11 viraj apeks noktası attığınız videoda 4 bitirip 5 le düzlüğemi çıkıyorsunuz peki? yoksa 3-4 şeklindemi?
TeamPASAOGLU
hmm hocam tekrar tebrik ederim, bu durumda tam 7200 devir vites atılıyorsa reel hızınız 210. muhtemel kadranda 220 falan görüyosunuz orda, iyimiş)
TeamPASAOGLU
valla ben senin aracın birebir şanzuman oranları final drive dahil fabrika çıkışı olacak şekilde, söylediğin devir ve lastik ebadıyla baktım. matematik pek yanılmaz bu konuda.
TeamPASAOGLU
Bu Astra'yı takip etmenizi öneririm. Sadece yazılımlı egsozlu bir araç değil. Erhan çok mütevazi davranıyor ancak aracın tüm yürüyeni, frenleri vs piste özel yapıldı. Yakında büyük turbo ve motor içine girince tam bir şaka makinesi olucak.
Ali Can Calis
Opel Astra GTC 1.6 Turbo 200hp Sport 2014 - 2015
verdiğin devir ve lastik ebadıyla durum bu şekil
<a href="https://hizliresim.com/DRmRLl"><img src="http://i.hizliresim.com/DRmRLl.jpg"></a>
TeamPASAOGLU
Bi arkadasim carrera 4s cabrio ile, yaninda profesyonel surucunun esliginde 200+ hizda dondugunu soyledi, pro.surucu sakin gaz kesme korkup aynen devam seklinde direktif vermis hatta..
Ordaki hızıyla tur süresinin ne kadar ilişkisi olabilir arkadaşlar yapmayın allahaşkına. Tam gaz geçilen bir noktayı kıstas alıp bir turdaki süresini hesap etmenin bence hiç anlamı yok diye düşünüyorum. Fren noktaları, viraja giriş çıkış noktaları falan çok daha önemli tur zamanı üzerinde.
Ali Can Calis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)