usta bu ne kısaymış yawww maşallahgüsel video lar ama mustafa alınır şimdi yorum yapmıyayım ben
![]()
usta bu ne kısaymış yawww maşallahgüsel video lar ama mustafa alınır şimdi yorum yapmıyayım ben
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
arkadan selamün aleyküm diye son ses bağırsa duyulmaz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
gitmein üstüne passatın![]()
Vtecler güzel sarkı güzel cekim güzel daha ne olsun masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Başta diyordum neden müzik koyarlar ki roll videosuna diye, sonra sözler gelince hak verdim, harika olmuş eline sağlık
AB'ye maşallah, özellikle 2. videoda fark baya baya belli..![]()
Yaw AB vtec murat abiye zaten saat 6 dan itibaren gel gel die yalvardım. uyuyacam gelmem falan dedide ısrar ettim Cam car faan olursun zaman geçiririz die zorla çağırdımda geldi.
benim video koymasaydın keşke abi ama neyse dün çok güzeldi passatla ben aynı gibiyiz hemen hemen.
kısalı vtec in farkı böyleymiş dün bunu iyice anladım
i love 4.785![]()
Evet senin araba passatla tam denk gidiyor. Vtec altı basarsan passat biraz kafa çıkarıyo vtec üstü basarsan sen biraz kafa çıkarıyorsun gerçekten denkler ve eğlenceliydi denemeler.
murat dereceli egzantrikli supercahergerlı vs olsa naapar bilemiorum o gecede passatlı arkadaşın ağzından üstüne basa basa sölendi beni dereceli sc li vs olmayan vtec geçemez die ve soora benm ve görkemin yoğun ısrarlarından soora sword denedi ve sonuç görüldü artık bişey sölemeye gerek yok heralde![]()
![]()
![]()
230 a kadar falan beraber snra passat azar azar açılıyor da hep önümüze araba çıktı ta dip gaz gidemedik
kesiciye girmek nasip olmadı
dinden imandan çıkacaktım Swordu ikna edene kadar zaten adam pijama uyku mode gelmiş Cam car olacağım die![]()
maşallah ab vtec'e nazar değmesin . şimdi merak ettim bagajdan girip kaputtan çıkma meselesini neyse çenemi tutim mazallah
şimdi passatlı arkadaş satar gider eg nin her renginden alır eglerin bagajından girip çıkar
herşey biryana passata maşallah allah kaza bela vermesin ama byük konuşmamak lazım demek
masalalh masalalh.... hıc bır zaman buyuk konusmucakmısının bunu gorduk vıdeoda aslında benım yorum yapmamm gerekıyor ama neyse ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
araçlara maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
butun araclara masallah....kazasız belasız...mustafa ıle 1 kere denk geldım,ııo nıyetlı guzel bı arkadasımız ama bıraz heyecanlı..ustune gıtmemek lazım..onunda aracına masallah,ben 1.8t passat bu kdr yurumesını beklemezdımverılen vıdeoda mor bıraz gec basmıs gıbı geldı..kısa sanzımanı olmayan vtecler 5.vıteste bıraz yawaslar,passatın uzunda gecmesı normal bence..ama ab vtec masallah cok ıı yurumus,vtıda kısa derecelıden fazla etkı yapıyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)