Mini hulk mu olacak yoksa ? :)
Printable View
birde işin bu boyutu var. bir araba yapıyorsun hacmi önemli değil.Kendince gırtlak yaptım kimse beni geçemez alayına gider diyorsun sonra yazılımlı bir üst sınıf geliyor eeee sen XXX cc tabi geçersin oluyor
Kardeşim illaki biri geçecek bu ya sen olacaksın ya rakibin.Selçuk diyor bahane g0t gibidir diye adam haklı bırak geçildiysen tebrik et yoluna git incilerin dökülmez.Vallahi bu sosyal medya ve görmemişlik bizi bitirdi
Leon çok güzel gitmiş kısık 1.8 ayarda. Zaten 2.0TFSI ları Leventten biliyoruz para harcanınca ve bilen kişilerin elinde neler yaptığını. Kilo olarak 200kg'ler ciddi fark göz ardı etmemek lazım.
ikiside cok başarili araçlar belirli güc skalalarinda kendılerını öne cikarabilecek setuplari war ve söz sahibi araçlar kendı klansmanların'da total güçde cupra önde olacaktir birisi 1.4 diğeri 2.0 demeye gerek yok herkez aracına güveniyor zaten öyle olmasa denenmezdi ibrahim denemem demiş 100km altı oke denmiş denenmiş bitmiş iyi video cıktı ortaya iki aracada maşallah uzatılacak durum göremedim bu tip denemelerde yapılanları terazi edebilmek için aradakı muhabbetı bozmamk gerekir after-before görebilmek için
tertemiz olmuş ibo eline sağlık :D
yazık olmuş 1.4 e ibo gaddar sın hem 1.8 bastır hemde farkı direk kadar yap. olm hic mi acıman yok adam o kadar yapmış arabasını o kadar uğraşmış, kesilmedik yerini bırakmamış, günlerce oturup face atar ağzı öğrenmiş.
ibo hiç yakışmadı :D
ahhh ah, nerde o eski rollar, yaşlandık valla :)))
yıne ıs basındasın selcuk yıllarıdır degısmedın ıboda arkadasım volkanda
adam gectı dıyo ve 1.4 tsi varmı daha ıı sure yapan daha hızlı gıden yok sen neyin boklama peşindesın herkesı arabası kırılıyor bozluyor bıseyler oluyor
gızlı kalanda oluyor cok meydanda olupta soyleyende oluyor ınan 1 tane dolu muhabbet yok
volkanın tavrını elestırıyorsan once kendı tavrına bak adamın yaptıgı basarıyı goz ardı edersenız adamda dogal olarak gerılır kardesım
araba deneme konularına gelınce hep bos atardasın ne oldu bız denıyordur cumle alemın onunde gerı yaptın
zaten atarıda baskasının arabası ıle yapmıstın hep bos dıyorum ya tebrık et gec abı volkana bazen bende kıssamda adam basarılı 2+2 =4
face degılmıs evet degıl daha bılıncı ortam burası ama goruyorum kı burasınında ordakı bos muhbbetlerden farkı kalmamıs
ıbo denemesıne gelınce evet ıbo gectı uzun gıtseler bıraz daha acılırdı admada gectı dıyor zaten
ıbo 1.8 basmıs kısmıs volkanda kısmıs sonuc olarak 2 sıde kısık basınc rakımda 2 sıde acsa yıne sonuc aynı yada cok farklı olmaz dıyelım
o yuzden kımse kasmasın hepsı basarılı arabaların
Bizde ayrı gayrı olmaz Orçun.Kendi canına bişey olmadığı sürece aracımla kazada yapar pertte eder teneke parçasını dert etmem bunu birçok kişi bilir ve inan bir çok örneğide vardır.Selçuk araç alıncada başka bir konuda deneme yapacağını söylemişti ama kısmet olmadı
Adamın yaptığı işe kötü diyen yok hatta facebooktaki grupta adama okadar yüklenildi ki kaza sonrası tek savunan neredeyse ben oldum ama bu tavır nedir kardeşim.Dalarım delerim skerim sokarım çocukmusunuz yoksa çocukmuyuz.Biraz büyüyün yorum yaparken yazı yazarken düşünün camia belli çevre belli bir gün olmadık anda karşı karşıya gelinir kimse kimsenin yüzüne bakamaz
En hizli olma derdim olsaydi sadece typeri satip 5 sn kosan araba alirdim cokta saaapmamak lazim :) herkes isine baksin... ben 14 sene once baslamistim yarislarda kupa almaya. Herkes rutbesini bilsin.hadi herkes kendi kumuna.
ahahahah hangı arabamı yurutemedım varmı hızlı araban hemen al gel ıstersen senın yapacaklarını ben gozlerımı kapatırım yaparım
sen anca para alır bıner yada onun arabası ıle sekıl yapmaya calısırsın yıllardır 1 tane ıcraat yok
nıckımı yaz bak kac deneme kac konu kac deneme yada usenmessen youtube gır orcun mustang yaz ızlersın cıcegım hadı hadı parktan cıkma kum kova devam
ıbo 1.8 basmıs kısmıs volkanda kısmıs sonuc olarak 2 sıde kısık basınc rakımda 2 sıde acsa yıne sonuc aynı yada cok farklı olmaz dıyelım
[/QUOTE]
Bazi sabit fikirler vardir ne yapsan onlari yikamazsin. Seninde ayrıntılari bildigin halde hala boyle yazman sabit fikirli oldugunu gosteriyor.
Volkan setup ina gore basabilecegini sonuna kadar basti. Ben methanolde sorun yasadigim icin basamadim. Methanolsuzde 1.8 basıyorum zaten. Meth acinca 2 yi rahat basmasi lazimdi.
Ben basamayacagim basinci basmaya calismadim.Yani 2.5 bar flan acmaya calisip 1.8 e dusmedim. Benim arabam zaten max 2.0 - 2.1 flan basar. Ben kendi arabami cok iyi biliyorum 1.8 barla 2 bar arasindaki farkida cok iyi biliyorum.
Velhasil kelam deneme ortada. Ustune halamin biyigi olsaydi demeye gerek yok.
Orçun dan alinti yapmistim duzgun olmamis
Bazi sabit fikirler vardir ne yapsan onlari yikamazsin. Seninde ayrıntılari bildigin halde hala boyle yazman sabit fikirli oldugunu gosteriyor.
Volkan setup ina gore basabilecegini sonuna kadar basti. Ben methanolde sorun yasadigim icin basamadim. Methanolsuzde 1.8 basıyorum zaten. Meth acinca 2 yi rahat basmasi lazimdi.
Ben basamayacagim basinci basmaya calismadim.Yani 2.5 bar flan acmaya calisip 1.8 e dusmedim. Benim arabam zaten max 2.0 - 2.1 flan basar. Ben kendi arabami cok iyi biliyorum 1.8 barla 2 bar arasindaki farkida cok iyi biliyorum.
Velhasil kelam deneme ortada. Ustune halamin biyigi olsaydi demeye gerek yok.[/QUOTE]
Sen horozsun kanka ne konusuyosun hala, sen gomdun dondun arkani...
işin kabullenemediğiniz kısmı şu
Biz araba yaparken yutup yoktu çekimleri evden aldığımız ütülerle yapardık
şimdi orcun yazınca mustang çıkar stp yazınca bir çok marka model deneme çıkıyor :)
bazı şeyleri kabullenin
abı ne vardı o zaman sankı dun gırmısız muhabetı yapnayın orcun yazınca mustangden cok fazla sey cıkar bence yazmalısın kendı dalımızda kosturuduk herzaman
zevk meseleseydı o zamanlar sımdı ısler hızlı olma meselesı en uzun mustngle ugrastım dogru
cunku hem karakter olarak sevıyorum bana hatıp edıyor satmayıda dusunmuyorum her yıl gelıstırıyorum ortama gore
Zaten aksini iddaa etmiyoruz ki.Bende 106 dan başka bir araçla uğraşmıyordum.Kaldı ki ozaman da derdim hondanın kaputunu aç tükür kapat +10 hp diye :D
baya uğraştın mustang ile biliyorum gönül vermişsin uğraşmısın onada lafım yok ama karşınızdaki insan bu konuda ciddi donanımlı ve imkansızlıklar dahilinde (ozaman için konuşuyorum) ciddi işler yapmış birisi.
illaki bir kişi geçecek onda da hem fikiriz ama bahane olmasın.Düşün şimdi sen okadar emek veriyorsun uğraşıyorsun tonla araba geçiyorsun bir vti seni gelip geçiyor. Bunu kabullenmelisin geçildiğin zaman adamı tebrik etmelisin sonuçta oda bi ton emek vermiş para harcamış.E sen geçince benden iyisi yok diyorsun geçilince hacmin büyük diyorsun böyle olmaz ki. SEN derken genel konuşuyorum sakın üzerine alınma.Ayrıca burada günlerce yazılır çizilir bir sonuca ulaşılmaz bence herkes kendi çöplüğünde ötsün en güzeli bu.Kısmet olurda bir yerlerde karşılaşınca deneme yapılır geçilir gidilir
Bu arada atlamışım kusura bakma edit olmadığı için yeni post yazıyorum ozaman streetfire diye bir site vardı youtube gibi tüm videoları onlara yüklerdik.Site uçunca videolarda uçtu :)
o konuda bende kızıyorum yok oyle bısey gecen tebrık edılır olur bıter
ama selcugun kac kere kırdın yok orası kestın ettın muhabetıne kızıyorum adam gonul vermıs yapmıs kımse laf edemez hızlı
ama gecılınce 2.0 muhabetı olmaz dedıgın gıbı sen o kg sn vss uzar gıder
sıteyı hıc sorma bı dunya vıdeo gıttı benımde
gerçekten anlamadığım ve sanırım asla da anlamayacağım birşey var.
Yıllardır Türkiyede motorsporlarıyla öyle yada böyle ilgileniliyor.Buna ister drag ister rolling ister ralli ister pist deyin.Şimdiki imkanlarla 10 yıl 15 yıl öncenin imkanı bir değil bunda hem fikiriz zaten.Şimdi her parça var ayar var erişebilirlilik var.varda var.
Kimse unutmasın ki zamanında herkes illaki filtrenin konumundan bile boy alma güç alma için defalarca o anahtarı eline almış ve denemiştir.Ha adamın günümüz Türkiyesinde maddi durumu yoktur halen filtre egzozla araba yürütmeye çalışır o klasmana hitap eder,belki arabası 25 saniye koşar ama kimsede çıkıp sen bi boktan anlamıyosun benim 5 sn lik arabam var ben daha çok biliyorum di ye mez.Bu iş mekanik spor,kul yapıyo tüm işlerimizi.İllaki arızalar çıkacak aksilik çıkacak sorun olacak.Neden herkes bunları bildiği halde yok araban çıkmadı,yok xx araba gene kırmış lan,bi türlü yapamadı arabayı vs deniyor?Neden sürekli bir küçük görme veyahut tam tersi büyük görme?
Şu işe gönül vermişiz,hepimiz elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Birbirimizi kırmanın anlamı ne?Değiyomu Allah aşkına.
ben çok iyi biliyorum ki yüzyüze gelinip iki tarafta biraz sakinleşse işin sonu gırgıra gidicek hatta ileri zamanda belki arkadaş olunup makara yapılcak ben geçerim sen geçemezsin diye.
Lütfen kim olursa olsun herkes birbirine saygı göstersin.700 hp arabası olan bir adam 110 hp arabası olan bir adama köstek yerine destek olsun.Son olarak bir sözle bitiricem;
Böbürlenme padişahım,senden büyük Allah var.
Konunun sidik yarışına dönme sebebi nedir?
Burada herkes kendi gücünün yettiğince bazı şeyleri modifiye ediyor. Elbette bu konuda daha iyileri de var da şimdi senin araban benim arabamdan hızlı muhabbetine dönmüş olması üzücü. Burada efsaneler yarışı yapmıyoruz yanlış bilmiyorsam. Konuyla ilgili silinen ama konuya uygun olmayan benim de postum var. Evet fabia sahibi arkadaş ne yazık ki seviyeli bir tavır sergilemiyor, ki arabasının yarısı kadar alçak gönüllü olsa forum şimdi yere göğe sığdıramazdı. O yüzden meselenin uslup olduğunu bence o da farketmeli. Facebookta yüzlerce arkadaş fabiasker diye gezebilir bu sizi gaza getirmesin. Bu işleri insan olabildiğimiz derecede yaparsak keyif verir. Neyse üzerime vazife değil. Ama herkesin kendi çapında bir şeyler yaptığı yerde eziklemek ya da hor görmek yakışmaz :)
Eğer öyle olacaksa herkes foruma dyno verisiyle kayıt yapsın. Gücü düşük olan yüksek olana eleştiride bulunamasın :)
el kadar bebeydim stp typerı abilerden duyuyordum rollingleri falan :D