benim aracın kadranda hep sabit 10km.sapma var. 100 ile girekende 90 gösteriyor 200 ile giderkende 190. bu nasıl oluyor?
Printable View
benim aracın kadranda hep sabit 10km.sapma var. 100 ile girekende 90 gösteriyor 200 ile giderkende 190. bu nasıl oluyor?
racelogic pbox dan karşılaştırıyorum
Lafta icraat cok ama realiteye de saygi duymak lazim..
Ahkam kesenlerin ukalaliklari ahkam kesmeden surelerle gosterildi bence ama anlayana..
Reklam iyidir hojdur amma banenah lol
Banana diyorsun anlamadım ama ben video falan izlemedim sadece sordum benim 200 yapamadigim yerde 230 hp araba nasıl 200+ olur 2 kişi Carrera GTS bile 205 yapıyormuş
yoksa mantığa aykırı birsey olmasa ben süreye bakarım kimin kaçta viraj girdiğinin önemi yok benim icin yeterki abartılı olmasin
ben anlamadım kim kim ahkam kesmiş?
Cem'den bahsediliyorsa çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi, burada aşık atmaya değil tartışıp doğruyu bulmaya çalışıyoruz.
hep söyledim aşık atılacak yer er meydanı yani pist. gerisi tırı vırı.
Öncelikle konunu nerden cıktıgını bi irdeleyelim.. Orası tam gaz dönülmez dediniz ve diger herkes burayı o sekilde tam gaz donebildiginden bahsett ben de bunlardan biriyim.. Hiçbir mesajımda 200+ demedim ki 200+ yapamıyorum orda, sadece 190 gibi 4 bittiginden bhsettim ve orayı 5 te gectigim oldu dedim. 230 hp aracla 320 hp aracın o mesfede cok asırı bir hız farkı olmayacagını soyleyebilirim. cok daha hafif cunku. bir de önceki virajdan daha hızlı cıkıp o viraja daha hızlı gelebilmek de sozkonusu. 200+ donen arkadaslarda dönmüşlerdir eminim cunku donulebilir bir viraj. Bu arada GPS vs girmiş işin içine.. Elbetteki bahsettigim hızlar kadran hızları. Tabiki kadran hatası var..
bu da nankangları 2 seans sonundaki hali
http://i.hizliresim.com/VL81mV.jpg
Arac cok kuvvetli degilse donulur. GP ile donuyorum ama 458-gt3 zor. Ama 458C ile olur.
Ayrica kadran hizlarini bos verin...
Bu konu teknik bilgiler içeren bir konuydu bunu koruyabilirsiniz.
dostum yanılıyorsun 230 hp arabayla 320 hp araç o mesafede 20kmh. enaz fark yaratır. senin aracında orayı 190 la.dönemez çok yuksek ihtimal, varsa araç içi bir goruntunuz rica etsek koyabilirmisiniz, kadranın gorunmesine gerek yok vites oranlarından yakalarız az cok dogruyu :)
Haklisin bencede yapamaz sonucta sizin kadar tecrubemiz yok bu arabalarda.. Bu da videosu.. 2 kisi..
https://youtu.be/dmVozUpIY3A
Ahahahahaha
Bomba adamsın sıkati lol
Kastedilenleri bi öğrenseydik bari bu elit muhabbette lol
hocam alınganlık yapmana gerek yok, tecrübe konusunda beni kast ettiysen evet kendi tecrübeme göre yazdım zaten, ordaki kendi aracımın hızına göre yorumlamıştım. ben pek ihtimal vermedim sadece senin aracın o hızla dönebileceğine, ama bu durumda sana inanmaktan başkada çare yok, tebrik ederim:)
son olarak astra 1.6 gtc nin jant çapı ve döndüğü deviri paylaşabilirmisin?