stepnenin yerine de strofor köpük bul onu koyki kontraplak kapak çökmesin.. :)
Printable View
stepnenin yerine de strofor köpük bul onu koyki kontraplak kapak çökmesin.. :)
abi ikinci gardolabım bagajda zaten benim ordan bişeyler koyarım :D
kadir abi 100 oktan nı yakabilirmi bizim arabalar yakamaz diye ben hiç almıyorum:soru:
La ne adamsınız yaw :D Bomboş olsa ne olacak bagaj ? Typera binen bilir
Pandizot 1kg.
Stepne 7kg.
Stepne üzerindeki kontraplak 1,5kg
Toplasan 10 kilo gelmez..ki bunlar benim bagajda var yok diyen gelir bakar bulamazsa bagaja kitlerim onu :D
Gelelim diğer muhabbete yok kral mıral yok şööle bööle adamı araba denediğine pişman ediyonuz saçma sapan laflarla ya.. Ulen bugün o yürüse noolur veya bugün ben yürüsem noolur bugüne kadar Vtc ile Can ile Rty ile Fatih ile elli kere denedik geçtiğimiz oldu geçildiğimiz oldu bikerede ağzımızdan oooo geçtik ayırdık lafı çıkmadı herneyse biz anlayacağımızı anladık..
tamam abi 100oktan alcaksal shell den alalım çayyolundaki
guzel denemeler olmuş canın yanında oturanı tunay K ya benzettim
onun dışında herkez yurumesi gerektiği kadar yurumüş gunduz çekımlerı ayrı guzel oluyo zaten hırslı bı deneme olsa kımse yanına bır kişi almazdı
Soner abi bişi demıyorum sana gene kaynatmıssın ortalığı
Bide o yol ıyı guzelde bı kere denedıkden sonra ıkıncıye gelmesı çok guç rısklı ve telhlıkelı ne kadar az mesafe basılırsa o kadar ıyı gerid dönüş açısında
neyse kadir abı ben bu tartışmaya gırmıycem guzel bi gün olmuş sizin adınıza keyıf almışsınız vs... Tunayın delikanlılığına gelınce bilmiyorum yani hahaha :D:D
yok yok öyle cidden neyse soyluyo
Kaan'ın rakipleri belli onlar olmadığı zaman çıkmaz
bu muhabbet ne kadar uzadı ya ..kaan yok o onu sevmiyo yok bu ortalığı karıştırıyo boş verin kardeşim bu tür şeyleri
biz yarın bigün hep yüz yüze bakıyoruz burda
bu arada beni sevmiyende ölsün :D:D:D:D
evet herkese kazasız belasız sürüşler, denemeler diliyorum...
baştan sona kadar okudum, muhabbet zaman zaman sapmış başka yerlere..
araçlara maşallah ve denemeler çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. :icon_tup:
VTC gerçekten güzel gidiyor ama FAN type-r ın daha gideri var ufak tefek dokunuşlarla diye düşünüyorum ;)
iki gün sonra FAN geçince 3. şahıslar laflarını yiyecekmi yemeyecekmi çok merak ediyorum.
İbo gerek yok ..biz deneyemeye gelenler arasında bir sorun olmadığı sürece bu muhabbet gereksiz ..anca sinirimizi bozarlar,amaçda o zaten.
Ya konuyu ben açtım kitlenmesinide ben rica etsem ?
Video seyreden seyreder yine ..
Ankara sakin
işde bu yüzden rollere gelmiyorum, geçince geçdi denilmiyo geçilince bilmemne. en güzeli bizimki video yok muhabbet güzel dimi alp.
Soner iyice saçmalıyosun yaver maver ..Bırak arkadaş senden hep bize bulaşmamanı ricamı edecez . Ne gerek var arkadaş ? Birkere güzelce sor sorunu bizde eliizden dilimizden geldiğince cevap verelim..
Vtc geçermiş geçmiş ya tabiki geçsin geçecekte ama dallanmasına ne gerek var
Sana oha diorum ac gözlü bücürcan atmosferik arablarlamı deniycen arabanı sen cok deiştin cook
Can Tünaydan başka adam bulamadınmı hayatım cgırsaydın arkayada ben otururdum:)
bu arada çılgın sedat nerdeydi kulaklarımız biraz apexi duysaydı :)
bu arada herkesin arabasına maşallah allah kaza bela vermesin:o
butun arabalara maşallah, ben sunu merak edıyorum, vtc de 215 40 17 mı var 215 45 17 mı? fan da 205 45 17 mı ona gore bısey soylıyıcem:) fan da kac oktan benzın var?
bu arada ınjen caı var cenk:) tertemız sıyah ısı yalıtım kaplamalı yenı model haberın olsun.
masallah tum araclara...vtc Kadır abının de soyledıgı gıbı gunun YILDIZI olmus...Tebrıkler Cenk kardes...Can typer'da daha once ızledıgımızden cok daha ıyı daha da ıyı olur ınsallah...
Uzerımıze vazıfe degıl ama; FAN'ın nasıl yurudugunu sıteden herkes az cok bılıyo...bu contayla ısrarla 95oktan kasaplıktan baska bısey degıl ve son hızlara dogru (-)'ye dusecegı bılınen bı gercek...+Erdem'ın yorumu herseyı acıklıyo zaten...ama chıef'ınde 95 dekı ısrarı ***** sebeplerden :)...
sımdı 2 araca da aynı benzıklıkten 100 oktan alalım kantara da cıkalım hersey esıt olsun FAN gecer gecmesı de normal...Vtc 205'e donsun,conta yapsın bu kezde vtc gecer...Tekrar tekrar masallahı var std'ın uzerınde yuruyo...
Herkesi tebrık edıyorum 3.4.5. kısılerınde abuk sabuk yorumlarla moral bozup ortalıgı karıstırmak yerıne daha soft yorumlar yapmasını dılıyorum...