User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: The Makina | Range Rover Sport SVR

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emeğinize sağlık, proje sıcak ve samimi. Hem izlerken zevk alıyorum hemde araç hakkında bilgi sahibi oluyorum. Youtube yorumlarına baktığımda küfürler çok eleştirilmiş ama abartılmadığı sürece olmalı diye düşünüyorum
    Yapılan iş farklı ve hakkıyla yapılıyor. Yinede gereken değeri görmediği kanaatindeyim.
    Nacizane kendi görüşlerimi sundum. İnşallah yakın zamanda yenilerini izleriz
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makina sağlam tamam çoğumuzun bu aracı beğenmeme lüksü olduğunu da sanmıyorum.Fiyatıda uçuk güzel... Fakat farkındamısınız the makina serisi amaçsızlaşmaya başladı.İlk bir iki vidyoda hem makara vardı hemde farklı bir konsept olduğu için ilgi çekti ama bu video işin renginin değiştiğini gösteriyor.Videonun ana fikri "falan filan arkadaşın svr si var çok iyi çok güzel tamam mı" bu vidyo bize ne kazandırdı merak ediyorum.Araçla ilgili verilen kayda değer bir bilgi yok kaç motor kaç beygir ne yakar nasıl gider yol tutar mı... bu bir test değil onu da anlıyorum ama videoda 350z videosundaki gibi eğlence espri vs var mı? o da yok...ben bu vidyonun amacını gerçekten anlamadım "ya bizde de böyle bir ortam var" şeklinde sanırım ana fikir.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Begendim cekimlerde aracta iyi
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten başarı video olmuş böyle canım her sıkıldıgında videoyu acıp izliyorum o derece motive ediyoe muhabbet ve eksoz sesi bitirdi zaten beni başarılarınızın dewamını dilerim..
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolu doyurucu kendini izleten serinin en yenisi devamı gelsin başarılar.

teşekkür ederim

Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra eline sağlık yine çok keyifli olmuş. Otomobil programlarının aslında en sıkıcı tarafı sayfalarca teknik bilgi verilmesidir. Yıllarca bundan dolayı şikayet aldık sıkılıyoruz dinlerken izlerken diye. Ama tv de mecburen teknik detay vermek durumundaydık. Senin proje bu anlamda çok hoşuma gidiyo zaten. Serbest bir tarz, doğal ve samimi olduğu için izlemesi keyifli zaten. İnsan baya aracın,muhabbetin içinde hissedio kendini ki bu en zoru zaten. Bu bölümde sadece makina texti çok tekrarlandı tek pürüz o bence.
    teşekkür ederim yaşam tarzı bir proje olmasına özen gösteriyorum. zaten teknik bilgiler herkesin bildiği, internetten bulabildiği ya da indirdiği bilgiler. her şeyi tekrar tekrar anlatmak yerine farklı bir bakış açısıyla olaya bakmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası. makina kelimesinin tekrarlanması benide rahatsız etti (fazla olduğu için) ama bilmiyorum, neden atlamışım. istesem kurguda silebilirdim ama dokunmamışım.

Alıntı T.Aydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emeğinize sağlık, proje sıcak ve samimi. Hem izlerken zevk alıyorum hemde araç hakkında bilgi sahibi oluyorum. Youtube yorumlarına baktığımda küfürler çok eleştirilmiş ama abartılmadığı sürece olmalı diye düşünüyorum
    Yapılan iş farklı ve hakkıyla yapılıyor. Yinede gereken değeri görmediği kanaatindeyim.
    Nacizane kendi görüşlerimi sundum. İnşallah yakın zamanda yenilerini izleriz
    teşekkür ederim, bunları duymak sevindirici ve mutlu edici. valla *****, Türkiye'de hasetlenen genelde çok tip olur. kendileri yapamazlar, yapamadıkları gibi başkalarını eleştirirken işin dozunu terbiyesizliğe kadar götürürler. yani eleştiri yaparken bile doğru eleştiriyi yapamayan ve yapıcı eleştiriden uzak bir milletiz. sorun yok, ben genelde kaale almıyorum o tipleri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle daha fazla detay ve daha fazla değişik kelimelere ihtiyaç var .
    Dr.ECU

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha yeni ekonomi amaçlı aldığım dizel puntodan sonra bu tarz bir video acaba hayatın neresinde yanlış yaptım dedirtti rr den sonra escalade filan yıktı gerçekten...

video da araç da çok başarılı. devamını bekliyoruz buğra kardeşim
    Bahadır Ustaoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakırköyde görmüştüm aracı hakkaten sesi felaket maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle daha fazla detay ve daha fazla değişik kelimelere ihtiyaç var .
    zamanla kardeşim.

Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha yeni ekonomi amaçlı aldığım dizel puntodan sonra bu tarz bir video acaba hayatın neresinde yanlış yaptım dedirtti rr den sonra escalade filan yıktı gerçekten...
    video da araç da çok başarılı. devamını bekliyoruz buğra kardeşim
    aynı soruyu her gün kendime defalarca soruyorum teşekkür ederim.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler Güzel olmuş .
    dostane bir tavsiye vermek isterim. jeep bir markadadır Land Rover ile alakası yoktur . videoyu bir yerlere getirmek istiyorsan halkın eline koz vermemek fazla eleştiri almamak için ufak detaylara dikkat etmek gerekir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler Güzel olmuş .
    dostane bir tavsiye vermek isterim. jeep bir markadadır Land Rover ile alakası yoktur . videoyu bir yerlere getirmek istiyorsan halkın eline koz vermemek fazla eleştiri almamak için ufak detaylara dikkat etmek gerekir.
    tavsiye ve yapıcı eleştirilere her zaman açığım. o konuda haklısın fakat şöyle de bir gerçek var ki; seneler boyunca dilimize pelesenk hale getirilmiş olan jeep/jip kelimesini akıllardan silmek biraz zor. o yüzden çekim heyecanı ve amatörlüğümden kaynaklanan bir problem. 3-5 kişi harici pek fazla önemseyen olmadı ama haklısın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)