Bun bu sefer co-pilottum kürşat. Bu Murat'ın araba, ama bizimki de kendine geldi. keşke ben de arabayla çıksaymışım dün :)
Printable View
ilk üç denemede nevzat tekti, benım yanımda 80 kılo cıvarı bı arkadas vardı.40 kılo soktuk 80 kılo aldık:)
1. denemede fazla basamadık 4 te bıraktık nevzat 1 boy ondeydı
2. denemede ben vıtes kacırdım 2 boy flan nevzat ondeydı
3. denemede benım koydugum vıdeodakı durumun aynısı oldu.kafa kafaya gıttık.ben 5 e attım nevzat araba sıstı dedı bıraktı.
4. deneme vıdeosu olan deneme.2 aractada bırer kısı vardı.hafıf yokus yukarı.
ibrahim 80 kilo dediğin bizim can mı??:D
ısmını sormadım.focusu olan arkadas.senın yanında gelen.ılk 3 denemeden benım yanımda olan:D
gercı bana 70 kıloyum dedı de ben 68 kıloyum:)
arkadas benden kalıplıydı massallah:D
rakamlarda yanılma olabılır ya o kadar takılmayın.
ben takılmıyorum mesele senın 7-8 denemeden sonra bu vıdeo cekıldı dedıgın:D
3. denemde bıraktın sıstım dıye:D
vıdeosu olanda 4. denememız.
walla yanlış hatırlamıyosam senin arabada bi vites kolu,sen bide can vardı:) zaten senin araba benimkinden normalde hafif..can olmasına rağmen sen dün gece benden hafiftin..bende bide extra müzik istemi war,onları sayıcaksak ohooo...:D ayrıca benim arabanın servise gitmesine 1000 km kaldı esas bunu göz önünde bulundurmak lazım..
walla cok guzel bı geceydı katılan herkese teskkur edıorum dodoyla hem camcar hemde rollcu olduk:D erhancım wıtesımı yaptırıp senınlede drag kalkıcam soz:):) we bıdahakıne arbayı komple sokucem bende ıbonun taktık cok hosuma gıttı bosaltıyımda atlıyım ustunuzden
Ryuk kardeş sen ne tarafta oturuyorsun?
bakım zamanı yaklasınca denem sayısı 2 ılemı carpılıyo:D
benım soktugum 40 kılo tas catlasın 50 kılo.bunun ıcınde ben dırek dedım ben bırısını alıyım yanıma.kılo olarak normal rs agırlıgından da fazlaydım.
bunun dısında benım aracım stock olarak senın aracından hafıf olması kımsey baglamaz;)
kaldıkı 205 hp cıvarında senın aracın.
bunlar sorun degıl.bunları bılerek denedık zaten.
ama olaylar yanlıs anlatılmazsa sevınırım;)
ya sonuc olarak ıbocum newzat ayırdı ılk 3 deneme wıtes kacmıs dunya yanmıs bunlar problem deıl roll da hata olmaz mını cooper S ruhsatta 1.50 kılo gozukuo dun gece o araba 1.200 kılo cıwarlarındaydı arabanda kapı kolu yoktu gerek yok bu tur selere tuy gıbı araban war masallah cokda guzel gıdıo allah kaza bela wermesın bıdakı bulusmada gorusmek uzere...