tmm bende dıom kı deneyek e30 ıle gorek farkı hakıkaten abl e30 gecıosa tmm ama gecemezse n2 takıcamhahahah
tmm bende dıom kı deneyek e30 ıle gorek farkı hakıkaten abl e30 gecıosa tmm ama gecemezse n2 takıcamhahahah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Maşallah dodocumismail hulka denemeni isterdim konusmustuk ya o kdr ondan dedm
tüh adamda turbolamş baksana
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
yok kanka hulk yok ama e30 var onunla denerız. yeter kı ısmaıl bana ızmır ya da ıstanbul desın farketmez. bende merak edıorum cunku.
Call for prayer
Instagram hesabımız
maşallah araclar gayet guzel![]()
www.honda-tech.com
Call for prayer
Instagram hesabımız
erdem maşallah kardeşim. gönüllerimizin kingisin![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Sayfa kapatılmış okadarda cvp yazmıştımArabanı zevkle izleyen biri olarak,Daha önce stock ud geçip videolar koyan sen geçilince,helal olsun geçildim demeliydin,hemen turbo yada geçmek için denemedim dememeliydin.Videonun habersiz koyulması ayrı bir olay,bu video bende 1 haftadır var,eğer sana yada hondaya gıcıklığım olsa bende koyardım videoyu,uğur benmde arkadaşım.Benim aracımı geçersin ben 280 hp yim okadarcık
Rnn audi beni geçti beyaz cupra beni geçti ben keyif aldım,sen ise sökme işleminden bahsetmişsin.
Stp kendi arcınla ilgili konuş,gocunan kim belli keşke o gece araya tır sokmasaydım,o geceden sonra baya bi agresif gördüm seni bana karşı.Çok meraklı olduğunu biliyorum SÖKME işlemine.Birde soruma kimse cvp vermedi turbodan sonra kaç hp olacak tayyar?Ben denemelre istepne ve ful depoyala geliyorum,bukadar kasma sağlığa zararlı,bu işler keyif amaçlı bence.
ugur abının aracına masallah dedım ztn,her fırsattada dıorum..benım kalbım sı..smez..
bakın tekrar soluyorum ugur abıyı gecmek ıstesem aracımı sokerdım neden dersen 330 hp 400nm tork..benım aracım 260 270 hp 235 nm tork..mantıklı mı? turbo yapınca alcagım guc 320 330 cıvarı..az basınc ve kucuk turbotek fark aracım honda
bakın basılan basıncın yarısını basıcam,kıloyuda esıtlıcem bu kadr korkutan ne? avansta verırım..ıstenılen her hızda her yolda basarım..benı bu konuda kızdıran tek sey 2 hafta sonra kalkıp bu vıdeonun konulmasıydı..abl ıle kafa kafaya gıdıyomussunuz,280 hp ıcın yawas deıl mı?
sıze vıdeoyu yollayan kım?
beyler cuıpra biraz haklı bence lütfen sakin olun hırs yapmayın 1 boy geçtiniz mi geçtik diyorsunuzsanki 1600 beylik araç.larsınız limitiinde yok sökmeler etmeler bakın beyler biraz sakin gerçekten sizleri banlamak yada uzaklaştırmak istemiyorum ama çıkın logout olun siteden bi bakın hep kavga hangi konularda çıkıyor lütfen sakin !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)