Teke tek olsada birsey degismeyecekmis
Evet, 106 GTi dener gibi 2. viteste basıldığı sürece sonuç değişmezdi. 2 aracin da 100-200 süresi aynı. 3. Vitesten basmamakta israr edilmesi de tam olarak bu yüzden olsa gerek...
E30 - 5.6sn (3 Kişi 0.007 Eğim)
Golf R - 5.7sn
Golf'ün süresi bizzat Nebi abinin bana söylediği değerdir. Eğimde basınca da 5.5 görmüşler.. Tabii ki 4 çeker ve DSG'nin avantajını kullanmak istemesi normal. Biz bunu kabul ettik ve denedik. Ancak bizim istediğimiz gibi basılmaması art niyet olduğunu düşündürüyor..
Selamlar,
Golfun forumda 5.1 suresi de mevcut -1.5 egimde o zamanki setup a gore suan bi vites fazla atılıyo bu da sureyi etkiliyor. Ayrıca suan setup tam olarak istedigimiz seviyede degil bir kac eksigi var onlarıda halledince fark edecegini dusunuyorum. Takdir edersiniz ki cogu 4 ceker 110 da basmayı kabul etmez ... Ama bende olsa kesin o sekilde de denerdim 110 3. Vites bu arabanın tam devri. Ayrıca videolardan gordugum golf te tam hakkıyla brakeboost yapılmamıs Sunu da lütfen unutmayın hic bir e30 bu arabayı 0-300 bandında gecemez... Gayet guzel giden hızlı bi arabanız var tekrardan tebrik ederim ama inanin ictenlikle soyluyorum 110 da da basılsa sonuc bu kadar olmasada 300 e kadar fark benzer olurdu benim objektif dusuncem bu
Öncelikle herkese iyi geceler dün akşam 3 de denemek istedik ama çok uzuna gittik ve Süleyman abiye de söyledim kesiciye yaklaştım dedim evet denemedim lütfen başka yerlere çekilmesin..
EcuTech Remapping
Öncelikle dün gece yüzyüze tanıştığımız için memnun olduğumu belirteyim.
Denemeye gelince. 3. Viteste kurmama ısrarınıza anlam veremedik. Deneme öncesi Nebi abiyle oturup konuştuğumuzda hem sizin istediğiniz gibi 2de 80, hem de 3te 110 120 aralığında denenecegi yönünde sözleşildi. Ancak bu söz ne yazık ki tutulmadı. Aracın eski sahibi 3te 110 en güzel yeri derken sizin kesiciye yaklaşıyorum demeniz kafami karıştırıyor. Bahane olarak algılanmaması için yazmıyorum konunun başından beri ama araci yolda tutmakta ne kadar zorlandığımizi siz de cok net gördünüz, videoda da bariz belli oluyor. Biz ona ragmen risk cok artmadıkça birakmamaya çalıştık. Siz de en azindan bizim isteğimizi yerine getirebilirdiniz. Sonuç yine degismeyebilirdi bu onemli degil, onemli olan verilen sözün tutulmaması.. Beni en çok üzen bu oldu.
Sonuçta iki araç da ciddi hizli, 5.xx sürelerde yürüyen araçlar. Bu tür araçların denemeleri bir araya gelmeleri yakin rakip bulmalari zaten oldukca zor. Hazır deneme olanagi varken denenmemesi bir sürü soruyu cevapsiz bıraktı işte..
İki aracada maşallah ama golf ben hızlıyım diyor resmen![]()
tam " iki yiğit çıktı meydanee" tarzında olmuş. her iki araca da maşallah, emeklerinize sağlık.
bu golfun motoru, şanzumanı ve 4x4 ü, mk2 2.0tfsi audi TT ler ile aynı
mı acaba?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Eminim yoktur ama ***** forum ortami,siz iki arac sahibi eglenip eve donseniz bile,videodan kiskirtanlar-yalakalikla ovmeyi karistiranlar-zevk olsun diye ara bozanlar ve bis yorumlar yuzunden bir ispatlamayi gectim,roll yaptiginiza lanet edebilirsiniz... Keyifli gazlamalar,kazasiz belasiz insallah.
levent tebrikler arabaların zımba gibi , her arabayı kısa zamanda hazır hale getirip , dbn alman falan çok iyi. Bu golfR da çok sert gidiyor.Emeğine sağlık..
Dr.ECU
Maşallah araçlara. E30 un ne kadar hızlı olduğunu bildiğim için, golf süper hızlı maşallah. Ama keşke teke tek deneme yapılsaydı. 3 kişi biraz kafa karıştırmış.
Tşk bende memnun oldum ama 3 vites 110 değildi kurmaya çalıştığımız çok üsteydik ve Süleyman abiye söyledim abi kesiciye kalıyorum 4 atıyorum dolmuyor diye sorabilirsiniz eğer kesiciye yaklaşmasaydım basardım zaten 2 de sarıyor golf benim içinde bir avantaj olurdu ve sanırım sizde aracın içindeydiniz yanlış hatırlanıyorsam kilometre çalışmıyor sanırım sizde onun için göremediniz ama bir daha basılaçak olursa 110-120 aralıgında basabiliriz ama sizin 3 te basalım dediğinizde arac 150 veya üstü oluyor isterseniz yanınıza bir arac alıp bakabilirsiniz km Tşk..
EcuTech Remapping
arkadaslar yanlis anlamayin sahsi dusuncemdir,
simdi bu kilo esitleme olayi nedir?
araclar arasinda onlarca fark yaratan etmen varken kilolar sadece esitleniyor, zaten amaç 2 arabayi herseyiyle denemek degilmi?
sacma ornek olacak ama benim gto 1750kg idi.bmw ile denesem 600kilo mu alacakti yanina?
bilmiyorum sizin zevkiniz emeginiz sonucta ama bu kadar prof. hazirlanan aracta hala eskilerden kalma rolling muhabbetlerini yakistiramiyorum.
2 aracta cok hizli cidden.masaallah.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Beyler banada degisik gelen olay su yuzyuze herseye ok diyip deniyorsunuz, sonra gelip buraya bu boyle su soyle herkes bi dert yanıyor, abi bastan denemeyin o zaman ? Bilmiyorum benmi yanlıs dusunuyorum.
Bu arada bence iki aracta muhtesem, ozellikle bmw tam sevdigim tarzda bir arac olmus masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)