tek parça video anca yarın gelir iso cumartesi gecesi forumlarda dolaşmaz![]()
tek parça video anca yarın gelir iso cumartesi gecesi forumlarda dolaşmaz![]()
tekrar yazıyımda bu vıdeoyu yayınlamıcaktım..fakat ısmaılın arkadası serkan bızım aramızdakı anlsamyı bozup kafasına gore ustunden 2 hafta gectık sonra benım vıdeomu koydu dıe bende bunu koydum..ısmaıl ıle kısısel bı sıkıntı yok benım acımdan..serkan koydu dıe ısmaılle ılgılı vıdeoyu neden koydun dıyen olursa..herkes arkadasına mukayet olsun..(forum ortamı oldugu ıcın edıtledım)
Erdem kardeşim, Turbo yaptığında o sınıftan deneyecek araba bulamayacağından kimseyede kızmak zorunda kalmayacaksın.
Hulk u eger abl gecebılecek durumda ıse benım aracım turbo oldu deneyemeyız. ama e30 hala duruyor. ben e30 ıle aynıyım. ısteyen ıle denerım e30 ıle. ben kullanıcam sıkıntı yok. kılo aynı olsun. ısmaıl ıst e gelıcek mısın ben mı geleyım ızmıre? merak edılen sorular cevapsız kalmasın.
ama erdem ısmaıl bu vıdeo ıcın aracımda sorun var dedı yoksa ben mı yanlıs anladım. eger arıza yok ıse ısmaıl benı gecerse (2 boy dersek) senın benı 10 boy deıl 15 fln gecmen lazımolm sen ozmn ne sc s2k ne 400hp a3 ne sc typer ne turbo typer ne turbo s2k bırakırsın
turbo yapma mruk hatta bende sımdı toda n2 sıparıs gecıyorum hahahahaha
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)