gsx_R k5 1k

Thread: gsx_R k5 1k

1. gsx_R k5 1k

yusufcan_k said:

kenan 106 bana motoru öğretsene

KENAN 106 BANA MOTORA BİNMEYİ ÖĞRETSENE
  2. M_PROJECT's Avatar

M_PROJECT said:
    bu motor senin mi ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
  3. CasabLanca's Avatar

CasabLanca said:
    videolar harika usta
    özellikle 299da rüzgar sesinden ev inledi
  4. gsx_R k5 1k

yusufcan_k said:
    evet mustafa abi benim xS
  5. M_PROJECT's Avatar

M_PROJECT said:
    ne gusel erken yasta motorla baslamissin ama aman dikkat et . kazasiz belasiz .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
  6. gsx_R k5 1k

yusufcan_k said:
    13 yasımda basladım abi =) 4 sene oldu yaptıgım kaza sayısını bened bilmiyorum ama büyük olanlarda 3 4 tane vardır büyük dedigimdeki en kücük hasar 2 kırık yine =)
  7. Göki,ZD's Avatar

Göki,ZD said:
    enka'dan topspeed geçi çok güsel.
    Allah kaza bela vermesin.
    Quote Originally Posted by B.Aktepe View Post
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
  8. gsx_R k5 1k

yusufcan_k said:
    sagolun yorumlarınız icin abilerim =) daha iyileri sizin daha hızlılarını siz yaparsınız inşallah
  9. Mr.K's Avatar

Mr.K said:
    Ciddi anlamda helal olsun.Umarim guvenligi hicbirzaman elden birakmassin.Tebrikler.
    - K -

________
    Dr.Ecu
  10. chiefkadir's Avatar

chiefkadir said:
    Şans hep yanında olsun çok dehşet maşallah.
  11. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    son videodaki o yanlayarak kalkıştaki lastiklerin durumu eğer iyiyse o asfaltta öyle yanlamaya motor 200+hp ama bitikse bilemem çünkü bendeki rr la düzgün lastikle o tip bi asfaltta ben kafa kaldırıp gidiyodum 174hp ile motorun sesi ve devirlenmesi gerçekten çok güzel son videodaki roll daki devirlerle 1000rr dayanamaz maşallah... bu arada dişlilerlede oynadınız heralde dimi ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu
  12. gsx_R k5 1k

DogukanB said:
    Sesler çok güzel. Sen mi sürüyorsun acaba?
  13. gsx_R k5 1k

yusufcan_k said:
    Quote Originally Posted by EKEray View Post
    son videodaki o yanlayarak kalkıştaki lastiklerin durumu eğer iyiyse o asfaltta öyle yanlamaya motor 200+hp ama bitikse bilemem çünkü bendeki rr la düzgün lastikle o tip bi asfaltta ben kafa kaldırıp gidiyodum 174hp ile motorun sesi ve devirlenmesi gerçekten çok güzel son videodaki roll daki devirlerle 1000rr dayanamaz maşallah... bu arada dişlilerlede oynadınız heralde dimi ?

eray abi makina dedigim gibi 212 hp civarındaydı gecen hafta ölçülmüştü dişlilerlede oynama var sonucta bu makinayı hem caddede hemde pistte kullanıyoruz o yüzden asfalt gercekten cok tutucu ama dayanamıyo cazibeme xD sen bizim evin oralarda görsen drift show gibi asfalt buz gibi düz gidemiyorum nerdeyse DKN videolardaki benim motorum motoru kullananda benim =)
  14. Jam da Joker's Avatar

Jam da Joker said:
    212 beygir dyno çıktısı varsa görebilirmiyim ?
    Merak ettim o beygiri hangi parçalarla aldın ?
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand
  15. gsx_R k5 1k

Renç said:
    Maşallah!
    Allah kaza bela göstermesin, aman dikkat.

Benimde motordrag'cı arkadaşım var, insan işi değil yaptıkları
  16. kenan_106's Avatar

kenan_106 said:
    kolpacan k nasılsın gülüm bu videodaki olgahan aybardır eski drag yarışçısı senn ne alakan var bu motorla videoların sahibi odur kolpaçino bu arada ben bu üyeliğin sahibi kenanın yiğeni emre motodragcıyım bu herif kolpadır motor olgahan aybara aitti videolardakide odur ...saygılar
  17. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    Quote Originally Posted by kenan_106 View Post
    kolpacan k nasılsın gülüm bu videodaki olgahan aybardır eski drag yarışçısı senn ne alakan var bu motorla videoların sahibi odur kolpaçino bu arada ben bu üyeliğin sahibi kenanın yiğeni emre motodragcıyım bu herif kolpadır motor olgahan aybara aitti videolardakide odur ...saygılar
    Yani çocuk koydu videoları geçti monitörün karşısına yorumlara bakıp bakıp mastürbasyon yaptı diyorsun. Ne zevklidir be keşke bizimde o yaşlarda takılacak bi forumumuz olsaydı.
  18. kenan_106's Avatar

kenan_106 said:
    aynen öyle abicim olgahan 2005 te yarışıyordu bugn şimdi konuştuk kendisiyle üyeliğinin onaylanmasını bekliyor yorum yapmak için
  19. kenan_106's Avatar

kenan_106 said:
    videoya dikkat edin olgahan aybar diyor ordan bile çıakrtırsınız bu arkadaşım siminin usuf olduğunu söylüyor ve videoları koyanda olgahann