User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
85 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Golf R GTX3582 vs E30 M50 Turbo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teke tek olsada birsey degismeyecekmis

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf ciddi başarılı tebrikler. İki aracada nazar değmesin.

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teke tek olsada birsey degismeyecekmis
    Evet, 106 GTi dener gibi 2. viteste basıldığı sürece sonuç değişmezdi. 2 aracin da 100-200 süresi aynı. 3. Vitesten basmamakta israr edilmesi de tam olarak bu yüzden olsa gerek...

E30 - 5.6sn (3 Kişi 0.007 Eğim)
    Golf R - 5.7sn

Golf'ün süresi bizzat Nebi abinin bana söylediği değerdir. Eğimde basınca da 5.5 görmüşler.. Tabii ki 4 çeker ve DSG'nin avantajını kullanmak istemesi normal. Biz bunu kabul ettik ve denedik. Ancak bizim istediğimiz gibi basılmaması art niyet olduğunu düşündürüyor..

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, 106 GTi dener gibi 2. viteste basıldığı sürece sonuç değişmezdi. 2 aracin da 100-200 süresi aynı. 3. Vitesten basmamakta israr edilmesi de tam olarak bu yüzden olsa gerek...

E30 - 5.6sn (3 Kişi 0.007 Eğim)
    Golf R - 5.7sn

Golf'ün süresi bizzat Nebi abinin bana söylediği değerdir. Eğimde basınca da 5.5 görmüşler.. Tabii ki 4 çeker ve DSG'nin avantajını kullanmak istemesi normal. Biz bunu kabul ettik ve denedik. Ancak bizim istediğimiz gibi basılmaması art niyet olduğunu düşündürüyor..
    Selamlar,

Golfun forumda 5.1 suresi de mevcut -1.5 egimde o zamanki setup a gore suan bi vites fazla atılıyo bu da sureyi etkiliyor. Ayrıca suan setup tam olarak istedigimiz seviyede degil bir kac eksigi var onlarıda halledince fark edecegini dusunuyorum. Takdir edersiniz ki cogu 4 ceker 110 da basmayı kabul etmez ... Ama bende olsa kesin o sekilde de denerdim 110 3. Vites bu arabanın tam devri. Ayrıca videolardan gordugum golf te tam hakkıyla brakeboost yapılmamıs Sunu da lütfen unutmayın hic bir e30 bu arabayı 0-300 bandında gecemez... Gayet guzel giden hızlı bi arabanız var tekrardan tebrik ederim ama inanin ictenlikle soyluyorum 110 da da basılsa sonuc bu kadar olmasada 300 e kadar fark benzer olurdu benim objektif dusuncem bu

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle herkese iyi geceler dün akşam 3 de denemek istedik ama çok uzuna gittik ve Süleyman abiye de söyledim kesiciye yaklaştım dedim evet denemedim lütfen başka yerlere çekilmesin..
    EcuTech Remapping

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese iyi geceler dün akşam 3 de denemek istedik ama çok uzuna gittik ve Süleyman abiye de söyledim kesiciye yaklaştım dedim evet denemedim lütfen başka yerlere çekilmesin..
    Öncelikle dün gece yüzyüze tanıştığımız için memnun olduğumu belirteyim.

Denemeye gelince. 3. Viteste kurmama ısrarınıza anlam veremedik. Deneme öncesi Nebi abiyle oturup konuştuğumuzda hem sizin istediğiniz gibi 2de 80, hem de 3te 110 120 aralığında denenecegi yönünde sözleşildi. Ancak bu söz ne yazık ki tutulmadı. Aracın eski sahibi 3te 110 en güzel yeri derken sizin kesiciye yaklaşıyorum demeniz kafami karıştırıyor. Bahane olarak algılanmaması için yazmıyorum konunun başından beri ama araci yolda tutmakta ne kadar zorlandığımizi siz de cok net gördünüz, videoda da bariz belli oluyor. Biz ona ragmen risk cok artmadıkça birakmamaya çalıştık. Siz de en azindan bizim isteğimizi yerine getirebilirdiniz. Sonuç yine degismeyebilirdi bu onemli degil, onemli olan verilen sözün tutulmaması.. Beni en çok üzen bu oldu.

Sonuçta iki araç da ciddi hizli, 5.xx sürelerde yürüyen araçlar. Bu tür araçların denemeleri bir araya gelmeleri yakin rakip bulmalari zaten oldukca zor. Hazır deneme olanagi varken denenmemesi bir sürü soruyu cevapsiz bıraktı işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakımı mazur görün DSG li bi araçta kesiciye yakın basılmasının bi dezavantajı oluyormu? Neticede kesicinin ağzındada bassanız kesicide kalmıyor araç bildiğim kadarıyla..

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakımı mazur görün DSG li bi araçta kesiciye yakın basılmasının bi dezavantajı oluyormu? Neticede kesicinin ağzındada bassanız kesicide kalmıyor araç bildiğim kadarıyla..
    Estafrullah, patinaja kalırsa ancak kesiciye kalır onun dısında kalmaz ama her vites atısta boost cut oldugu icin illaki yavaslama oluyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah ama golf ben hızlıyım diyor resmen

yubika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Denemeye gelince. 3. Viteste kurmama ısrarınıza anlam veremedik. Deneme öncesi Nebi abiyle oturup konuştuğumuzda hem sizin istediğiniz gibi 2de 80, hem de 3te 110 120 aralığında denenecegi yönünde sözleşildi. Ancak bu söz ne yazık ki tutulmadı. Aracın eski sahibi 3te 110 en güzel yeri derken sizin kesiciye yaklaşıyorum demeniz kafami karıştırıyor. Bahane olarak algılanmaması için yazmıyorum konunun başından beri ama araci yolda tutmakta ne kadar zorlandığımizi siz de cok net gördünüz, videoda da bariz belli oluyor. Biz ona ragmen risk cok artmadıkça birakmamaya çalıştık. Siz de en azindan bizim isteğimizi yerine getirebilirdiniz. Sonuç yine degismeyebilirdi bu onemli degil, onemli olan verilen sözün tutulmaması.. Beni en çok üzen bu oldu.

Sonuçta iki araç da ciddi hizli, 5.xx sürelerde yürüyen araçlar. Bu tür araçların denemeleri bir araya gelmeleri yakin rakip bulmalari zaten oldukca zor. Hazır deneme olanagi varken denenmemesi bir sürü soruyu cevapsiz bıraktı işte..
    katılmamak zor, golf r biraz endişelenmiş gibi...
    DT * Type-R

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam " iki yiğit çıktı meydanee" tarzında olmuş. her iki araca da maşallah, emeklerinize sağlık.
    bu golfun motoru, şanzumanı ve 4x4 ü, mk2 2.0tfsi audi TT ler ile aynı
    mı acaba?
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

emre cubra aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada golf ciddi hızlı.
    cupra AJ

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evt kilolar esitlensin diye e30 3 kisi sure 5,6 bizim birine bir seyi ispat etmek gibi bir derdimiz olmadigi icin bizim acimizdan sorun yok

Eminim yoktur ama ***** forum ortami,siz iki arac sahibi eglenip eve donseniz bile,videodan kiskirtanlar-yalakalikla ovmeyi karistiranlar-zevk olsun diye ara bozanlar ve bis yorumlar yuzunden bir ispatlamayi gectim,roll yaptiginiza lanet edebilirsiniz... Keyifli gazlamalar,kazasiz belasiz insallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levent tebrikler arabaların zımba gibi , her arabayı kısa zamanda hazır hale getirip , dbn alman falan çok iyi. Bu golfR da çok sert gidiyor.Emeğine sağlık..
    Dr.ECU

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara. E30 un ne kadar hızlı olduğunu bildiğim için, golf süper hızlı maşallah. Ama keşke teke tek deneme yapılsaydı. 3 kişi biraz kafa karıştırmış.

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tşk bende memnun oldum ama 3 vites 110 değildi kurmaya çalıştığımız çok üsteydik ve Süleyman abiye söyledim abi kesiciye kalıyorum 4 atıyorum dolmuyor diye sorabilirsiniz eğer kesiciye yaklaşmasaydım basardım zaten 2 de sarıyor golf benim içinde bir avantaj olurdu ve sanırım sizde aracın içindeydiniz yanlış hatırlanıyorsam kilometre çalışmıyor sanırım sizde onun için göremediniz ama bir daha basılaçak olursa 110-120 aralıgında basabiliriz ama sizin 3 te basalım dediğinizde arac 150 veya üstü oluyor isterseniz yanınıza bir arac alıp bakabilirsiniz km Tşk..
    EcuTech Remapping

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar yanlis anlamayin sahsi dusuncemdir,
    simdi bu kilo esitleme olayi nedir?
    araclar arasinda onlarca fark yaratan etmen varken kilolar sadece esitleniyor, zaten amaç 2 arabayi herseyiyle denemek degilmi?
    sacma ornek olacak ama benim gto 1750kg idi.bmw ile denesem 600kilo mu alacakti yanina?
    bilmiyorum sizin zevkiniz emeginiz sonucta ama bu kadar prof. hazirlanan aracta hala eskilerden kalma rolling muhabbetlerini yakistiramiyorum.
    2 aracta cok hizli cidden.masaallah.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler banada degisik gelen olay su yuzyuze herseye ok diyip deniyorsunuz, sonra gelip buraya bu boyle su soyle herkes bi dert yanıyor, abi bastan denemeyin o zaman ? Bilmiyorum benmi yanlıs dusunuyorum.
    Bu arada bence iki aracta muhtesem, ozellikle bmw tam sevdigim tarzda bir arac olmus masallah.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agirlik esitlemeyi kabul etmeyip istediginiz devirde viteste basilmayacaksa denemeseydiniz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)