User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Golf R GTX3582 vs E30 M50 Turbo

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent Golf R cidden cok hizli kendi klasmaninda ama 0-300 de cidden cok iddiali e30 lar var.Hafife alinacak araclar degil.
    Tesekkur ederim, Aynen Ankaradaki araclar mesela 3.8-3.9 100-200 kosanlar, onlar icin enjektor sistemi sart ki onuda insallah yapıcaz. Ben o zaman 0 - 300 de daha hızlı olucagımızı dusunuyorum...

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orçun sen kaçıncı şahıssın,,

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim, Aynen Ankaradaki araclar mesela 3.8-3.9 100-200 kosanlar, onlar icin enjektor sistemi sart ki onuda insallah yapıcaz. Ben o zaman 0 - 300 de daha hızlı olucagımızı dusunuyorum...
    Bide 200 den sonrasi var tabi. Enjektor sisteminden sonra Ankarada guzel denemeler olabilir aslinda. Yada senin drag dusuncen vardi hep.Bu dusunceniz devam ediyormu halen.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten guldum ben arabayı 20 binde iken alan 70 binde iken motorunu yapanım, bu araba suan 90 binde hala aynı motor ile yoluna devam ediyor. Uzerindeki cogu parcayı o arabaya ben taktım, sonrasında ki 35 setup ı da nebi usta ile beraber yaptık, halende elimden geldigince ona yardımcı olmaya calısıyorum...

Anlıyorum anlıyorum yazmıssında anlamıyosun... Ben beni mi tebrik et dedim? Gecen arabayı tebrik et bir kez daha diyorum bu kadar zor olmamalı Aylardır cagırıyosunuz ve rakip olarak bakmamıstınız oyle mi ? Komiksiniz

S400 degilmis S300 mus butun sorun bu dimi? Son cümlede cok guzel konuyu degisik yerlere cekenler her zamanki gibi 3. Sahıslar ���� ben yukarda arabayla baglantımı acıkladım. Umarım anlamıssındır. Madem denemenin olucagına inaniyosun, videoları bekliyoruz o zaman. Ben sana soyliyim bi kez daha setup degistirmeden olmayacak...

İyi aksamlar 3. Sahıs
    ya konuyu benmi açtım benmi yalan yanlış şeyler yazdım ? Kendisi bizi davet etti manisaya sen ara bir nebi abiyle konuş istersen... ondan sonra 3. şahıs kim muhakemesini sana birakıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide 200 den sonrasi var tabi. Enjektor sisteminden sonra Ankarada guzel denemeler olabilir aslinda. Yada senin drag dusuncen vardi hep.Bu dusunceniz devam ediyormu halen.
    Aynen oyle yapıp deneyip gormek lazım ben fikrimi soyledim Yurtdısındaki gibi drag aracı konsepti ile hazırlanırsa sadece agırlık atarak bile baya hızlanır bence. (Camlar fiber kapılar torpido iptali gibi) . Bu birazda nebi ustaya baglı arabanın sahibi o oldugu icin nasıl isterse oyle olucak. Sahsi fikrim direk drag amacli hazirlanmali ki yurtdisinda da daha cok kabul gorsun...

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orçun sen kaçıncı şahıssın,,
    Hocam ben iki tarafıda tanıya tanıştıran,ikiside bana rica eden kişiyim 3,şahıslardan kastım bu konu ile alakası olmayan hiç ismi geçmeyen kişiler.

Sen kendin karar ver ben kaçıncı kişiyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya konuyu benmi açtım benmi yalan yanlış şeyler yazdım ? Kendisi bizi davet etti manisaya sen ara bir nebi abiyle konuş istersen... ondan sonra 3. şahıs kim muhakemesini sana birakıyorum.
    Tamamdir tesekkur ediyorum, iyi aksamlar tekrardan

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen oyle konuya vakif olmayan kisiler kulaktan dolma laflar,yok bana oyle dendi
    Boyle oldu yok efendim yan yatti camura batti beyler sakin olun,kimseye bir ispat yapmaya gerek yok herkez baksin keyfine araba arabayi gecer.

Nebi abinin klasik halleri,bugune kadar beyfendi biriyle gazlamadigi için surekli bir tedirginlik söz konusu,emek herkez veriyor dua ile olmuyor bu isler tabikide,fakat konusulan ve yapilan seyler birbirini tutmuyor insan kullabildigini hissettirmesi kötü oluyor.

Simdi araci kullanan arkadasa ben soruyorum,senin araban o suratte basalim diyorsun onunda arabasi kesiye yakin,adam azini acmiyor?? Adam senden birde surda basalim cevap; yok ben cok kesiciye yakinim komik geliyor bunlar, bu konusmalar iste insani rahatsiz ediyor.
    Neyse bayram sonrasi rövanş maci daha çekişmeli geçer
    Orçun bey biz konuşulan km basmaktan kaçınmadık bana Nebi abi 80 2 vites ve 3 vites 110-120 aralıgında basacağız diye konuştuk Dedi 80 de bastık ama 110-120 diye konuşulmuş ama siz daha üste çıktınız ve orada söyledim Süleyman abi çok üste kalıyorum diye orada sorun olmadı tmm dediniz şimdi neden böyle oldu anlamadım ben ne konuşulduysa onu yaptım farklı bir şey yapmadım lütfen kafaları karıştırmayalım bu arada tebrik etmenizi bende beklemiştim...
    EcuTech Remapping

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yada bıde bende yıllardır gaz basarım e30 ıstenen devırde basılmamış denmıs ama neden e30 ileri ileri gidiyor sankı devir ayarlamak için 1 denemede özellikle
    golf ona yaklaşma calısıp basıyor bence ılk deneme e 30 devrı gıbı bastığı vıtes ustunde gayette gıdıyor cok yüksek gelmedi bana burdan gözüken bu
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    artı olarak yandan bırıde akıl verıyor 5000 devıre ayarla dıye
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arada 1-2 boy fark yokki neyi tartışıyosunuz bariZ şekilde Golf geçmiş gitmiş bide 4 çeker arabayla herkes 110 gibi roling yapmaz

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben golfun sahibi yerinde olsam rovans denemem bunun adi rolling yaris yapilicaksa her iki tarafta eksiksiz gider yapar her iki aractada buyuk emek var takdir etmek lazim ama gecen belli gecilen belli tartismaya pek gerek yok bence tebrik edilmeli iki tarafta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim her iki tarafıda
    Levent seni ve baycu ekibinide emeklerinden dolayı ayrıca tebrik ederim golf r çağ kapatıp çağ açtı
    Gönül ister ki böylesine gerginlikler olmasın ama işte önüne gecmek cok zor
    Belli ki e30 da iyi hazırlanmıs bi arac 100-200 gerçek anlamda 6 sn altında koşmak yavan arabaların işi degil
    E30 un bana göre sorunu tutunamamak ki zaten rwd aracların en baz sorunudur bu, sarmasından yani basılmadan itibaren sarıyor ve golf min. Seviyede sardıgı için farkın büyük bölümü o esnada oluşuyor sonrasında farkın kapanması açılmasından daha zor
    Oluru varsa rövanş yapılsın kalpler kırılmasın , kolay gelsin..

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla e30 kaldırmış geziyo. Ağırlık atıp ufak setup değişikliği ile R ın tamponundan ayrılmaz gibi. Video da golf merminin namludan çıktığı gibi maşallah. E30 da da belli emek var iki araca da maşallah
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E30 tutunma sıkıntısını çözemezse golfe kolay kolay tutunamaz.iyi bi lastik takması lazım bence lastik dezavantajı yüzünden çok geri düşmüş ve altlarda açılan farkın yukarıda kapanması çok zor.ağırlık atarak dezavantajını avantaja çeviremez şu haliyle.bi de e30 un setup nedir konusu varmı aracın merak ettim?
    INFINITE PERFORMANCE

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artı olarak yandan bırıde akıl verıyor 5000 devıre ayarla dıye
    Ben söylüyorum 5000 devire gel diye komik olan nedir? Aracın turbosu 5500-5600 devirde doluyor 2. viteste, kurduğu devir 4500-4700 aralığı ve 80'in altında hız.. Kadran çalışmıyor olabilir ancak telefonlarımızda GPS denen bir teknoloji var, uyarmayayım mı? Kadran çalışmıyor konusuna da böylelikle açıklık getirmiş olduğumu zannediyorum. 3. viteste kurduğumuz hızlar da 140-150 değil GPS'e göre 120 KM/h civarıydı. Golf'ün kadrani fazla gösteriyor olabilir, oranlar tutmamış olabilir denemek istememiş olabilir oldu bitti artık sabaha kadar da yazsak sonuç değişmeyecek tekrar yan yana gelmeden..

Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E30 tutunma sıkıntısını çözemezse golfe kolay kolay tutunamaz.iyi bi lastik takması lazım bence lastik dezavantajı yüzünden çok geri düşmüş ve altlarda açılan farkın yukarıda kapanması çok zor.ağırlık atarak dezavantajını avantaja çeviremez şu haliyle.bi de e30 un setup nedir konusu varmı aracın merak ettim?
    Aracın konusu yok dostum, tamamen stres atma amaçlı haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa otobana çıkılıp 5 kesilip tekrar yatırılan bir araç. Araç sahibinin ilk ciddi rolling denemesiydi de diyebiliriz. Brake boost yapmayı bile bilmiyor, o kadar uzak bu konulara. Daha önce de yazmıştım gözünden kaçmış olabilir. 3 kişi ile 100-200 süresi 5.6 sn. Arkası hafiflediğinde kontrol zorlaştığı için genelde 3 kişiden az binmiyoruz.

Anlıyorum anlıyorum yazmıssında anlamıyosun... Ben beni mi tebrik et dedim? Gecen arabayı tebrik et bir kez daha diyorum bu kadar zor olmamalı Aylardır cagırıyosunuz ve rakip olarak bakmamıstınız oyle mi ? Komiksiniz

S400 degilmis S300 mus butun sorun bu dimi? Son cümlede cok guzel konuyu degisik yerlere cekenler her zamanki gibi 3. Sahıslar ���� ben yukarda arabayla baglantımı acıkladım. Umarım anlamıssındır. Madem denemenin olucagına inaniyosun, videoları bekliyoruz o zaman. Ben sana soyliyim bi kez daha setup degistirmeden olmayacak...

İyi aksamlar 3. Sahıs
    Aylardır Nebi abiyi çağırıyoruz evet, çünkü takdir edeceğiniz üzere böyle ciddi güçlerde araçlar her köşe başında bulunmuyor. Denemenin olmasını biz araç sahibinden daha çok istiyorduk çünkü aracın ne kadar gittiğini, ne eksikleri olduğunu göremiyorduk. Tek görebildiğimiz DBN süresiydi. Görüldüğü üzere yarış sırasında sürenin bir faydası olmuyor. Tutunma, kesicide kalma, brake boost, vites değiştirme hızı hepsi önem taşıyor ve tarafsız bakarsanız bunlara dikkat edilse E30 çok daha iyi yürüyebilecektir. Bu arada E30'un sahibini yakından tanısanız burada konuştuğumuz şeylerin ne kadar boş olduğunu da anlarsınız..

Tebrik etme konusunda kendi adıma konuşuyorum, otobanın kenarında durduğumuzda araçlardan iner inmez hem ben hem de araç sahibi Süleyman abi, Nebi Abiye aracın çok başarılı olduğunu ve tebrik ettiğimizi söyledik. Hatta çektiğimiz videoları da kendisine gönderdik. Art niyetimiz olsa video çekmedik derdik veya herhangi bir açıklama yapmadan yollamayabilirdik. Bizim aramızda güzel bir dostluk var, Nebi abinin önceki tüm araçlarıyla da denemelerimiz oldu. Hepsinde tatlı sert polemikler, birbirimizi kızdırmalar oldu ama biz hala dostuz ve 3. şahısların gazıyla bunu bozmayız rahat olun. Rövanş denemesi için de kendi kendinize karar vermeden önce Nebi abiyi bir arayın konuşun, sonra zor durumda kalmayın..

İyi geceler, iyi bayramlar.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmek gecilmek önemli degilki amaç arabaya yapılan emegi görmek,,,,eksiklikleri gidermek,vesaire vesaire,,,,sonuçta ikiside hızlı araçlar

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi videolardan baktim,diger golf6r videolarinada bakabilirsiniz stock olan.
    -Araba 3.viteste 6500devir gibi 120km/h gibi bir hiza sahip.
    -Standart kadran sapmasi %4.8dir golflerde ve fazla gosterir.Gpsinizin dogru olctugunu varsayarsak size gore 120 km/h bu golf icin 125km/h yapiyor.Yani golfun kadran dogru,baska stock golflerinde videosuna bakip hiz/devir oranina bakabilirsiniz.Ama sizin gpsin anlik dogru olcutugu muamma
    -Sonuc olarak:Golfun kadran dogru,yanlis gostermiyor.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent dostum maşallah, araba hala aynı şekil mermi mübarek.. Yeni setuptaki 0-300 ü büyük merakla bekliyorum
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)