User Tag List

Sayfa 9/20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
364 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: DEV20 Cooper - JZ & UD Ibiza Cupra DENEMELERI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren kardesim biz kekuti ile arabasi ile denemeye geldik 270 e kadar basmadada sorun yok gene basarim her zaman gecilsemde basarim ama senin basma tarzin uygun degil 80 e 60 hangi hiza gelirsek bekleyip bekleyip bir anda brake boost mu ne yapacasin ben onu ayarlayana kadar sen basip gidiyorsun tamam sen gene kullan bende bugun sofor degisicem hatta ustanizida getirin turboma baktirin gelin gece 270 e kadar basalim ha ne dersiniz?Ben roll de cakallik bilmem kimsenin videosunu paylasmadim forumda ama gel bu gece cekelim heryere koyalim videolari varmisiniz hizlisiniz bence gelmelisiniz nasil olsa geciceksiniz kabulmu?Ben video cekmek icin kerem ile denemek istemedim kerem nizami kornaya uyup bastigi icin istedim baska bir sebebi olsaydi baskalari ile denedigim dunya kadar video var emin ol videolar sayfasini doldururdu.

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah cooper'a denemeler gayet net olmuş. Birde geçersin benim arabam aile spec yoksa daha çok geçerim, geçilirsin arabam aile spec yoksa geçemezdiniz Ne aile specmiş onlarada maşallah

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusuf abi,

Dun aracimi topladim. Bana bu hafta gazlamamin maliyeti takriben 1000 tl. Ben he diyince hic bir zaman rolinge cikmadim. Hep disiplinli bir sekilde hazirlandim

Dun itibari ile eksik olan koltugumu ve kar lastiklerimi taktim, birazdan aracimin fotolarini eklerim. Hala calistigim icin devamli bakamiyorum.

Siz benim aracimla denediniz. Nenemin bile kullanabilecegi bir aracla sofor deismenze gerek yok. Ayni seyi yapicak sizin yerinize kullanicak kiside.

Avrupa Anadolu turu bitmistir. Sen benle denemek istiyorsan, aksama bagdat caddesine gel, 100 metre kosu yarisi yapalim. Arabalarimiz denedi ve herkes gordu.

Benim gonlum cok rahat. Ister serefsizlik de ister ayip de. Kim neyin ne oldugunu biliyor. BEN BIR DAHA DENEMIYORUM VE ARACIMI HAFTAICI TESLIM EDIYORUM.

Selametle.

Not; videolarda nizami olmayan hic birsey yok, dikkatli izleyin. 1000 kisi izledi bir tek sen nizami degil diyorsun.
    Soforluk konustu Ve olay bitti. GECILDINIZ.

Ayrica benzin Jestin icin tesekkur ederim. Ama sadakaya ihtiyacim yok !

Kerem
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneme gecesı biz sadece mini ilecupra denemesı için gelmedık ki baska araclar var evo subaru sc typer yüklü typer onlarla denemek için corvetımızi dahi getırdık bende maksat eglenmek için memur işi s2000 nimi bizde evo subaru varsa eglenmek için gazlayalım dedık geldik hep beraber karsıdan kalktık hazırlanıp aracların hıc biride yok cupralarınız vardı bizede seyretmek düstü mını keremle aracını yapmiş bende sizi aziz abiler tarafından gıyaben tanıyorum fvm cupra sizde kırmadınız denedınız adam gectı sonuc bu gene geliriz isterseniz tebrıkler araclarınız cok guzel yuruyo cupralar ama itaraza gerek yok mini hızlı ve gectı ii aksamlar

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çirkinlesmenin luzumu yok buradaki kimse saygisizlik, terbiyesizlik yapacak insanlar degil emin olabilirsiniz.

Kilo, surucu, ekstralar vs. bunların hepsi tabiri caizse "kol bozuk" muhabbetidir.
    Ayni marka ve model arabalari denemiyoruz ki "sende su var bende bu yok" diyebilesiniz.

Yeterince sey tekrar tekrar konusulmus herkesin arabasina Masallah. Hic biri yavas arabalar degildi ama geride olmayi kabullenmekte bir erdemdir. Kazasiz belasiz gunler.

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DEV ccooer vs rsa cupra's - YouTube
    Bu sizin ilk denemiz matematiğiniz doğru alp beye 5 boy gidiyorsunuz ama arende size gidiyor..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren kardesim biz kekuti ile arabasi ile denemeye geldik 270 e kadar basmadada sorun yok gene basarim her zaman gecilsemde basarim ama senin basma tarzin uygun degil 80 e 60 hangi hiza gelirsek bekleyip bekleyip bir anda brake boost mu ne yapacasin ben onu ayarlayana kadar sen basip gidiyorsun tamam sen gene kullan bende bugun sofor degisicem hatta ustanizida getirin turboma baktirin gelin gece 270 e kadar basalim ha ne dersiniz?Ben roll de cakallik bilmem kimsenin videosunu paylasmadim forumda ama gel bu gece cekelim heryere koyalim videolari varmisiniz hizlisiniz bence gelmelisiniz nasil olsa geciceksiniz kabulmu?Ben video cekmek icin kerem ile denemek istemedim kerem nizami kornaya uyup bastigi icin istedim baska bir sebebi olsaydi baskalari ile denedigim dunya kadar video var emin ol videolar sayfasini doldururdu.
    Abi dsgli aracınız ile 80 e sabitleyip bekliyorsunuz sadece sonrasında da gaza basıyorsunuz 3. kornada değil mi ?

Yandaki araç brakeboost yapıyor da hile mi yazıyor ? Nos mu bağlıyor ? Yandaki araç brakeboost yaparken siz neyi ona göre ayarlıyorsunuz yani onu anlayamadım ben.
    -Fırat

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cooper a 41 kere maşaallah video çekimi çok güzel olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru duzgun yazin bana cevap ve cevaplar hakki dogurmayin yarin kismetse videolar koyulacak daha net yazariz benden bir cevap isteyenler istedigini whats dan sorsun herkese acigim tkr numarami veriyorum 05376855070

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi koy bir de arabayi disardan izliyim attigimiz alevleri izleyelim

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben boşa yazıyorum vallaha neyse biz içi dışı takılı Ds3 le denemek isteriz biz 2 siz tek kişi basın sıokıntı yok NE zaman ? patırmadığı zaman haber edin cuprayla golf le vs vs vs denemek isteriz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boşa yazıyorum vallaha neyse biz içi dışı takılı Ds3 le denemek isteriz biz 2 siz tek kişi basın sıokıntı yok NE zaman ? patırmadığı zaman haber edin cuprayla golf le vs vs vs denemek isteriz
    biri golf dedi golf

gel de alıyım aklını
    Loading...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem aracına maşallah kardeşim ayrıca çok ciddi kullanıyorsun çok güldüm kızma
    aren sanada maşallah yine formundasın yalayıp yutmuşsun bu makinayı artık

yanlız ben başka birkaç şeye değinmek istiyorum
    okadar konu açılıyor 1-2 video anca ekleniyor görünen tek şey 3310 çekimi iki stop lambası ve booorrnnnn sesi
    adamlar kısa film tadında çekim yapmış yayınlamış herşey ortada neden bukadar sorun haline geliyor ki

araçlara ve çekime maşallah devamını bekliyoruz
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi net geo luk video cek istersen inanmazlar baska bir dunyalari var sasirtici

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rolling yapmamış halin bu ise, yapmış halini görmek istemem ben .. Çok tatlı bir vites atışı tekrar tekrar izledim
    Bence sen m.köy de , n.taşında falan yanla Arenimo sesin işin bu rolling değil , bilmiyorsun nede olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rolling yapmamış halin bu ise, yapmış halini görmek istemem ben .. Çok tatlı bir vites atışı tekrar tekrar izledim
    Bence sen m.köy de , n.taşında falan yanla Arenimo sesin işin bu rolling değil , bilmiyorsun nede olsa
    Hahaha ogrenicem kanka roll yapmayi dur daha roll a geri donmek istemiyorum abi boyle low profile cok guzeldi

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslalah araclaraaa ozellikle kerem kardesime dev miniye cok emegi var karsiligini her gecen gul aldi mermi masallah kanka arenimo kral pilotaj cok iyi masallah typer gibi mini suruyosun pilotaj bu arabalrfa cok onemli sonucta hergun kiz arkadasinla veya cafeye gitmiyosun roll de pilotaj hirs cok onemlidir bence polemiklere girilmesin cupralarda kendi speclerinde hixli minide tekrar sorunlari olan dener bu arada video avrupa gibi olmus cok kalite elineze saglik biz fakirler evkurdan aldigimiz cameralarla cektigimizden kitu cikiyodu
    Oğlum senin türkçe hocanın s.kyim yasa hahaha
    MAAŞALLAH tüm araçlara
    Kimsenin deneme yapmadigi su ortamda
    Deneme yapip zevk alabildiyseniz ne mutlu
    Kim geçti olayina takilmayin bence
    Nasilsa biri gelip muhakkak geçiyor.
    ..::PASSATURBO1::..

ozyt1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooper a maaşallah, pilotaj 10 numara olmuş. Geçilmeyecek araba yoktur, önemli olan geçilince geçeni tebrik edebilmektir.

Tabi arabayı yaparsın koyarsın garaja, kimse seni geçemez

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok keyifli bir rolling olmuş bence,,tabiki rolle alışkın birisiyle ve işin içinede brake boost olayını sokarak fark olmuşturulması normal bir sonuç,,,video çekim açılarıyla ayrıca zevk verdi ,,,herkesin aracına maaşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler