Şimdi yusuf bey ,yusuf abi, yada yusuf şu geldiğin durumlara bak tebrik etmek bu kadar zor olmamalıydı bence..
Bak burda benım arabam 2 kişi bagaja stepne vs ıvır zıvır dolu yanlıs hatırlamıyorsam yarımda d16a9 blogu olması lazım 2 belkide 3 tane piston ?
Eger aracın kuvvetli olsaydı muhtemelen böyle olurdu denemen.
Ama sen yok arac sökük,yok patırdadı,yan yattı camura battı bu işler zor işler herkez geçmek ister ama bazen olmuyor işte
Kekutinin yerinde ben olsam denemem saplamısım bir kere e kalitede ortaya cıktı neden tadımı kacırayım ki ?
Neyse abi tek tek satır satır yazdım yasın basında var sen git arabanla efendi gibi gez ailenle filan roll filan sana göre değil bence , ha belkide yapma istediğini yap kimse sana bunu yap diyemez ama bu durumlara düşme bence...
Yakısmıyor...
Vay be bi roll nerelere getirdi insanları![]()
'Maha' Dynosunda 266 hp gören bir arabayla böyle yürüdüyseniz helal olsun. Sizin arabadada şimdi kesin pal büyütme etho flnda yoktur. Zamanında gkl cuprada bize yaptıklarınızdan tahmin edebiliyorum artık. Stok turbo, ustanızı alın gelin dediniz yağına bakmak isteyen ustaya kaputu açtırmadınız. İnstagramdaki büyütülmüş palin resmini 10 dakka sonra kaldırttınız. bişeyleri gizleyip araya memleket soksanız ne yarar??? Karşı tarafa boşuna benzin ve yakıt harcatmakdan başka nedir??
Seversiniz #gizlituning
![]()
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Kiiii geçildiğiniz videoalrı daha geçen akşam izledim konu çok gereksiz olmuş. Lütfen rollinglerimiz biraz daha dosthane olsun geçmesinide geçilmesinide bilmek gerekk.
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Arkadaşım sen neyin peşindesin pardon da ? benle bi sorunun mu var ? bi alıp veremediğinmi var ? bu foto benim kendi şahsi aracıma ait olan aracın turbosu, araç şu an satılık ve ve açıklamalrındada zaten HYBRID TURBO diye yazıyor. Karalama çalışması yapmak istiyorsan lütfen başka şeylere yönel. gizlituning hashtag i de işin gırgırıdır bunu bile anlayamıyorsun gelmiş burda gizli işler yapıyormuşuz gibi paylaşıp yapıyorsun. Sana zamanında yardımcıda olmaya çalıştım yardım da ettim şimdi 5 yaşındajki çocuk gibi gelipr burda dalga geçer gibi bunu paylaşman komik ve içler acısı yazık sana
Size bu yorumn cevabını facebookda verdim istersenz onuda paylaşırım resmi siz istiyorsnz die kaldırdm. Bu resmde anlatılmak istenen palin değiştirlmesnden çok #gizlituningdir. Ve ayrıca burdada tekrarlıyorum ki bana yardmcı oldugnuzu idda ettiğinz konu hava filtreniz satıldıgı için başka filtre teklif etmeniz ve tüm filtrelerin aynı şekilde hava çektiğini söylemenizdir başka bişey varsa lütfen ekleyin.
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
neyler tsi bekliyorum denemelik yokmu ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Turbosuz nossuz varsa ben denemek isterim hemde aracımı görmüş olurum son ayarımdan sonra hiç denemedim
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
turbosuz turbolu hadi kimse gelmiomu ?
www.drecu.com
İşte bu, konuşanlar buyursun şimdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)