Bir arabanın 2.vitesi 80-90 da bitmiosa ,40-50 gibi basmayı denemek biraz fantazi bence.
Yani 2.vitesi 105-110 da biten bir araba 60 da roll yapmalı(ibo duydun demi
)
Bir arabanın 2.vitesi 80-90 da bitmiosa ,40-50 gibi basmayı denemek biraz fantazi bence.
Yani 2.vitesi 105-110 da biten bir araba 60 da roll yapmalı(ibo duydun demi
)
honda kullandığından öyle diyosun benceAracına göre değişir bu.. turbodur.. 40 da 2500 dd de tam spoolm eder o devirde dener.. ya da alt devirleri olan bir araçtır... amaç denemek değil mi? her devirde denenmeli.. 60 ta 5 te de denerim ben isteyen olursa mesela
(benzin bol gelio ahahah
)
FRG ve Up306Gti hem birbirinize karşı hoşgörülü oluşunuz hem de makinalarınız için tebrikler.
kazasız belasız
şerefsizim tüv den geçmek sizden geçmekten daha kolay he
içi 51lık kardeş.55 yaptırcaktım son anda vazgectım![]()
ya benım 1.4un plakası artık tarfıkte bıle sohbet konusu olunca tırstımo yuzden en az sesle en yuksek perfı almaya calıstık.ortaya orj susturucu sonada ss magnum takınca anca oldu.
komple ss bulsan koray gıbı ıyı olur aslındayada skunk2 tam nokta atısı olur
http://www.x-tremetuning.com/shop/in...roduct_id=3143
![]()
Kamer bakmadığım egsoz sistemi kalmadı tanabesinden skunk2 sine meganına şuna kanaat getirdim
podsuz sanayi tipi galvanizli bir boru
markası hiç önemli değil cat back paslanmaz slincerlı bir son susturucu.
Magnaflow kaliteli bilinmiş marka diye aldıkta ne oldu. Aynı bi kazan çızlasın dursun![]()
pardon ben vtı ci lere bir soru sormak istiyorum vti de egsoz borularının çapı ne olmalıdır???
51 lik mi???
55 lik mi???
60 lık mı???
kıme sorsam herkes ayrı bir telden çalıyor deneyipte faydasını ve ya zararını gören varsa, paylaşırsa sevinirm![]()
genelde takılan headers ve egzosların capı 51 oldugu ıcın bence 51 en ıyısı.cap neyse ole devam ederse daha verımlı oldugunu dusunuorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)