arkadaşlar Yusuf Bey özel mesaj atmış,
bu başlıkta denemelerini koyduğu araç UV Cupra imiş (zaten başlıktada belirtilmiş),
ilandaki araç ise JZ Cupra imiş. yani kendi aracı.
kendi aracı 260hp imiş, bu videodaki araç 240.
sezarın hakkı sezara![]()
arkadaşlar Yusuf Bey özel mesaj atmış,
bu başlıkta denemelerini koyduğu araç UV Cupra imiş (zaten başlıktada belirtilmiş),
ilandaki araç ise JZ Cupra imiş. yani kendi aracı.
kendi aracı 260hp imiş, bu videodaki araç 240.
sezarın hakkı sezara![]()
Loading...
M3 gecen m5 de gecer yokmu denemek isteyen ben denerim daha once cupra ile m5 i denemistim bekliyorum denemek isteyenleri))
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
özel mesajlar telefonlar havada ucuyor demekki banada gelmiş
sırayla gucunun yetebilecegini düsündügün herkese sıradan yazıyosun galiba...
yaşına başına bak allahaşkına 46 yasındasın 22 yaşında cocugu ceyhunu arayıp ana avrat sovuyosun karsılıgnı goruyosun
bana pmle ulasıyosun sen kimsin anammısın babaammısın arkadasımmısın beni uyarmışmış. senden izinmi alıcam yazarken nolur tavrımı begen cokta umrumdaydı. bak işine allaşkına
![]()
1881 - 193∞
Cok ilginc konu oldu yaa![]()
neyı kımı uyarıyorsun sen Yusuf aga? yok ozelden uyarılar yok burada arene adam degılsınız vs ler. hayırdır ? yasına hurmeten cocuklar bırsey demıyor dıye baskın karakterımmı sanıyorsun ?
banada numarasını göndermişte neden arıcam bana ne anlatıcak bilmiyorum hos , boş işlere ayıracak kadar vaktim yok ne yazık ki ..
Sagda solda beni de soruyomus ariyomus dayasina hirmeten sustuk ama seni de yazdiklarini da unutmadik , kendi kendini ne kadar ufaltabilirsin kendin gosterdin bana whatsapptan pazartesi sabahi sacma sapan mesaj attin ve direk dedim senle ugrasamam isim gucum var basiyorum blocku dedim her yerde beni ariyosun ama cok arama belani bulursun
gene mafyaya gidio olayahhh ahhhhhhh
BEYLER HANİ TSİ LAR?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
kısmetse deneriz yağmurlar bitince benim öyle geçmişim geçilmişim hiç bi sorunum yok isteyenle denerim cooperlı arkadaşla da denemek isterim ayrıca herhangi bi sorunum da olmadığı içinde kim geçerse geçsin ilk elden anında videoları koyucam geçilirsem aradaşı tebrik eder daha iyisini yaparız sorun yok daha vakit uzun geçersemde aynı tavrı karşımdan da beklerim ama gelipte sırf adam geçmek içinde karşıma 7.xxx araba çıkarırsanız o işte öyle olmaz mantık çerçevesi içinde her türlü denerim sorun yok
yaw bizene kimin kaç saniye olduğundan Devle cupra deniyorsa sendede turbo var sendede piston kol var sende alcol kullanıyorsun sende cıkar yada cıkarma bizi kesinlikle enterese etmez değilmi bakın solak yarşısının klasmanı olmaz egerki klasman istiyorsaniz sizi draglara bekleriz cünkü kabaca sokak yarışısnda hiç kural yoktur adam Thp yapmış denemek istiyor ve bana dewamli yazıyor söle die kendide yazar şimdi ben makarasındayım ama sahibi yazınca kimse yazmıyıcak eminimondan dolayı ben arada yazıyorum
![]()
www.drecu.com
www.drecu.com
Viral reklam falan herhalde![]()
bende sorun yok denerim ama niye deniyim siz gidip 5 saniyelik arabayla 7-8 saniye araba deneyip aaa baklım araba nasıl yürüyomuş diyosanız veya kaça kadar tutunur diyosanız bilmem ama gereksiz geliyo bana arada 1 saniye olsa eyvallah ama mantık yok boşa yakıt israfı ama denemek isteyenle denerim gene söylüyorum ama sonradan gidipte kimse prim yapmasın aracı üzerinden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)