lastik apeks e değdikten sonra falan heralde gaz kesmiyoruzda beyler yani siz yukarıdan allah ne verdiyse gelip gaz pedalını tabandan çekmeden dönüyormusunuz orayı fren demiyorum bakın ayağınızı gazdan 1 cm bile kaldırmadan ?
Printable View
lastik apeks e değdikten sonra falan heralde gaz kesmiyoruzda beyler yani siz yukarıdan allah ne verdiyse gelip gaz pedalını tabandan çekmeden dönüyormusunuz orayı fren demiyorum bakın ayağınızı gazdan 1 cm bile kaldırmadan ?
Yeni Leon Cupra 202 ile sağ tarafa dokunuyor, gazdan ayağı çekmeye de gerek yok. biraz g yiyip kendinizden geçme keyfi. :D
Benim merak ettigim s3 te kullanilan 4x4 sistemi haldex degil mi? Belli bir hizdan sonra onden ceker oluyor arac. Virajlarda ne kadar basari saglayabilir ki?
Ben 120d ile orayı tam 168 km/h GPS hızıyla gaz kesmeden çok rahat dönüyorum. C segmenti spor bir benzinli araç 200+km/h GPS hızıyla orayı çok rahat dönebiilir.
Benim araba dönmez orayı 200 ile. Kanat falan takmam lazım.
ben o virajdan sonraki viraja kadar kadranda 230 gibi birşey yapıorum keza serhatın k24 typerda öyle uzay mekiği gibi araba oda 225-230 yapıyor,ama konuya yazanların geneli 200+ larda viraja giriyor dönüyor valla kndimden utanıyorum
Sola dayanmış şekilde viraja girmeden 458 iltalia bile kadranda 215-218 yapıyor siz nasıl 200+ oluyorsunuz o mesafede ben anlamadım gerçekten
ha bu arada ben ancak 195-200 arası yapıyorum fakat bir konuda haklı olabilirsiniz belki riske atmamak için girmiyorumdur ama viraja gelmeden 200+ lar olayını anlamadım hakikatten
viraj içinde 215-220 çok yüksek Caner, aslında oraya geldiğin hızın en önemli noktası 9'u nasıl döndüğün.
9'dan hızlı çıkabilirsen 200-205 bandından sağ tarafa dokunabiliyorsun. biz eğlencesine çıktık lastik falan yoktu, düzlükte s3 kovaladık falan değişik bir gündü :)
yarın in-car videosunu da koyarım. hatta dur:
https://youtu.be/osUZacMyb2s?t=103
https://youtu.be/osUZacMyb2s?t=103
bu turda sağ apekse dokunma hızı 203. Frenajdan önce gördüğümüz hız da kadranda 23x, gps'te 213.
Stage2+ cupra hizlidir diye o suratleri soyledim.Daha viraja gelmeden en az 210 olmasi gerekir saniyorum.Sende gaz kesmeden giriyorum deyince kafamda oyle olustu benim :) s3 un eski hali ile ben bi kere gazdan cekip 198-200 ile sag apekse dokunuyorum zaten.Viraja gelirken bende 225 gormustum.Cupra 23x yapiyorsa hizli zaten.O zaman cok emin konusmiyim ama orda ufaktan bi ayagi gazdan cekme vardir :D
Bu arada simdi aklima geldi onu kacirmisim.Cupra da basinc azsa o zaman benim dedigm suratler biraz sacma oldu :)