlı ayısı da bodozlama olaya girerek herkesi bir uyandırır. sınırlarını geçmemeleri için dürter.
o yüzden mesajı tek olarak değerlendirmemek lazım
arkadaş nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı. Monitörü telefonu vs okuduğunuz aygıtları gözünüzün göreceği yere koyun. Adamın annesine edilmiş tek lafım yok görsemde elini öperim. Adam ne demiş aile arabam annemi ailemi alıp geziyorum demiş. Ben de o araba arızalyken gazlama, araban kırılırsa aileni ne ile gezdireceksin belediye otobüsüne mi koyacaksın onu düşün dedim. Tekrar ediyorum anneler kutsaldır kimsenin annesine küfür edecek adamda değilim. Bizim gruptan kimse etmez ama yanlışlıkla eden olursa da hop diyecek olan ilk kişide benimdir.
DEV cooper maşallah çok sağlıklı gidiyo sürücü ve brake boost tabiki farkını göstermiş
Araçlarınızı merak ediyorum, eğlencesine eg k20 turbo ile denemek isterseniz, aracım her daim hazır nezaman isterseniz deneyebiliriz. :)