Adamlar 2 stage önde derken her setupta mı geçerli bu sözünüz ?
Printable View
Lan haysiyetsiz totos, emreyi kanka kanka diye isteidigin yerde bastirip gecmedigin halde gectim diye artislik yapan erkek bozmasi sen degilmisin ?
Iboya laf etmissinde sen kimsin lan benim yanimda arabacilik konusunda ? Adin ne sanin ne ne yaptin ne yuruttun keko ? Biz biz deyip durma ben biz diye konusmaya baslarsam 2 litrede sacma hpler cikmaya baslar hicmi tanimadin bizi ? Senin gibi gevsekleri bu ortama sokmamak lazimda , ozgune soyledimde birak yazsinlar kanka guluyoruz dedi var durumunuzu sen anla. Ha bak boyle efe efe yazdinya simdi :) bi yerde rolde molde pistte vs de denk gelirsek typer ne kadar saglam test ederim bilgin olsun... gevsek
VAG grubunu hiç saymıyorum 1.4 - 1.8 TSİ lar da yapılanlar ortada.
1.4 hibrid turbo ile arkadaşımız 9.5sn gibi koşuyor 1.8 de pompa benzini ile yine 9.5sn koşuyorlar.
Ben THP de kendi aracımı anlatayım
İlk yazılımım Dr.Ecu ydu Özgüz yapmıştı hibrid turbo stage3 setup, stock turbo TMG THP lerden fark yiyordum
Sonra yazılımımı stock a çevirip biraz öyle kullandım ardından tekrar yazılım yaptırdım. Bu sefer infinite Deniz yaptı Allah var çok uğraştı teşekkür ederim kendine yine hibrid turbo stage3 mekanik hiçbir değişiklik yokken aracım ort 2sn hızlandı. Hibrid turboyu daha da büyütüp avansı daha da açtık ilk yazılıma göre 3sn ye yakın hızlandım. Şimdi TMG nin stock turbo THP leri ile ancak denk yürüyorum üstelik avansım da onlardan daha açık.
beni çekmeyin işin içine ben konuşursam kötü konuşurum bence beni çekme :) @ZX-636R
Özgün kimsenin klavye delikanlığı yaptığı yok herkes gazlıyor videosunu paylaşıyor.
Benim uzun zaman sonra tekrar araba ortamına girmem yeni gazladığım anlamına gelmez youtube 2005 yılındaki motosiklet videolarım duruyo isteyen açar izler.
Lan Selçuk insan ol biraz kafan almıyorsa da gözün de görmüyor demek. Kim geçememiş video ortada olm stock FK2 den yarım boy öndeyim. Herkesi kendi gibi beleşçi kıro mu zannettin
Sen kimi nereye almıyorsun, mikmişim forumu kendin çalıp kendin oynuyorsun
Ben kaçar bu foruma yazdığım son yazıdır arkamdan yazmayacak kadar sende halsiyet olmadığını bildiğimden şimdiden yazdıklarını iade ediyorum
Hadi sağlıcakla
bencede sen motorla gazlamaya dewam et ama kask giy aZ üsütmüşssün sanırım senin videonmu var burda yada baslıkta benmi göremiyorum ? senin adın nerde geçiyor yaw bişi dicem olmyacak şimdi :)
video var bahanesi yyok herkes kabulenmiş tebrik etmek düşer yada baska bişi yapmak düşer burda orda burdayazıdfğın gibi yazarsanız insanlar bozar sonra küsergidersiniz neyse konuşmanınnmanası yok sana saygılar kardeş ii günler
Thp yi beceremiyoruz
Yapılan süresi dünyaya oynayan da biz değiliz zaten
Cocukmu var karsinda ya senin o yapmaya calistigin laf cambazliginin kralıni yaparim ben. Efendi gibi tebrik etmis :)
Benim bacagim yetismezken araba kullaniyomus :) Şimdi tutup sana kendimimi anlatayim.
Benden polemik cikmaz. Saplar gecerim. gerisi beni ilgilendirmez :)
Kartal soganlik ara caddelerinde gazlayanlad gelmis burada arabaciyim diye geciniyor. Siz babalarinizin arabasiyla ara sokaklarda gazlarken buradaki adamlar 2000 li yillarda n/a araclara turbo projeleri yapiyordu.
Hepimizin derdi ayni "araba" sizden cok daha tecrubeli bilgili adamlar var Az akilli olun saygili olun burasi at yarisi anlatir gibi roll videosu cekilen seviyesiz facebook sayfalarina benzemez.
Ulan şöyle rollinglere akacak bir arabam olmadı ya yanarımda ona yanarım :) birgün yüklü bir arabam olur inş benimde forumda takip etmesi çok keyifli tartışmaları :)
Anilar dedin de aklima geldi kanka ilk tanismamizdin heralde 2007-2008 senelerinden biri olmasi lazim basaksehir petrol ofisinde toplanmistik ben ahmet1234566 demistim de aa sen o musun beyler dalin! Diye espriti patlattigin gun noluyo lan siki ttuk demistim de neyseki espri de kaldi :D
ama zevkliydi be :)
ben o zaman kanli bicakli (oyle muhabbette degil) oldugum cok adamla simdi kardes gibiyim 😆 ozellikle 106/vti tayfasi.
honda nin h sini duydugumda kufrediyordum disarida, allah buyuk iste sonra 6 tane honda araba/motor sahibi oldum 😂
bu metalleri tartismaya gerek yok, hepsi ayri guzel.
o ani,zevkini yasayip gececeksin. suan panigale sahibiyim ama virajda beni gecenlere ne koydun be diyecek olgunluga eristim. nolcak aga. gecmiste ne salakmisim, salakmisiz. gunlerce kafayi takardim, is guc birakip bunu dusunurdum ulan 1 boy icin acaba ne yapabiliriz derdim. bosbeleslik hacim, baska bisey degil. bu olayi hobi olarak yapan ve kendine arabasina bisey katanlari demiyorum elbette :icon_tup:
Yaslandik aminuym
ben hala deniyorum :D gecen hatta burakla (1100xx) 6.vites ,5.vites alt devir denedik gittigi yere kadar :) zevkli yahu ben s2000 alinca da cok denedim baskalariyla ole. sacma ama zevkli ne bilim :p
seviyoz bu hayatı :D
bizde hala yaparız alt devir muhabbetini valla değişik arabalarla güzel oluyo :D 350z s2000 typer m3 vtec 106 ne denk gelirse :)
eskiler güzeldi be valla
Filtreden 3-5 hp alınan yıllar daha güzeldi daha samimiydi.
Şimdi çoğu çıkar-reklam piyasa peşinde.
Önceden kimse adı sanı duyulsun diye araç yapmaz kendi keyfi zevki hırsı için araç yapar para-emek harcardı.
Şimdi facebookta fenomen olayım marka olup hayranlarım olsun sevilip adam yerine koyulayım diye uğraşıyor piyasadaki kendini arabacı sananların bir çoğu.
Vay emenike konu nereye gelmiş
insanın başına ne geliyorsa iyi niyetinden geliyor bu gerçek.Biz Ali ile daha öncesinde de hep denemeler yaptık çünkü Ali sürekli aracına ilaveler yapan bir arkadaş.Ben her defasında senin devrinde senin kurallarınla basalım ki aracına yeni birşey yaptığında ne olur ne değişir görelim dedim.beni 80e çekti 70e çekti yani bunlar bahane değil ben zaten arabada 2 kişiyim ve o geçtim dediği akşam tahmin ediyorum 10 kere deneme yapmaya çalıştık ama yapamadık sürekli arıza verdi arabası.
yarım boy öndeyim dediği videoda da kuzenim araç içinden çekim yapıyor vay be iyi yürüyor diyede yorum yapıyoruz roll yaparken :D videolar bende de var da eklemesi uzun
Tabi o akşam Ali ile deneyemeyince miniler var arkadaşlar dedi beni çok ayırıyorlar dedi ok dedim helmet taktım kuzenimi arabadan indirdim ve Aliyi çok geçen minigp ile denedik aynamda kayboldu.Yani demem o ki Eşşeklik bende roll yapıyorsan gidicen basıcan geçicen muhatap olmadan evine dönücen.Eskide kalmış roll yap git mekanda otur durum değerlendir selamlaş ve evine dön olayları
illede video şart olursa mesai sonrası yüklerim
konuyu ne güzel açmışsın, hiç bir hakaret, küçük görme, tahrik etme vs yok, yorum bile yok... ama konu nereden nereye gelmiş, eskiden beri pek hazzetmem rolling olayından ama bu konuda iyice ayyuka çıkmış olay, bence özellikle sosyal medyada atar gider yapanlarla denemeyin, geçseniz de geçilseniz de tartışması bitmiyor... bu arada maşallah araçlara, bence ikisi de çok güzel yürümüşler ve de adil bir sonuç olmuş, cupra 1.8 den fazla bilse tabi sonuç çok daha farklı olurdu...
Konu biraz yumuşamış en azından bende sizin bahsi geçen firma her setupta 2 Stage üstün lafınıza cevap vereyim. Öncelikle bahsi geçen firmanın kendi setubımla denk aracıyla denemem mevcut lakin 2 stage üstün malesef olamadı 220 ye kadar 6 boy kadar geçtim,3-4 seferde denedik fark hep aynıydı :)benim aracım polo denediğim araçta Rocco ydu ve setuplar aynı şekildeydi ama sevdiğim insanlar var diye ne video paylaştım nede başka bişey ...sonra o bahsi geçen firma tr nin en hızlı Hybrid lisi diye 9,5 civarı süresi olan başka bir aracı öne çıkardı benim aracımda stock turbo 12,5 sec koşuyor... şu araçla bir deneyeyim dedim ,9,5 sec çok ciddi bir süre... arada 3 saniye gibi çok önemli bir fark varken belki 5-6 kere denedik ( 2 araçta da hafifletme falan yok jant vs Full takılı) en fazla 250 ye kadar 3 boy geçti ortalamada da 2 boy civarı önümde gitti o 3 saniye hızlı araba... videoları var hatta bende ama yinede paylaşma gereği duymadım ...şimdi siz bu firmayı bu kadar övüyorsunuz şöyle böyle diye Zaten bu firma dün çıkmadı ki özgün abi hatırlar belki 2013 senesinde adamların yaptığı kevları özgün abi kendi paylaşmıştı adamlar bakın yapmış vs diye o zamanda Hybrid li araç vardı söylenen süre 9,5 civarı 325 hp de gücü vardı 4 sene öncesi bakın bu , yani bu kadar reklam ancak antipatik hale getiriyor sizin ballandıra ballandıra övdüğünüz firmayı bence bu şekilde yaklaşarak hata yapıyorsunuz benden söylemesi benim bu firmaya ilgim vardı ancak bu şekilde reklam çabası güdüldüğü için artık inanın ne yaptıklarını takip bile edesim gelmiyor:)
Hybrid konusunda ekleme yapmak istedim.
http://www.techturkey.com/forum/vide...eleration.html
http://i1162.photobucket.com/albums/...psgrgvtow5.png
2015 de 9.1 yapmışız Hybrid Turbo ile kendim ölçmüştüm süreyi. 9.5 dan biraz daha hızlı :)
1.4 honda civic yarısır mısın 1.5-2 aya biter araç 1100kg surucusuz.