Güzel deneme maşallahı var aracın Hakan abi. Allah kaza bela vermesin.
Güzel deneme maşallahı var aracın Hakan abi. Allah kaza bela vermesin.
EYH eskiden bülentin arabası değilmiydi yaw yoksa benmi yanlış hatırlıyorum???
Şuan en son draglara giren Beyaz s2000 in sahibi??
106 tutunamıyor resmen. Maşallah oranın sıcağında turbo araç zor cidden.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
106 fena gıdıyorda cam car yakaladıı m 3![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah güzel gidio ama m3 pek kısdas deil deneme için.sendede be şanzuman vardı yanılmıosam dif.de problem var büyük ihtimal.quaife lsd alman şart.çok tehlikeli bu şekilde.
tekrar tebrikler güzel makine
RACE WERKS
106 da çok emek var sonucu *****. Şaşırmadım nedense![]()
M3 kalkamıor 2 ncısı dusuk devırde kalkıor m3 3500 4000 vanos actıgında kalkmalıydı ama 106 gusel tebırıkler...
185 hp + bi 106 m3 ü hertürlü geçer, kii 106 turbolu gayet normal bi sonuç bence..
bu arada kasım ustaya sevgiler..( kendii hemen hemen k20 motoru tr ye sokan ilk şahıslardan,izmirden Erol
)
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
m3 cok temiz bi araba full 1550kg yaklaşık ist da bülentten ankaraya satılmıştı hatta bmk ctr ile ist da denemişlerdi zamanında![]()
106 dusundugunuzden cok hizli hemde ispatli sekilde benden soylemesi...
Simdi deneseler bundanda farkli olurdu sonuc
Bence M3de sorun yok sonuc normal
KSM Power 1.5 senede kendini 3e katladi dolayisiyla emege saygi...
Tebrikler Kasim Abi
kasım abi ve sami abiyi tebrik etmek lazım. hakan abi araba çok tehlikeli olmusyengeç gibi gidiyor
![]()
Maşallah..Güzel gidiyor fakat yol tutuş gerçekten kötü gözüküyor..Yanlış lastik seçimi veya janttan mı kaynaklanıyor ?
Çünkü ciddi anlamda yana atıyo kendini araç..Kontrolsüz bi güç çıkmasın ortaya![]()
arkadaş arabasının yeni haline alışamamış olabilir asfaltta tutunmama olabilir lastik seçimi yanlış olabilir egzantrikle bile kendini sağa sola atan bi araba 106 tabi ama biraz fazla oynaştı bu![]()
Vorsprung Durch Technik
yapıcı yorumlarınız için çok teşkler arkadaşlar.aracı dizginlemek gerçekten çok zor. 1-2 eksiğimiz kaldı tamamlarsak çok daha iii sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.
saygılar
hakan artuç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)