User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
272 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Honda Civic RS Hondata Yazılım

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. videoda seat 2. korna çalarken gaz açıyor
    2. videoda zaten arkadan akıtarak geliyor. Civic Rsi bende sevmedim Hatta logosu için RealSlow tabirinin doğru olduğunu düşünüyorum

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic hb 1411 kg Golf 1395 kg
    Kilolari ayni nerdeyse
    1.4 150 hp golf bunu gecer durur bi daha gecer bi daha gecer..
    Bide bu rs 200 u gecmiyodu degilmi
    200 ü geçmez olur mu canım 207 yapıyor
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

smtkrglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 ü geçmez olur mu canım 207 yapıyor
    yazaş geçsin golf7 nin 100-200 30sn den aşağı değil honda 26sn lerde bitiriyor

şimdi bide leon fr ile örnek vermeye felan kalkarsınız dizeli 1185KG leonun arada 226KG fark var araç yürüten adamlara 226KG nin ne kadaar büyük bir fark olduğunu sorabilirsiniz...
    DRJANT

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smtkrglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazaş geçsin golf7 nin 100-200 30sn den aşağı değil honda 26sn lerde bitiriyor

şimdi bide leon fr ile örnek vermeye felan kalkarsınız dizeli 1185KG leonun arada 226KG fark var araç yürüten adamlara 226KG nin ne kadaar büyük bir fark olduğunu sorabilirsiniz...
    bence yanlış bir mantık, Leon 226 kg daha hafif olabilir ama karşılığında 32 hp daha düşük güce sahip. Araç yürüten adamlara 32 hp nin ne kadar büyük bir fark olduğunu sorabilirsiniz.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yanlış bir mantık, Leon 226 kg daha hafif olabilir ama karşılığında 32 hp daha düşük güce sahip. Araç yürüten adamlara 32 hp nin ne kadar büyük bir fark olduğunu sorabilirsiniz.
    7 kg 1 begir e eşittir 226 kg 32.28 eş değerdir... şöyle hesaplanıyor 226 kg yı 7 ye böyüyorsun kısacası
    DRJANT

makturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll 'de şanjumanı ayarlaması zor gibi

1. kornada honda
    3. kornada Leon bassa eşit hareketlenir gibi ..

Leon Fr 125hp 1.4 tsi yazılım sonrası 170hp dyno verisi var.
    Yaklaşık 200 kg daha hafif Honda 'dan .
    düzeltme
    Leon fr stage 1 yazilim 155 hplerde

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 kg 1 begir e eşittir 226 kg 32.28 eş değerdir... şöyle hesaplanıyor 226 kg yı 7 ye böyüyorsun kısacası
    7kg 1beygir
    70kg 10 beygir
    700kg 100 beygir
    7000kg 1000 beygir Kamyonları 18 ton falan taşıyabilmesi için herhalde min 2500hp olması lazım

Ben şu kg şu kadar beygire eşittir demeyi cidden çok ama çok mantıksız buluyorum , kilo tabiki etkili hepimiz hem fikirizde hangi motorda, hangi şanzumanda , hangi arabada , ne kadar güçteki bir arabada.

Neyse yokmu Adanada Civic RS olan TDI Golfle deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7kg 1beygir
    70kg 10 beygir
    700kg 100 beygir
    7000kg 1000 beygir Kamyonları 18 ton falan taşıyabilmesi için herhalde min 2500hp olması lazım

Ben şu kg şu kadar beygire eşittir demeyi cidden çok ama çok mantıksız buluyorum , kilo tabiki etkili hepimiz hem fikirizde hangi motorda, hangi şanzumanda , hangi arabada , ne kadar güçteki bir arabada.

Neyse yokmu Adanada Civic RS olan TDI Golfle deneyelim
    Şu demek oluyor her 7 kg ağırlığın senin aracının gücünü yansıtamamasına neden oluyor yani 1hp eksikmiş gibi yürüyor aksini iddia ediyorsan TDİ ne dört kişi bindir civic RS ile öyle dene aracının gidişinde değişiklik olmaz sanırım senin gibi bakarsak olaya
    DRJANT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu demek oluyor her 7 kg ağırlığın senin aracının gücünü yansıtamamasına neden oluyor yani 1hp eksikmiş gibi yürüyor aksini iddia ediyorsan TDİ ne dört kişi bindir civic RS ile öyle dene aracının gidişinde değişiklik olmaz sanırım senin gibi bakarsak olaya
    -Bakın yukarıda kilonun zaten etkili olduğunu yazdım , ama 7kg nasıl 1hp Sizin hesabınızla bir kamyonun 18 ton yük taşıyabilmesi için minimum 2500hp olması lazım.Kime göre ,hangi araca göre , hangi motora göre , hangi şanzumana göre , hangi torka göre , hangi beygire göre 7kg 1hp...

-Şimdi stock TDI 105 hp olan arabaya 70er kilo 5 kişi binsek , toplamda 350 kilogram yapıyor. + bagajada 70 kg ağırlık koysak toplamda ettimi bize 420kg ağırlık.Sizin hesabınızla 7 kg 1 hp ise 420 kg 60 hpsini götürür.Bu araba 45 hpmi oldu Hele birde bunu 90hplik dizele yaptığımızı düşünsek 30 hplik arabamızkmı oldu Clio symbol 65 hpliğimiz olsa 5hp ile devam edicez sanırım yolda 5 kişi

-

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Bakın yukarıda kilonun zaten etkili olduğunu yazdım , ama 7kg nasıl 1hp Sizin hesabınızla bir kamyonun 18 ton yük taşıyabilmesi için minimum 2500hp olması lazım.Kime göre ,hangi araca göre , hangi motora göre , hangi şanzumana göre , hangi torka göre , hangi beygire göre 7kg 1hp...

-Şimdi stock TDI 105 hp olan arabaya 70er kilo 5 kişi binsek , toplamda 350 kilogram yapıyor. + bagajada 70 kg ağırlık koysak toplamda ettimi bize 420kg ağırlık.Sizin hesabınızla 7 kg 1 hp ise 420 kg 60 hpsini götürür.Bu araba 45 hpmi oldu Hele birde bunu 90hplik dizele yaptığımızı düşünsek 30 hplik arabamızkmı oldu Clio symbol 65 hpliğimiz olsa 5hp ile devam edicez sanırım yolda 5 kişi

-
    Uygun fiyata matematik dersi verilir.
    İletişim PM

yazdıklarınıza +1
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

-
    Bir kamyondu aldı başını gitti mevzusu bahsi geçen araba nakliyat işi ile uğraşıyorsunuz tahminimce kamyonların forum sayfası varsa orda yapsınlar bu diyaloğu 5 kişi iken 105 hp lik TDİ golf ile yürüyebiliyormusun bi video atta bende tamam diyeyim kaç tır geriden gelecen merak etmedim değil hani tabi denk araçlar ya yazılımlı yada yazılımsız
    DRJANT

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bahsi geçen TDI bırak 5 kişiyi, üste adam bağlayıp 10 kişide bindirsen bu RS'i geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kamyondu aldı başını gitti mevzusu bahsi geçen araba nakliyat işi ile uğraşıyorsunuz tahminimce kamyonların forum sayfası varsa orda yapsınlar bu diyaloğu 5 kişi iken 105 hp lik TDİ golf ile yürüyebiliyormusun bi video atta bende tamam diyeyim kaç tır geriden gelecen merak etmedim değil hani tabi denk araçlar ya yazılımlı yada yazılımsız
    Ya hayır bakın cidden dalga geçmek için falan yazmıyorum , yada birşey demek içinde değil.Kilo verince ütopik rakamlar verdiğim için kamyon dedim orda.Yani 7 kg 1hp'nin hiçbir matematiksel açıklaması yok hatta yürüyendeki ağırlık çok daha farklı bunu hepimiz biliyoruz.Neyse uzatmayacağım daha fazla

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsi geçen TDI bırak 5 kişiyi, üste adam bağlayıp 10 kişide bindirsen bu RS'i geçer
    Cok agir oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya hayır bakın cidden dalga geçmek için falan yazmıyorum , yada birşey demek içinde değil.Kilo verince ütopik rakamlar verdiğim için kamyon dedim orda.Yani 7 kg 1hp'nin hiçbir matematiksel açıklaması yok hatta yürüyendeki ağırlık çok daha farklı bunu hepimiz biliyoruz.Neyse uzatmayacağım daha fazla
    Bu ağırlık mevzusunun daha önce 7-8 sene öncede mevzusu geçti techde sayfalarca sürdü o zaman şöyle diyelim 100-200 sürelerini pay biçelim kaç tane 150 act fr ye bindim 33-34 sn den aşağı inmiyor 100-200 hızlanma RS 26sn civarı şuan daha 500 lü kmlerdeyim ilk 1500 km basmayı düşünmüyorum yoksa bizzat video atardım
    DRJANT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ağırlık mevzusunun daha önce 7-8 sene öncede mevzusu geçti techde sayfalarca sürdü o zaman şöyle diyelim 100-200 sürelerini pay biçelim kaç tane 150 act fr ye bindim 33-34 sn den aşağı inmiyor 100-200 hızlanma RS 26sn civarı şuan daha 500 lü kmlerdeyim ilk 1500 km basmayı düşünmüyorum yoksa bizzat video atardım
    Ben RS'e kesinlikle laf etmiyorum sadece kg kısmına değinmek istedim

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    125 lik yazılımlı Leon bile geçmiş daha ne olacak
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125 lik yazılımlı Leon bile geçmiş daha ne olacak
    yazılımlı 1.0 1.2tsi dan umitliyim ben.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilimli bir 1.0 bence tutunur uzunca bir sure

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler