Ben sölim SporTrend:hahaha:
Printable View
Sen Toparla kardeşim. Bizmkide bi dağıtsın şöle bi katı atsın üstünden önce:)
up yarın akşam müsaitsen bi deneyelim?
dün yine çıktım deneme için deil ama daha müsaid bi zamanda nedemek deneriz ibo
Middown oynamıyoruz one demek barış yenen bana gelsin filan hahaha
Rs king sen misin bu arda?
tamam işte max gücü 6500 de alıyorsan senin icin 7200 devir gayet iyi bir vites atma devri.
yani şöyle düşün sen 6500 de 4 ten 5 e attın büyük ihtimal 5. vitese 4800-5000 gibi başlarsın o da süper bir vites geçirme hızıyla ama 7200 de geçirirsen 5 e bu sefer 5500 ün üzerinde bir devirde olursun (yine çok iyi bir vites geçişi ile.. gerekirse yumruk falan :) ) bu sefer max beygir gücünü almana cok az kalır ve bulunduğun noktada daha fazla beygirle yürüyor olursun.
yani ben böyle biliyorum ve öneriyorum. yanlış ise bende daha doğrusunu bilmek isterim tabi.
Teorik olarak yazdıkların doğru olabilir belki, ama 6500dd attıgım zaman 5000 yakalıyorm. 5. vites 7200 beklemeye çalışıyourm, bu aradaki farkları deneyerek ögreniyoruz 6 vitesde yine bi durgunluk söz konusu.
1.Viteste 7200 e kadar aban,2.Vites 7000 gibi çek gitsin,diğerlerinde zaten 6800 yapıyosun herhalde.. Eğer güç eğrin çok düşüyo ve nazlı çeviriyosa hiç uğraşma çek bir üst vitese..Altta yakalar vs.düşünmenin manası yok 200dd fazla çevirecem diye fuzuli zaman kaybı yaşamaya gerek yok..Görünen o ki zaten sende böyle yapıyosun:icon_tup:
her yer kinglerle dolmuş vay be ımmm EH işte
abı yanlıs anlamayında up un yerıne bı kac kısı konusuyo arabanın sahıbı kım:o
Up'un motor içinde extreme bi durum yok arkadaşlar. Gayet güzel ve sağlıklı nazar değdireceğiz.
Yaw fth veya jv bi kere vtec altı deneyin şu arabayla 1. vites düşük süratte bi dinleyin beni yaw.
vtec altı vtec üstü farketmez üstad sorun düzeldiinde her şekil denicez videolarıda izlicez :)
6000dd vti için uygun sanırsam..