Aynen oyle yapıp deneyip gormek lazım ben fikrimi soyledimYurtdısındaki gibi drag aracı konsepti ile hazırlanırsa sadece agırlık atarak bile baya hızlanır bence. (Camlar fiber kapılar torpido iptali gibi) . Bu birazda nebi ustaya baglı arabanın sahibi o oldugu icin nasıl isterse oyle olucak. Sahsi fikrim direk drag amacli hazirlanmali ki yurtdisinda da daha cok kabul gorsun...
Orçun bey biz konuşulan km basmaktan kaçınmadık bana Nebi abi 80 2 vites ve 3 vites 110-120 aralıgında basacağız diye konuştuk Dedi 80 de bastık ama 110-120 diye konuşulmuş ama siz daha üste çıktınız ve orada söyledim Süleyman abi çok üste kalıyorum diye orada sorun olmadı tmm dediniz şimdi neden böyle oldu anlamadım ben ne konuşulduysa onu yaptım farklı bir şey yapmadım lütfen kafaları karıştırmayalım bu arada tebrik etmenizi bende beklemiştim...
EcuTech Remapping
yada bıde bende yıllardır gaz basarım e30 ıstenen devırde basılmamış denmıs ama neden e30 ileri ileri gidiyor sankı devir ayarlamak için 1 denemede özellikle
golf ona yaklaşma calısıp basıyor bence ılk deneme e 30 devrı gıbı bastığı vıtes ustunde gayette gıdıyor cok yüksek gelmedi bana burdan gözüken bu
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
artı olarak yandan bırıde akıl verıyor 5000 devıre ayarla dıye![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Ya arada 1-2 boy fark yokki neyi tartışıyosunuz bariZ şekilde Golf geçmiş gitmiş bide 4 çeker arabayla herkes 110 gibi roling yapmaz
Ben golfun sahibi yerinde olsam rovans denemem bunun adi rolling yaris yapilicaksa her iki tarafta eksiksiz gider yapar her iki aractada buyuk emek var takdir etmek lazim ama gecen belli gecilen belli tartismaya pek gerek yok bence tebrik edilmeli iki tarafta
Tebrik ederim her iki tarafıda
Levent seni ve baycu ekibinide emeklerinden dolayı ayrıca tebrik ederim golf r çağ kapatıp çağ açtı
Gönül ister ki böylesine gerginlikler olmasın ama işte önüne gecmek cok zor
Belli ki e30 da iyi hazırlanmıs bi arac 100-200 gerçek anlamda 6 sn altında koşmak yavan arabaların işi degil
E30 un bana göre sorunu tutunamamak ki zaten rwd aracların en baz sorunudur bu, sarmasından yani basılmadan itibaren sarıyor ve golf min. Seviyede sardıgı için farkın büyük bölümü o esnada oluşuyor sonrasında farkın kapanması açılmasından daha zor
Oluru varsa rövanş yapılsın kalpler kırılmasın , kolay gelsin..
Valla e30 kaldırmış geziyo. Ağırlık atıp ufak setup değişikliği ile R ın tamponundan ayrılmaz gibi. Video da golf merminin namludan çıktığı gibi maşallah. E30 da da belli emek var iki araca da maşallah
SWAT
E30 tutunma sıkıntısını çözemezse golfe kolay kolay tutunamaz.iyi bi lastik takması lazım bence lastik dezavantajı yüzünden çok geri düşmüş ve altlarda açılan farkın yukarıda kapanması çok zor.ağırlık atarak dezavantajını avantaja çeviremez şu haliyle.bi de e30 un setup nedir konusu varmı aracın merak ettim?
INFINITE PERFORMANCE
Ben söylüyorum 5000 devire gel diye komik olan nedir? Aracın turbosu 5500-5600 devirde doluyor 2. viteste, kurduğu devir 4500-4700 aralığı ve 80'in altında hız.. Kadran çalışmıyor olabilir ancak telefonlarımızda GPS denen bir teknoloji var, uyarmayayım mı? Kadran çalışmıyor konusuna da böylelikle açıklık getirmiş olduğumu zannediyorum. 3. viteste kurduğumuz hızlar da 140-150 değil GPS'e göre 120 KM/h civarıydı. Golf'ün kadrani fazla gösteriyor olabilir, oranlar tutmamış olabilir denemek istememiş olabilir oldu bitti artık sabaha kadar da yazsak sonuç değişmeyecek tekrar yan yana gelmeden..
Aracın konusu yok dostum, tamamen stres atma amaçlı haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa otobana çıkılıp 5 kesilip tekrar yatırılan bir araç. Araç sahibinin ilk ciddi rolling denemesiydi de diyebiliriz. Brake boost yapmayı bile bilmiyor, o kadar uzak bu konulara. Daha önce de yazmıştım gözünden kaçmış olabilir. 3 kişi ile 100-200 süresi 5.6 sn. Arkası hafiflediğinde kontrol zorlaştığı için genelde 3 kişiden az binmiyoruz.
Aylardır Nebi abiyi çağırıyoruz evet, çünkü takdir edeceğiniz üzere böyle ciddi güçlerde araçlar her köşe başında bulunmuyor. Denemenin olmasını biz araç sahibinden daha çok istiyorduk çünkü aracın ne kadar gittiğini, ne eksikleri olduğunu göremiyorduk. Tek görebildiğimiz DBN süresiydi. Görüldüğü üzere yarış sırasında sürenin bir faydası olmuyor. Tutunma, kesicide kalma, brake boost, vites değiştirme hızı hepsi önem taşıyor ve tarafsız bakarsanız bunlara dikkat edilse E30 çok daha iyi yürüyebilecektir. Bu arada E30'un sahibini yakından tanısanız burada konuştuğumuz şeylerin ne kadar boş olduğunu da anlarsınız..
Tebrik etme konusunda kendi adıma konuşuyorum, otobanın kenarında durduğumuzda araçlardan iner inmez hem ben hem de araç sahibi Süleyman abi, Nebi Abiye aracın çok başarılı olduğunu ve tebrik ettiğimizi söyledik. Hatta çektiğimiz videoları da kendisine gönderdik. Art niyetimiz olsa video çekmedik derdik veya herhangi bir açıklama yapmadan yollamayabilirdik. Bizim aramızda güzel bir dostluk var, Nebi abinin önceki tüm araçlarıyla da denemelerimiz oldu. Hepsinde tatlı sert polemikler, birbirimizi kızdırmalar oldu ama biz hala dostuz ve 3. şahısların gazıyla bunu bozmayız rahat olun. Rövanş denemesi için de kendi kendinize karar vermeden önce Nebi abiyi bir arayın konuşun, sonra zor durumda kalmayın..
İyi geceler, iyi bayramlar.
gecmek gecilmek önemli degilki amaç arabaya yapılan emegi görmek,,,,eksiklikleri gidermek,vesaire vesaire,,,,sonuçta ikiside hızlı araçlar
Simdi videolardan baktim,diger golf6r videolarinada bakabilirsiniz stock olan.
-Araba 3.viteste 6500devir gibi 120km/h gibi bir hiza sahip.
-Standart kadran sapmasi %4.8dir golflerde ve fazla gosterir.Gpsinizin dogru olctugunu varsayarsak size gore 120 km/h bu golf icin 125km/h yapiyor.Yani golfun kadran dogru,baska stock golflerinde videosuna bakip hiz/devir oranina bakabilirsiniz.Ama sizin gpsin anlik dogru olcutugu muamma
-Sonuc olarak:Golfun kadran dogru,yanlis gostermiyor.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Levent dostum maşallah, araba hala aynı şekil mermi mübarek.. Yeni setuptaki 0-300 ü büyük merakla bekliyorum![]()
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)